Bara en bild till...

... innan jag går hem, en av favoriterna från Sanna & Daniels bröllop (fler kommer senare). Lite större storlek än jag brukar så att ni ser ordentligt hur tjolahopp-tjolahej-gulliga de är mot varandra!

(bilden är fotograferad i Krapperups slottsträdgård)


Ha en fin kväll allihop och tävla så det ryker! (avslutas kl 23:59!)Chew lips

Dagens låttips är Salt Air (Spotify) med Chew Lips (You Tube-kanal här eller videon här).

Höj volymen babes and boys!

(själv går jag strax hem och vilar upp mig inför den stentuffa uppgiften att utse tre finalister de närmaste dagarna, skräckblandad förtjusning hehe)


11 timmar kvar av tävlingen!

Hujedamej, snart är det dags för juryn (=jag) att börja tänka, men ni har elva timmar till på er att skicka in bidrag. Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske...

Lycka till på upploppet allihop!


Skäms lite grann

Jag skickade nyss iväg ett massmail till ungefär alla i min adressbok med en vädjan om röstning i annonstävlingen...

Det är nämligen så här: skulle jag vinna den där reklamfilmen, vill jag använda den till nästa års bröllopstävling. Egentligen tycker jag det känns lite skämmigt, att helt fräckt tigga röster, men jag vill ju så gärna att många brudpar ska få chans att tävla!

Nåja, iväg är det, och håller tummarna gör jag.

Strax iväg på nästa uppdrag, företagsfotografering hos Lisbeth som är ekonom och behöver bilder till sin nya hemsida!


En dag kvar av tävlingen! Och lite annat tjöt.

Jodå, i morgon kväll kl 23:59 ska alla bidrag vara inne - gissa om det är spännande nu. Som vanligt fattar jag inte hur jag ska kunna välja tre finalister bland alla dessa goa brudpar.

Idag har jag betat av två sorteringsjobb på listan, försökt tigga och be om röster (för jag vill så gärna vinna en reklamfilm...) (och jag kommer att gräma ihjäl mig om jag hamnar 9:a av 375 tävlande, när jag "bara" skulle behöva komma 5:a för att gå vidare - hur överlever Idol-deltagare som snubblar på mållinjen egentligen?), mera bokföring, fått beställningar, skickat beställningar, fått tips om en riktigt rolig blogg som heter Lilla Lamm (tack Evelina!), back-up-at helgen och svarat på mail.

Nästa bröllop som ska bloggas är det här (några riktigt sköna galenpannor som jag längtat efter att hinna blogga!):

Hej hej!

/M


Bara två dagar kvar av bröllopstävlingen!

Låt inte mailboxen braka ihop på onsdag kväll nu... utan skicka in ditt bidrag i god tid.

Här kan du läsa mer om tävlingen. Lycka till alla härliga brudpar!

Pudding

Kolla in den här lilla godbiten:

Hans mamma är en riktigt god vän - specialkram till dig Ullis (och ok då, hans pappa är också ganska trevlig, hehe).

Idag har jag svarat på ca en miljard mail, lobbat lite för min annons (snälla, snälla, rösta!) och lite för tävlingen, slutligen fått nya loggan från WonderBrand, haft bröllopsmöte med Helena & Björn, sorterat, redigerat och skickat beställningar, fixat all bokföring och egna räkningar. Poff, sa det så var det kväll! Nuu blir det Idååål och middag.

Hoppas ni haft en bra måndag och får en ännu bättre vecka som följer!

Expressen Nöje - vill ni rösta på mig?

Jag är faktiskt ingen direkt supporter av kvällstidningar... men nu har jag fått en gratisannons där så då får man väl puffa lite.

Se annonsen på Expressens hemsida här - annonsen ligger i högerkanten och kan ses då och då, särskilt ofta i morgon tisdag 29/9 mellan kl 11 och 12. Kolla gärna!

***Och rösta ännu hellre på mig här, då kan jag vinna en iPhone eller priset att få göra en egen reklamfilm och DET vore himla kul!***

Lovar att bjuda in er på den privata visningen om jag kammar hem priset (fast då får ni nog rösta vääääldigt mycket ;-)) September-vinnaren utses på onsdag efter midnatt, då de räknar rösterna. Hela tävlingen avgörs 6 nov.

Heja heja!

Så så så

SÅ många bilder.

SÅ många roliga uppdrag.

SÅ få timmar på dygnet.

Tänkte blogga men ögonen går faktiskt i kors trots säkert ett dussin av nedanvisande bild med innehåll starkstarkt kaffe och då är det nog bäst att ta fredag.

I morgon är det bröllopsfotografering i Snogalien med Anette och Benny, solen ska skina (igen!) - det ser jag fram emot!

Ha en fin helg så hörs vi nästa vecka. Berätta gärna för alla ni känner om bröllopstävlingen, så att många får chansen att vinna. Jag säger det igen, good karma, det tror (hoppas) jag på (eller så har jag tittat för mycket på Earl).

Hej, hej kompisar,

/Mette
Varva ner inför helgen?

Eller bli inspirerad till nya personliga stordåd? Gissa om jag skulle vilja kunna göra sådana här "små animeringsprojekt" som han kallar det, motion graphics designer Esteban Diácono som gjort videon. Inte nog med att det är grymt gjort, nu har den dessutom blivit officiell video till låten han använde. Ballt.


Kolla här för att se videon, musikern heter Ólafur Arnalds och låter heter Ljósið (du kan köpa den här).

Sex dagar kvar av tävlingen!

På onsdag kl 23:59 går tiden ut för bröllopstävlingen, utan undantag. Vänta nu inte till sista sekunden kära vänner :-)

Välkomna med era bidrag!
Linda & NigelHuj! Och tjuvtitt på E.

Tiden går så snabbt! 1 oktober redan nästa vecka, jag som är kvar i... juni, haha. Insåg häromdagen att jag fyllt de nyaste 500 GB-hårddiskarna med augusti och halva september. De som skulle räcka fram till jul! Bara att handla alltså :-)

Igår fotograferade jag absolutely drop-dead-gorgeous Evelina, bland annat i en riktigt snygg korsett som kommer som tjuvtitt här:

Vi tog en hel massa bilder både i underkläder och påklätt, mer kommer senare, wie gewöhnlich.


