Flexa!

 
Flexa i Gredeby, oktober 2013
 
 

"Hjälp, en spindel!" sa Oskar.

 
Oskar i Helsingborg, oktober 2013 (se hans syster Alice här)
 
 
 
 

Malin & John (bröllopsfotografering Torekov)

 
 
 
Burensvik, september 2013
 
 
 

Fru Hackspett

I år bestämde vi att börja mata fåglarna tidigare, och ha fler sorters fågelmat. Det betalade sig direkt - nu har vi  gratis underhållning i form av både kvitter och diverse shower i körsbärsträdet hela dagarna. I morse fick vi extra spännande besök, en större hackspett. Först var hon mest upptagen med att försöka jaga iväg alla småfåglar, men efter någon halvtimme gav hon upp och började äta istället. Så otroligt vacker, och första hackspetten vi sett på Sadelmakaregården!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagshej!

November är lååång och grå - men även min födelsedagsmånad, tur det! Förra veckan blev jag 43, men jag känner mig fortfarande ung och spänstig (?)... Hehe. Den här veckan fotograferar jag åt Båstadhem, till deras nya hemsida och årsredovisning, och på lördag bröllop i Helsingborg. Kul!
 
Utöver det är det nu full kareta på sorteringen av alla gjorda fotograferingar så att det också ska hinna väljas, redigeras, beställas och levereras före jul. Jag myser med tända ljus, bra musik och massor av kaffe så blir det extra härligt att jobba.
 
En instagrambild från Båstadhem i förmiddags:
 
 
Ha en fin tisdagkväll!
 
/M
 

Such a cutie!

 
Erik, september 2013
 
 

Finyak Juniors

Sam & Elmer, två goa små göteborgare:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad tänker du på, Alinea?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alinea, Norrvikens trädgårdar oktober 2013
 
 

Publicerat : Mette i Lokaltidningen (Röda tråden)

Oh, så roligt! Förra veckan var Lokaltidningens reporter Cecilia Ericson här och intervjuade mig för "Röda tråden" (den som blir intervjuad skickar sedan vidare en fråga till någon annan). Vi hade en härlig timme med fika, massor av snack och skratt. Och så tog hon jättefina bilder på mig - jag är supernöjd! Det vill faktiskt inte säga lite, den här fotografen är oftast inte den som älskar att stå framför kameran precis. Hehe.
 
Lokaltidningen Båstad får alla bjärebor i brevlådan idag, och den finns också på nätet här (vet dock inte hur länge den länken ligger kvar).
 
Här är i alla fall ett par instagrambilder, klicka på dem för större version!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0