Jag slutar inte tjata förrän den här goa killen och hans brorsa fått flytta till Båstad

Göteborg är väl ingen stad att bo i, eller hur? Nä, nu tycker jag det är hög tid för Elmers föräldrar att ta sitt pick och pack + grabbarna och flytta ner till oss på Bjäre. Senast till sommaren kan de få på sig :-)
 
 
 
Min bästa leksakstågkompis Elmer, oktober 2014
 
 
Barnfotograf // Göteborg

Bröllopsbilagan // Bröllopsmässa Helsingborg 2015

Som ni nog lärt er vid det här laget kommer det ut en bröllopsbilaga i Helsingborgs Dagblad varje januari, inför bröllopsmässan som är nu på söndag. Jag kommer inte att ställa ut på mässan i år, men hjälpte till med lite bilder till bilagan! Tack alla mina goa brudpar för att ni ville vara med! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här är bilderna lite större:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toodiloo!

I AM BACK. Det var en rejälers ledighet detta, himla skönt. Tre veckor var vi i Spanien:
 
 
 
Lika härligt som alltid, förutom fem dagars magsjuka (helt onödigt att vara sjuk på semestern om du frågar mig). Sol, skate, träffa gamla och nya kompisar, läsa böcker, fika, lägga pussel, strunta i klockan och istället vakna av soluppgången och tuppen på andra sidan vägen.
 
Att vara iväg kräver sin strukturerade fotograf vid hemkomsten: nu gäller det att spotta i nävarna och ta tag i allt som samlats under tiden + allt som står på "att göra i januari-mars"-listan + förstås de nya roliga uppdragen som väntar i vår. Superkul!
 
Vi hörs snart igen!
 
Allt gott till er,
 
/M
 
 
 

RSS 2.0