***TIPS!***

Kampanj på Morgongåva (= lättklädda bilder att ge sin blivande man dagen efter bröllopet, eller varför inte sin pojkvän i överraskningspresent :-)) kommer senare i höst, men går förstås bra att boka redan nu. Maila mig på [email protected] för prislista och lediga datum, finns ett fåtal kvar före jul och fler i januari och framåt!

**********

Visst är hon en riktig kalaspingla, Evelina? Och att hon dessutom vågar ställa upp här på bloggen, det är modigt. Tack vännen!


Ha en fin torsdagkväll kompisar!

/MetteVilket minns ni bäst?

Nästa söndag 4 okt är det ju som sagt bröllopsmässa på Wapnö slott och jag håller på att beställa bilder för att fylla mina nya album. Därför skulle jag vilja passa på att fråga er några frågor, som jag blir jätteglad om ni vill svara på!

1. Vilket av bröllopen jag bloggat minns du bäst, och varför?

2. Vilken bröllopsbild jag bloggat minns du bäst, och varför?

3. Vilken barn/familjefotografering och -bild minns du bäst och varför?

4. Till sist, finns det något annat uppdrag eller en bild som hängt sig kvar i ditt minne får du gärna berätta.


Tack snälla, bästa, läsare :-). Era svar betyder mycket för mig!

Dagens hjälte nr 2

Jag måste faktiskt tipsa om en annan av mina förebilder (förutom Jeremy G från i morse): Mikael Andersson. Mikael har varken armar eller ben men vilken sjuihelskottas fantastisk människa han verkar vara!

Hans bok "Armlös, benlös men inte hopplös"har precis kommit ut. Jag ska köpa den så fort jag skrivit klart det här inlägget, är hundra procent säker på att det är en inspirationsbok som överträffar det mjesta.

Läs mer om honom här. Han är en av de häftigaste personer jag hört talas om.

/Mette

PS. Min vän Solveig tog hans bröllopsbilder, det var roligt :-)

Peace One Day 21 september

Idag är det faktiskt fredsdag och kom igen nu, uppmärksamma det på era bloggar, på jobbet och i skolan!

Grundaren av organisationen Peace One Day heter Jeremy Gilley och är en riktig hjälte, sådana man knappt tror existerar. Han har helt enkelt gett sig fasen på att åtminstone EN dag om året kan innebära vapenvila på hela jorden: "Peace Day 21 September is a day of non-violence and ceasefire, a 24 hour-long platform for life-saving activities around the world".

Inte nog med att han bestämt sig, han gör framsteg också. Tex lyckades Jeremy Gilley 2007 tillsammans med organisationens ambassadör Jude Law och UNICEF, att genom samtal med alla parter få till en 24 timmars vapenvila i Afghanistan (!) och kunde den dagen komma in och vaccinera 1,3 miljoner barn mot polio. Det ni.

Man blir minst sagt stum av beundran.

Gör något för freden du också, om det så "bara" är att skriva ett blogginlägg, och berätta det sedan här!

(och berätta det gärna för mig i Kommentarer om du vill)
Utlottning - snabbast vinner!

Den som först av alla skriver sin mailadress i Kommentarer vinner nyaste numret av Allt om bröllop! Jag mailar vinnaren för adressen sedan, så kommer den på posten nästa vecka.

***KLART!*** Karin vann!
Lycka till!Smygis

Det kommer att bli smygpremiär för en av varianterna på nya loggan i helgen... Två banners är hemmatillverkade av mig för Nygifta och Bröllopstorget, med tävlingen i åtanke!

Storpremiär får det bli när nya hemsidan är helt klar och förhoppningsvis då även ny bloggdesign, i alla fall litegrann.

Det bubblar i mig av allt roligt!

Ha en fin helg allihop - här hemma får vi besök av Tims småsyskon, och för mig blir det bröllop i Lund i morgon. Sommarvärme utlovad av meteorologerna - gött.

/M

Bröllop: Anna & Erik i Köpenhamn, 9 maj 2009

Anna och Erik - ja, jag vet knappt var jag ska börja! När jag tittar på deras bilder minns jag dagen med sådan värme och glädje, för det är precis sådana de är. De värnar oerhört om alla de möter, är så mjuka och goa och älskvärda att man knappt tror de är på riktigt. Att dagen dessutom var så välplanerad och vacker, både genom deras egna val och med ett fantastiskt maj-väder, gjorde bara allting ännu bättre!

Eftersom jag vet att det kommer att bli väldigt, väääldigt många bilder här nedanför (så svårt att välja) ska jag försöka fatta mig kort i texten. Jag märker att jag också vill ösa ur mig superlativ, så vi får väl se hur det går :-)

9 maj alltså, location Klampenborg/Skovshoved i Danmark. Vi började med porträttfotograferingen vid havet intill Strandvej, helt nära där de bor:Jag tycker de ser ut som filmstjärnor (ni vet Grant/Hepburn & Co.), så spännande och elegant vackra och hade platsat i vilken 40-tals-kärleksfilm som helst:


I slutet av porträttfotograferingen gick vi rakt över vägen till Hegnslund, där de senare höll sin middag. Mycket vacker svart träbyggnad från 1914 med ett väldigt användbart pilträd i trädgården.

Anna & tärna Helena:

Erik & bestman Martin:

Den väldigt vackra pilen...

... till ett väldigt förälskat brudpar (det här är en av mina absoluta favoritbilder):

Här i bakgrunden kan ni se huset:

Nästa location: Skovshoved kirke.

Kyrkan var så ljus och fin, dekorerad med sommarblommor och precis proppfull med gäster:


Vid danska vigslar får brudparet sitta ner på varsin stol - bra idé! (under ceremonin sedan, tar de varandra i hand, säger ja tre gånger, och byter till sist plats)

De hade en dansk och en svensk präst. Den svenska, Fanny, var god vän till brudparet och höll ett vigseltal som fick tårarna att forsa på nära nog allihop i kyrkan.

Och inte var det färre som grät när deras goda vän solisten Frida sjöng - två helt fantastiska versioner av kända sånger. Puh. Där gällde det att koncentrera sig så att man inte tappade fokus :-)

(om ni känner igen Frida kan det bero på att hon är Frida Öhrn i Oh Laura, ni vet med låten Release Me från Saab-reklamen - grymt bra, jag ryser VARJE gång jag hör den!)
Under ceremonin fick Anna en överraskning - Erik hade köpt henne en ny ring som hon inte visste om. Riktigt roligt :-)
Kolla nu:

Förvirring...

Bubblande av fnitter...

Och ett härligt skratt!


Dags att bege sig till mottagningen - Anna & Erik i Jaguar......och gästerna i en helskön antik Volvo-buss! Den skulle jag vilja ha här hemma!

Bara det här:
Champagne-mottagningen tog plats hemma hos Eriks mamma Susanne, en kort tur från kyrkan. Enormt vackert hus, och en helt fantastisk trädgård!

En sak jag blev djupt imponerad av var att brudparet ordnat specialtillstånd hos polisen för alla bilar att parkera nere på gatan - mer sånt för stressade fotografer! (och andra gäster, hehe :-)Se så fint:Susanne hälsade alla välkomna:Det bjöds på champagne, snittar, och... italiensk glass! Den var väldigt omtyckt av gästerna :-D. Till och med en egen glassgubbe:
Innan det var dags för mig att avrunda och gästerna att fortsätta vidare till middag & fest, avslutade vi med en supergruppbild från husets sovrumsfönster!

Anna & Erik (och Helena & Carsten ;-) för kontakten) - STORT tack för en fantastisk dag som jag kommer att minnas med glädje i många år!


Nu blev det nog bildrekord-i-ett-enda-inlägg, eller hur? Vilken bild blir din favorit? Skriv gärna i Kommentarer!

Bröllopsmässa på Wapnö

Söndagen den 4 oktober kl 11-17 är det dags för bröllopsmässa på finfina Wapnö slott igen! Modevisningarna är kl 13 och kl 15 men kom i god tid - det brukar alltid bli fullsatt.

Inträdet är 60 kr men jag har fem st fribiljetter att ge bort. Intresserad? Först till kvarn! Maila mig på [email protected] om du vill få en!

OBS - var snäll och tänk över om du ska dit INNAN. Förra året stod jag ute i regnet och väntade med flera biljetter och INGEN dök upp. Taskigt både mot mig (kallt som f-n) och mot de som ville ha men inte fick någon.

Biljetterna kommer jag att stå med vid entrén kl 10.55 eller enligt överenskommelse.

Just nu: 4 st biljetter kvar.


PS. Ni minns väl dansbilderna på Ami som jag tog på slottet? Kolla på dem här!


Favorit i repris

Som jag idag, humöret på topp? (tack Sjölunds för a big chunk of that). Då passar den här låten. Och är du lite låg, blir det nog snabbt ändring på det, gissar jag.

Vanessa Da Mata - Ai, ai, ai (Deep Lick radio remix) på Spotify här eller på You Tube här. Ja, ja, jag vet att jag tipsat om den förut. Men den är så himla BRA!

En bild får ni också. Siri says "Njut av dagen, annars...!"

(...annars får ni en näspuss, som är det bästa hon vet)Statistiktoppen

I äm ö nörd for statistics! Var tvungen att snabbt kolla vilka namn som är vanligast bland mina brudpar. I topp hamnar 18 st Anna och 7 st Johan. Dessutom Anna och Johan, ett par riktiga snyggingar som du kan se här.

Lite ovanligare namn som jag har två av, har också dykt upp! 2 st Heidi, 2 st Wioletta, 2 st Benny, 2 st Darren (samma år dessutom)...


Lite aktuell bloggstatistik:

  • Bloggen har nu setts i 64 länder (nytt på kartan är bland annat Ryssland, spännande)
  • 8673 personer har varit på bloggen fler än 200 gånger
  • 2452 personer har fastnat på bloggen minst en halvtimme

(alla siffror får jag via Google Analytics)

Ha en fin dag! Här ska det sorteras och redigeras så det står härliga till. Och möjligen (snarare troligen) en kaffe, riktigt god, i den goa varma septembersolen sen.

/M144!

Jag får ofta frågan hur många bröllop jag fotograferat. För det mesta brukar jag svara lite svävande att det är någonstans mellan hundra och tvåhundra för jag har aldrig hållt räkningen. Men nu har jag kollat! Fram till idag, är det 144 stycken! Inte illa - tänk så många söta, fina, goa brudpar jag fått träffa :-)

Här är några av dem från min Wall-of-weddings i ateljén:
Måla över lite grann

Med tanke på mitt förra inlägg idag (förlåt) är det bäst jag lägger in något som inte är så läskigt. Någon efterlyste behind-the scenes-bilder. Nu är det ju inte så vanisnnigt ofta jag har någon med mig när jag fotograferar, men ibland så ;-)


Den här är från Gran Canaria, vi stannade och hoppade ur bilen för att vi såg ett jäääättehögt berg vi ville kolla på ordentligt. Gissa om Tim skrattade åt mig när han såg mig göra såhär... (Beware! Behind-the-butt-bild!):

För det första vill jag bara klargöra att jag faktiskt redan HADE tagit en bild av Mäktiga Berget:

Och för det andra, så fort jag var klar med det såg jag de här godbits-närbilderna och kunde inte motstå:
Ni fattar, eller hur?

Nu vet jag förstås inte om det var just den här sortens bakombilder ni frågade efter... men jag har ett par fler lite mer seriösa på lager - de kommer en annan dag!

Ha en fin måndag kompisar!


PS. Glöm inte berätta för alla du känner om bröllopstävlingen - du kan också vinna!Varning för ett mysigt, jag menar mus-igt inlägg

Morgonen väldigt uppfriskande:

1) kliva över en kattspya i trapphallen som bestod av en halvsmält mus, en halvsmält mus till, ca en dl torrfoder som fortfarande var torrt, samt ett par småpölar brunspya i vattenkonsistens.

2) torka upp detta. Plastmatta. Helt ok.

3) upptäcka att det stinker kattskit även i den andra hallen. Ett styck skitkorv ligger längst in vid väggen i springan mellan kaklet och väggen.

4) ta upp skitkorven. Cement. Ojämn cement. Svårt att få upp. Svårt att få rent.

5) sätta på luftrenaren - puh.

6) duscha

7) upptäcka att det fortarande lukar apa i hallen. Lokalisera en tredje härd i musikrummet. Obestämbar - är det spya eller skit?

8) torka upp det obestämbara. Obehandlat trägolv med en stor spricka och ett hål ner under. Omöjligt att få upp. Omöjligt att få rent.

9) resignera inför det faktum att så länge vi vill ha katter som är duktiga musjägare här på gården, får vi stå ut med en och annan uppfriskande morgon som denna.

10) klart slut, händerna desinficerade (tack gode gud för svininfluensa-alcogel:et) och nu blev jag sugen på lunch! (...eller...?)

Hej, hej!


(PS. Ibland är ni väl ändå glada för bild-fria inlägg, va?

Vinn en bröllopsfotografering, år två! (***tävlingen avslutad***)

*** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNARNA PRESENTERADE HÄR ***


Så var det dags för den årliga stortävlingen!


Förra året bestämde jag mig för att jag ville ge bort något av det finaste jag kunde hitta på, en bröllopsfotografering. Ett glädjepaket, alldeles gratis, helt enkelt! Och det var så roligt så jag gör det igen. Vinnarna från 2008, Linda & Stephen, kan du se här.


Ska du själv gifta dig eller känner någon som du tycker är värd ett sådant här pris är du varmt välkommen att skicka in ditt tävlingsbidrag.

NYHET! Du kan också vinna ett pris genom att vara den som tipsar om tävlingen! Se längst ner i inlägget.


(this contest runs until September 30th. For contest rules in English, please send an email to: [email protected] )


*********************************************************************************


Några regler finns det:

1. Brudparet ska gifta sig inom ett år (oktober 2009 - september 2010), och ha bestämt datum och plats för vigseln.

2. Paret får inte redan ha en bokning eller preliminärbokning hos mig.

3. Tävlingsbidraget ska bestå av din berättelse varför just du eller dina vänner ska vinna samt en nytagen bild av paret. Skriv gärna hur paret träffades och något speciellt om er själva eller dem du nominerar - en personlig berättelse har förstås mer genomslag och chans att fånga domarens hjärta! Dock: långt är inte alltid lika med bäst, kort och kärnfullt kan vara minst lika spännande. Därmed inte sagt att långt är fel, om det behövs :-)

4. Brudparet måste veta om att du nominerar dem, och måste ha godkänt att vara med på bloggen både med sin tävlingsbild och den eventuella vinstfotograferingen. Bidrag där detta inte är fallet kan inte delta i tävlingen.

5. Jag reser gärna för bröllopet, men om resan överstiger 10 mil, utgår reseersättning med 65 kr/mil eller enligt överenskommelse (biljettpris etc). Brudparet måste alltså också godkänna denna punkt 5!


*********************************************************************************


Viktigt! Inkludera följande för att bidraget ska vara giltigt:

a) ditt namn, ålder, adress och telefonnummer
b) brudens/brudgummens namn, ålder, adress och telefonnummer om du nominerar någon annan (denna information är endast till mig och kommer inte att läggas ut någonstans)
c) vigselplats, klockslag och datum
d) din berättelse
e) bild på brudparet
f) bekräftelse på att brudparet vet om tävlingen och godkänner punkt nr 4 och punkt 5 ovan
g) berätta hur du hittade tävlingen! *NY*

Maila bidraget till [email protected] och kom ihåg att bifoga bilden! Skriv detta i ämnesraden: "Tävlingsbidrag från ..." (skriv in ditt namn).

Fattas något eller om reglerna inte följs, kommer bidraget att diskvalificeras. Var därför noga så att du får med allt.


*********************************************************************************

*** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNARNA PRESENTERADE HÄR ***


Tävlingen pågår i nästan tre veckor från och med idag och avslutas onsdag 30 september kl 23:59.
Veckan därpå kommer jag att lägga upp de tre finalisternas bidrag här på bloggen, så att NI läsare kan rösta fram ettan!

Det vinnande paret publiceras om en månad, måndagen den 12 oktober 2009. Jag utgör den enväldiga juryn för de tre finalisterna. Beslutet kan inte överklagas. Ingen vinstskatt och inga som helst köpkrav i efterhand! Vinsten förutsätter att parets datum tidigare är obokat. Juryn ansvarar inte för insända tävlingsbidrag i fall av oförutsedda händelser såsom tekniska fel, brand eller stöld av datorutrustning.


*** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, FINALISTERNA PRESENTERADE HÄR ***


*********************************************************************************

... och så vinstpaketet i detalj:

Fotografering 1-2 tim vid brudens förberedelser hos frisören
Porträtt med brudparet ca 1 tim
Fotografering av vigselceremoni och gratulationer på kyrktrappan (eller var den sker)

inklusive

50 st digitala, högupplösta bilder i färg helt färdigredigerade
1 st förstoring i storleken 30x45 cm

samt

fritt antal kopior (9x13 cm) till tackkort.

Totalt värde ca 13 000 kr.

Paketet kan självklart utökas av det vinnande paret, både med tid och/eller extra bilder till ordinarie pris.


*********************************************************************************


Sprid gärna ordet/inlägget till så många som möjligt!
Good karma :-) och...


  • Om du är den som nominerar vinnaren, får du också ett pris - en valfri förstoring (18x24 cm, värde 450 kr) till dig själv eller att ge bort
eller...
  • *NYHET* om vinnaren uppger att de hittade tävlingen via din blogg eller på annat sätt genom dig (kompistips etc), vinner du också en förstoring (18x24 cm, värde 450 kr).
  • För dig som vill tipsa: skriv ett inlägg på din blogg, infoga hoppbilden från överst i det här inlägget (där det står "Vinn en bröllopsfotografering") och länka till den här bloggen. Skriv gärna i Kommentarer att du länkat också!
På detta sätt hoppas jag att tävlingen sprids så att många får chans att tävla.

Jag fram verkligen emot era bidrag, det ska bli SÅ spännande.

Go, year two! LYCKA TILL!


/Mette


*** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VINNARNA PRESENTERADE HÄR ***

Alla vinnarna (och ett gäng bonuserbjudanden till er andra!)

Grattis alla vinnare i 100 001-utlottningarna!

Jag har mailat alla vinnare redan nu, så blir det inga tveksamheter om namnen nedan :-)

Här kommer de tursamma i ordning. Jag har också puttat in lite andra godsaker - hoppas ni gillar dem!Tävling nr 1, ett fotoalbum:

Elin Swedman

(OBS! Tävlingsbonus till alla läsare: få 10 % rabatt vid beställning av ett Noci-album under september månad! Maila mig på [email protected] för mer info om priser och färger. Viktigt: ange rabattkod "Veckotävling".)
Tävling nr 2, en canvastavla:

Fernando Matute

(OBS! Tävlingsbonus till alla läsare: få 10 % rabatt vid beställning av canvastavlor under september månad! Maila mig på [email protected] för mer info om priser etc. Viktigt: ange rabattkod "Veckotävling".)
Tävling nr 3, ett presentkort:

Karolina Pålsson

Dessutom i tävling nr 3, 2 st vinnare får en 18x24-förstoring:

Therése T
Hanna Petersson

(OBS! Tävlingsbonus till alla läsare: få 10 % rabatt vid beställning av presentkort under september månad! Maila mig på [email protected] för mer info. Viktigt: ange rabattkod "Veckotävling".)
Tävling nr 4, en privatkurs/pick-Mette's-brain:

Eva Kronfält

(OBS! Tävlingsbonus till alla läsare: få 10 % rabatt vid beställning av privatkurs under september månad - boka nu, kursdatum senast 15 mars 2010! Maila mig på [email protected] för mer info. Viktigt: ange rabattkod "Veckotävling".)
Tävling nr 5, en porträttfotografering:

Jessica Arvidsson

(OBS! Tävlingsbonus till alla läsare: få 10 % rabatt på grundpaketet vid beställning av porträttfotografering under september månad - boka nu, fotograferingsdatum senast 15 mars 2010! Maila mig på [email protected] för mer info. Viktigt: ange rabattkod "Veckotävling".)
Tävling nr 6, en bok:

Jenny Dyrvold

(här kommer ingen extra bonus men jag vill återigen peppa er att låna böcker på biblioteken - de är underbara och de behövs!)

Stort grattis till er alla, hoppas att ni kommer att få glädje av era vinster!

Ni som vunnit bilder & album: ta gärna en bild när ni hängt upp dem eller satt in bilderna, och maila den till mig - det är alltid roligt att se det färdiga resultatet!


******************


Jag vill också passa på att tacka alla som tävlat. Om ni visste hur mycket era kommentarer värmer, och hur roligt och spännande det är att läsa era motiveringar. Att få lära känna sina bloggläsare är väldigt kul, jag ser ju i statistiken att ni finns där men oh, så skoj att få lite kött på era goa ben med era tankar :-)

Till sist; går du i giftastankar det närmaste året kan det vara läge att hålla ett öga öppet här på bloggen i morgon. Då är det nämligen dags för tävling nr sju - sist men inte minst :-D

Kram på er alla godingar & ha en fin kväll,

bästa hälsningar Mette
Alla veckans utlottningar avslutade!

Nu håller jag på att dra vinnarna, inlägg kommer snaaart...

Jaaaaaaace Everett!

Ju mer jag lyssnar desto mer beroende blir jag - precis som med tv-serien som bara blir bättre och bättre.

"Bad Things" med Jace Everett från True Blood soundtrack, på Spotify här. Har du inte Spotify kan du lyssna på Jace Everetts hemsida här.


(har jag sagt förut att ni ska höja volymen?)


(Blue, den här har jag på känn att du gillar :-))

Efterlysning!

Sökes:

brudpar som ska gifta sig i Svenska kyrkan på Gran Canaria i vinter!

Extra-extra rabatterad prislista finnes för bröllopsfotografering :-)

Hör av er genast till mig på [email protected] vid intresse.

Du som vet någon eller bara vill hjälpa mig, vidarebefodra gärna detta till dina vänner - tusen tack!

*********

Belöning i form av presentkort utlovas till den som står för kontakten om det blir bokning!


***********

Sista tävlingsdagen (nästan)

Idag är sista tävlingsdagen för de utlottningar som redan ni är publicerade! Bläddra i kategorin "Utlottningar" om du nyss kommit hit, där finns det sex stycken.

Någon gång idag eller ikväll drar jag vinnarna och publicerar dem. Den allra sista tävlingen är en favorit i repris (några gissningar...?) och den lägger jag upp först i morgon fredag.

Tills dess en bild från en ö jag längtar mig sjuk efter... fastän man knappt kan tro det av den här bilden uppifrån den bergiga, norra delen. Arucas, Gran Canaria:
Vi hörs senare, kompisar, ha en bra dag!


Pionjärer

Detta är resultatet av gårdagens fotografering:

Ja, ok då, det finns "några" fler, men den karamellen får ni suga på ett tag till, nyfiknisar!Tävling nr 6 av 7: vinn en bok!

Vi börjar närma oss upploppet här där vi firar bloggens hundratusen besök med en hel veckas dagliga tävlingar och detta är den sjätte tävlingen av sju!

Nr 6 är också en utlottning, dvs vem som helst kan tävla och vem som helst kan vinna - det enda du behöver göra är att svara på ett par frågor (se nedan).


Vinst nr 6 är en bok: min mammas senaste översättning "Tystnad, tagning!"
av Michelle Magorian (Just Henry i original, 2008).

Det är en ungdoms-/vuxenbok.

Min mamma (Meta Ottosson) beskriver den som "656 häftigt spännande sidor om foto/film och drömmar"...

...och på Michelle Magorians hemsida står det så här:

"The Second World War has ended but Henry is fighting his own battles....He misses his father who died a war hero, and his only distraction is the cinema. But everything is about to change....When Henry develops an old camera film he uncovers a mystery, and events spiral until his life resembles the drama of the big screen.

Like a bomb waiting to explode,
Henry's discovery will shatter his world."


Boken skickas till vinnaren (alt. hämtas) om ett par veckor. Vill man, kan man säkert få översättarens autograf i boken :-)

Du kan som vanligt kamma hem vinsten själv, eller ge bort i present!SÅ HÄR TÄVLAR DU:


Fyll i ditt namn och din e-post (e-postadressen visas bara för mig) i Kommentarsfältet nedan.

Och... i rutan för Kommentar gör du följande:

Berätta:

1. vad böcker har betytt/betyder för dig i livet
2. vilken bok som är den bästa du någonsin läst
3. vem som ska få vinsten om det inte är du själv
och
4. varför du vill vinna den/ge bort den

Vinnaren drar jag redan i morgon torsdag den 10 september, så tävla på tills dess!

Jag kontaktar sedan vinnaren och bestämmer upphämtning eller frakt.


*************************************************

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

*************************************************TIPS 1!

*Har du en egen blogg kan du lägga upp den ÖVERSTA bilden (där det står "Vinn en bok!") på din blogg och länka till detta inlägget, så har du en extra chans i lotteriet!*

Glöm inte ange detta i Kommentarer också ;-D


TIPS 2!

* Min mamma har översatt en hel mängd bra böcker! Mina bästa lästips är Danny, bäst i världen av Roald Dahl och Godnatt mister Tom av Michelle Magorian.

Här kan du klicka för att hitta fler böcker hon översatt.

Vill du läsa mer om vinstboken eller köpa den själv, kan du klicka här eller ÄNNU hellre låna den på biblioteket! *Lycka till kompisar! I morgon lottar jag fram vinnarna i de sex utlottningarna samt presenterar finaltävlingen, som har lite längre tävlingstid :-)Bröllop: Anna-Karin & Kristoffer 2 maj 2009

Bröllop nr två den 2 maj (se det första här) var Anna-Karin & Kristoffers i Västra Karups kyrka (premiär för mig faktiskt, trots att det är den närmaste kyrkan av alla på Bjäre var det första gången jag fotograferade där).

Som ni redan vet var det önskeväder och den vita kyrkan gjorde sig snyggt mot den knallblå himlen...

...för att inte tala om hur det fina brudparet gjorde sig inuti den fina kyrkan!
Duktiga A Capella-gruppen SoLo sjöng (maila mig på [email protected] för kontaktuppgifter till dem):
Anna-Karin och Kristoffer är verkligen UR-gulliga mot varandra, hela tiden små ömhetsbetygelser (och kolla bara efter ceremonin med koncentration som vid gratulationerna till slut inte går att hålla längre utan tårar och känslor flödar :-)Himmel vilket härligt kramkalas! När vi samlat ihop oss lite for vi vidare för att ta porträtten vid familjens sommarhus, som också är en dröm - jag tänker inte ens tala om var det ligger för jag bad på studs att de ska tala om för mig först av alla om det NÅGONSIN skulle bli till salu...


Snyggingarna :-D


Jag brukar be mina brudpar att pussas på bilderna men den här dagen var det inte många gånger det behövdes, hehe...


Jag avslutar med ett härligt kristofferhopp i bästa spänststil som han nog tjyvtränat på under vintern! Visst hoppar han högt?!

Tack goa Anna-Karin & Kristoffer, vilken härlig dag!


Vilken bild blir din favorit? Skriv gärna i Kommentarsfältet!Niclas Frisk

Nu hittade jag Atomic Swings version av idoltrailerlåten Dream On också, lyssna på den på Spotify här!

Kul om de blir lite populära igen. Niclas Frisk har väl annars mest varit producent de senaste åren tror jag, men visst minns man det goa 1993 när man lyssnar på albumet A Car Crash in the Blue (eller hur, Nina?). Och hans hår-skak...

Och Linda, grabben är ju från Ludvika! :-)

David Guetta feat. Kelly Rowland (& Jonas Åkerlund)

Lööv-sång with a beat!

David Guetta (jädrans duktig DJ) feat. Kelly Rowland: "When Love Takes Over" (Spotify) eller här på You Tube. Videon av Bästa Jonas Åkerlund (ni har väl förresten sett hans film Spun?)


Bästa tisdagshälsningar från Disco-Mette-som-dansade-house-på-nattklubb-hela-90-talet (kunde ni väl aldrig gissa)


Borde ha en bild här men jag måste redigera beställningar! Hej hej!

Tävling nr 5 av 7: vinn en porträttfotografering! (tävlingen avslutad)

Hurra, hurra, här firar vi bloggens hundratusen besök med en hel veckas dagliga tävlingar och detta är den femte tävlingen av sju!

Nr 5 är också en utlottning, dvs vem som helst kan tävla och vem som helst kan vinna - det enda du behöver göra är att svara på ett par frågor (se nedan).


Vinst nr 5 är en porträttfotografering (värde ca 1280 kr) som vi gör antingen utomhus, hemma hos dig eller i någon annan miljö som du väljer.

I vinsten ingår 1 tim fotografering, samt 4 st bilder (13x18 cm). Paketet går självklart att utöka om du vill det, prislista bifogas till vinnaren. Resa ingår med tre mil från ateljén, därefter 65 kr/mil eller enligt överenskommelse vid längre avstånd.

Fotograferingen utförs endast vid överenskommet datum mellan 15 januari och 15 mars 2010, så det gäller att du/den som får din vinst kan då!


Du kan använda vinsten själv, eller ge bort i present. Porträtten kan tas på en eller flera personer, tex familj, barn, husdjur, gravidmage, parporträtt eller om du har någon helt ny idé!

Vinsten kan inte användas på en redan bokad fotografering.
SÅ HÄR TÄVLAR DU:


Fyll i ditt namn och din e-post (e-postadressen visas bara för mig) i Kommentarsfältet nedan.

Och... i rutan för Kommentar gör du följande:

Berätta:

- vem du är eller vem som ska få vinsten om du vinner, samt var du/ni bor
- varför du vill vinna den/ge bort den
och
-vilken sorts fotografering skulle det bli?


Vinnaren drar jag på torsdag den 10 september, så tävla på tills dess!

Jag kontaktar sedan vinnaren och bestämmer datum.


*************************************************

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

*************************************************TIPS 1!

*Har du en egen blogg kan du lägga upp den ÖVERSTA bilden (där det står "Vinn en porträttfotografering!") på din blogg och länka till detta inlägget, så har du en extra chans i lotteriet!* Glöm inte ange detta i Kommentarer också ;-D


TIPS 2!

*Det finns ett fåtal tider kvar för fotografering före jul! Maila mig på [email protected] för prislista och mer information!


Lycka till kompisar! Nästa tävling kommer i morgon, onsdag.


Duktiga ni är!

Som ni tävlar, heja heja! Finns inget roligare än när man får många deltagare - och återigen mycket stort tack för alla värmande ord.

I presentkortsutlottningen är ni just nu uppe i 36 kommentarer - bara fyra till så åker ytterligare en vinstförstoring in :-D

Den här veckan har jag idag fotograferat åt veterinären Katarina igen, i morgon en Klänning på Vift, på fredag två eller eventuellt tre porträttfotograferingar - mycket roligt att se fram emot! Mellan uppdragen glöder tangenterna, mest i Photoshop, mailprogram och beställningar till labbet. Ibland glöder hjärnan också, men jag aktar mig för härdsmälta så mycket jag kan (tack, Eva för omtanken!).

Snart kommer tisdagens tävling!


Liten vädjan!

Bästa, bästa kunder,

jag ber er om ytterligare en portion tålamod - jag lovar att jag arbetar på så fort och så mycket jag bara kan men dygnet räcker inte alltid till! Jag tar alla uppdrag i turordning och försöker balansera mellan sortering av provbilder, redigering av beställda bilder, publicera blogginlägg, och utförandet av nya uppdrag i veckorna.

Tack snälla, jag uppskattar er förståelse, jag har absolut inte glömt er (drömmer även om er på natten ibland, hehe) och gör mitt allra bästa för så snabb leverans som möjligt :-D

/Mette
Tävling nr 4 av 7: vinn en privatkurs/pick-Mette's-brain! (tävlingen avslutad)

I full fräs firar vi bloggens hundratusen besök med en hel veckas dagliga tävlingar och detta är den fjärde tävlingen av sju!

Nr 4 är också en utlottning, dvs vem som helst kan tävla och vem som helst kan vinna - det enda du behöver göra är att svara på ett par frågor (se nedan).


Vinst nr 4 är en nybörjarkurs (värde ca 1500 kr) hos mig i ateljén. Kursen är helt grundläggande och vi går kort igenom kameran (bländare, slutare, ISO), lite om ljus, samt lite om Photoshop. Tidsåtgång 1-2 tim. Kursvinsten går självklart att utöka om du vill det, pris 750 kr/tim.

eller

en "pick-Mette's brain" som helt enkelt är en träff där jag bjuder på fika här i ateljén och vi pratar foto, och där du/ni kan fråga mig precis vad du vill (tex hur det är att ha eget företag som fotograf, hur jag tänker när jag letar ljus, jag kan visa hur jag jobbar i Photoshop etc).

Vinnaren väljer själv vilken av ovanstående som passar den bäst! Vinsten är giltig i ett år, och dess utformning betyder förstås att du bör kunna ta dig till Båstad för att utnyttja den, alternativt om du bor någonstans där jag kommer att vara det närmaste året. Bor du långt från Båstad eller tom utomlands kanske vi kan Skype-a en cyberfika med webbkamera!

Du kan använda vinsten själv, eller ge bort i present. Är ni tex mamma & dotter kan ni självklart komma tillsammans.


SÅ HÄR TÄVLAR DU:


Fyll i ditt namn och din e-post (e-postadressen visas bara för mig) i Kommentarsfältet nedan.

Och... i rutan för Kommentar gör du följande:

Berätta:

- vilken av de två vinsterna du önskar dig
- varför du vill vinna den
och
-på vilket sätt du skulle använda den, dvs vad vill du lära dig eller fråga mig om?


Vinnaren drar jag på torsdag den 10 september, så tävla på tills dess!

Jag kontaktar sedan vinnaren och bestämmer datum.*************************************************

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

*************************************************TIPS 1!

*Har du en egen blogg kan du lägga upp den ÖVERSTA bilden (där det står "Vinn en privatkurs!") på din blogg och länka till detta inlägget, så har du en extra chans i lotteriet!* Glöm inte ange detta i Kommentarer också ;-D


TIPS 2!

Du kan boka privatkurser hos mig i två- eller fyratimmarspass, för en eller flera personer! Maila mig på [email protected] för mer information!


Lycka till kompisar! Nästa tävling kommer i morgon, tisdag.

Bröllop: Mia & Anders 2 maj 2009

Maj var med facit i hand den soligaste månaden i år - och vilket väder! Den första lördagen, 2 maj, fotograferade jag två brudpar. Det första paret var Mia och Anders, på Äppelgården utanför Båstad där de senare på kvällen höll sin fest. Uppdraget var en entimmes porträttfotografering.

Mia och Anders önskade så mycket hela vintern att äppelträden skulle stå i perfekt blom den 2 maj, att deras önskan slog in :-) och något mer romantiskt än äppelblom går ju knappt att tänka sig...

Sötisar!

Den här bilden valde de till en härligt stor 30x45-förstoring, som blev superskön i den storleken:

Mias önskebild med ringarna på buketten:

Äppelgården har så fina miljöer och den här allén är en favorit (här kan du se fler bilder på allén från förra året):

...och det här långa valvet över vägen och paret, med urtjusig transport:

Efter Äppelgården åkte vi en snabb tur till stranden och tog lite galna bilder...

...och lite lugna bilder (det här är min favorit, molnen bara strålade rakt ner mot Mia & Anders):

Tack bästa herr och fru Persson! Hoppas att vi ses igen!Wow

Dagens tävlingsuppgift hittade jag på mest för att kunna ha lite framtida nytta av hur ni ser på bloggen - men OJ så mycket fina, vänliga och glädjande ord ni skrivit! Gissa om fotografen blir glad :-D
Och dessutom är ni redan (sön kväll) uppe i 19 kommentarer, så visst blir det säkert en och annan förstoring utlottad på torsdag. Hurra för er, bästa läsare!
Ha en fin söndag så hörs vi i morgon!
/M

Tävling nr 3 av 7: vinn ett presentkort! (tävlingen avslutad)

Hej och hå, här firar vi bloggens hundratusen besök och detta är den tredje tävlingen av sju!

Nr 3 är också en utlottning, dvs vem som helst kan tävla och vem som helst kan vinna - det enda du behöver göra är att svara på en fråga (se nedan).


Vinst nr 3 är ett presentkort (värde 300 kr) hos mig. Du kan använda det till att köpa bilder, antingen från en fotografering (redan gjord eller kommande) eller en bild härifrån bloggen/hemsidan. Du kan använda det själv, eller ge bort i present!

DESSUTOM... för varje gång ni uppnår 20 st tävlingskommentarer (dvs 20, 40, 60 osv) i DETTA inlägget, lottar jag ut ytterligare en valfri 18x24 cm-förstoring värde 450 kr, (motiv väljer vinnaren från redan utfört uppdrag, blogg eller hemsida). Heja heja, alltså! 


SÅ HÄR TÄVLAR DU:


Fyll i ditt namn och din e-post (e-postadressen visas bara för mig) i Kommentarsfältet nedan.

Och... i rutan för Kommentar gör du följande:

Beskriv den här bloggen med tre ord!Vinnaren drar jag på torsdag den 10 september, så tävla på tills dess!

Jag kontaktar sedan vinnaren och bestämmer avhämtning eller om jag ska skicka.


*************************************************

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

*************************************************


TIPS 1!

*Har du en egen blogg kan du lägga upp den ÖVERSTA bilden (där det står "Vinn ett presentkort!") på din blogg och länka till detta inlägget, så har du en extra chans i lotteriet!* Glöm inte ange detta i Kommentarer också ;-D


TIPS 2!

Du kan köpa presentkort hos mig och ge bort i födelsedagspresent, dop-present, julklapp etc, maila mig på [email protected] för mer information!


Lycka till kompisar! Nästa tävling kommer i morgon, måndag.


Tävling nr 2 av 7: vinn en canvastavla! (tävlingen avslutad)

Vi firar bloggens hundratusen besök och här kommer den andra tävlingen av sju! Nr 2 är också en ren utlottning, dvs vem som helst kan tävla och vem som helst kan vinna - det enda du behöver göra är att svara på några frågor (se nedan).


Detta är vinst nr 2, min bild som signerad canvastavla i storlek 50x75 cm (värde ca 1450 kr):

(tavlan kommer från www.canvasframkallning.se)


SÅ HÄR TÄVLAR DU:


Fyll i ditt namn och din e-post (e-postadressen visas bara för mig) i Kommentarsfältet nedan.

samt svara på följande frågor i rutan för Kommentar:

1. Hur hittade du hit och hur länge har du följt min blogg?
2. Hur ofta läser du bloggen?
3. Vad är det bästa med bloggen?

Vinnaren drar jag på torsdag den 10 september, så tävla på tills dess!

Jag kontaktar sedan vinnaren och bestämmer avhämtning eller om jag ska skicka (OBS! Ev. frakt på denna vinsten betalas av vinnaren! Skickas med Posten).*************************************************

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

*************************************************


TIPS 1!

*Har du en egen blogg kan du lägga upp den ÖVERSTA bilden (där det står "Vinn en 50x75-canvas") på din blogg och länka till detta inlägget, så har du en extra chans i lotteriet!* Glöm inte ange detta i Kommentarer också ;-D


TIPS 2!

Behöver du julklapp, present eller något på väggen hemma hos dig själv? Du kan beställa bilder jag tagit på canvas, maila mig på [email protected] för info och prisuppgifter!

Lycka till kompisar! Nästa tävling kommer i morgon.Rassel rassel i inboxen och tack!

Så jätteroligt att ni är så många som vill tävla, och tack för alla enormt fina kommentarer!

Här får ni en bra lördagslåt (och snart kommer tävling nr två):

Svensk-amerikanska gruppen Miike Snow med "Animal" (Spotify) eller videon här (You Tube)


(på väg till Emma & Daniels utomhusbröllop i Norrvikens trädgårdar - håll tummarna för uppehåll!)

Tävling nr 1 av 7: vinn ett album! (tävlingen avslutad)
För att fira bloggens hundratusen besök kommer här den första tävlingen av sju! Nr 1 är en ren utlottning, dvs vem som helst kan tävla och vem som helst kan vinna.


Detta är vinst nr 1, ett superfint litet fotoalbum i färg "choklad" med ljusa blad och plats för 24 st bilder i storleken 10x15 cm samt för en liten på framsidan:


SÅ HÄR TÄVLAR DU:


Fyll i ditt namn och din e-post (e-postadressen visas bara för mig) i Kommentarsfältet nedan (och vill du, får du gärna berätta vad för bilder du tänkt sätta in i det - spelar ingen roll i tävlingen men är roligt att läsa!)

Vinnaren drar jag på torsdag den 10 september, så tävla på tills dess!

Jag kontaktar sedan vinnaren och bestämmer avhämtning eller om jag ska skicka.


*************************************************

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

*************************************************


TIPS 1!

*Har du en egen blogg kan du lägga upp den ÖVERSTA bilden (där det står "Vinn ett album") på din blogg och länka till detta inlägget, så har du en extra chans i lotteriet!* Glöm inte ange detta i Kommentarer också ;-D


TIPS 2!

Albumet finns även att köpa hos mig, i olika färger, maila mig på [email protected] för färger och prisuppgifter!


Lycka till kompisar! Så duktiga ni varit på att besöka bloggen - det gläder mig varje dag! Nästa tävling kommer i morgon.

ÄNTLIGEN! Nu jäklar blir det jubileumsfirande!

Det är knappt jag tror det själv men nu kan bloggen fira...

Hurra, folkets jubel, tårta och champagne!


Detta ska firas och det i en hel vecka! Under de följande sju dagarna har jag en utlottning/tävling varje dag, några lite mindre och några lite större - så håll utkik, ladda upp, gå ut stenhårt och öka på upploppet!

Vi ses snart igen...Hur går det med loggan?

Jo tack, det går bra! Nu återstår bara lite finlir när art directorn (som denna veckan har stort designprojekt på annat håll) är tillbaka. Jag gillar den verkligen så här långt! Ni kommer inte att missa när den lanseras, det lovar jag :-)


Ledtråd 1: penna

Ledtråd 2: ädel tråd

Ledtråd 3: disco-MetteNu blev ni allt lite nyfikna, va? Pöss som Pillan säger!

;-D

Snart är hösten fullbokad!

Fast man knappt kan (eller vill) tro det, närmar sig julen med stormsteg. Som det brukar, fyller det också redan på i bokningslistan och det är nu bara ett fåtal datum kvar i höst!

Sista datum för fotografering med säker leverans före jul är onsdagen den 11 november.
Det är alltså innan dess du/din sambo/dina barn/ditt husdjur bör fotograferas för att kunna ge bort bilderna i julklapp :-) Det går bra att boka även därefter förstås, men då levereras bilderna först i januari.

Julstängt har jag mellan 19 december och 10 januari.


Har du frågor om prislista, lediga datum eller något annat är du varmt välkommen att maila mig på [email protected] eller ringa 0431-36 20 80. Du kan också beställa presentkort på valfritt belopp att ge bort, tex i julklapp.

Några av er undrar om det verkligen går att ta porträtt på vintern. Det går alldeles utmärkt! Det gäller bara att leta upp rätt plats där ljuset hjälper till. Här kan du enkelt bläddra mellan ett gäng nypublicerade sötsöta ungar jag fotograferade förra hösten och vintern (ni som läser flitigt har redan sett dem, men de tål att ses på igen, eller hur?):

Adela i Höör

Ella & Elias i Ängelholm

Leo i Göteborg

Leah i Göteborg

Sonja, Konrad & Bruno i Karlskrona


(Det börjar också bli många bröllopslördagar bokade nästa sommarsäsong, så fråga hellre redan nu än fundera för länge och så är det bokat sen!)

Ha en fin tisdagkväll!

/Mette


RSS 2.0