Bröllopsfotografering i örlogsstaden Karlskrona: Maria & Anders, Stumholmen

Att vara uppvuxen i Karlskrona betyder att älska doften av tjärat rep, solvarmt trä, och havet. En junidag kan knappt bli bättre än med Maria och Anders vid Slup- och barkasskjulet på Stumholmen:
 
 
 
 
30 juni 2012
 
 

EMMA!

 
Stehag, 14 juli 2012
 
 

Mrs. Tieger

 
Aug. 11th, 2012
 
 
 

Att bara göra backuper dagarna i ända (och lite spangswinglish)

Hola alla monsterdiggare!
 
Tack för alla kommentarer som rasslat in sedan mitt gnölinlägg sist. Jag blir ju så glaaad när jag får hard evidence på att ni finns där ute! Just nu känns det som om jag gör tre saker: kör bil, fotograferar, och lägger in bilder/gör backuper. My goodness. Augusti har varit så knökans fullbokat över halva Sverige att jag inte ens hunnit skicka iväg provbilderna från det första jobbet efter semestern (förlåt mig Diana & Rikard, det kommer snart!), men så blir melodin för fotografen när det är grönska som är populärast bland jordklotets finaste kunder (mina!).
 
 
Diana, Rikard och deras galna brudfölje
 
 
 
 
 

Redigerar!

Jag redigerar Emma & Björn och alla deras tjusiga polare :-)
 
 
 
 

Hör du du, din gamla ubåt!

Det kanske börjar bli dags för drastiska förändringar, tex strunta i bloggen och bara posta på Facebook.
 
Nog för att jag tog semester, men ska ni straffa mig med The Silent Treatment länge till? Bohooo... gråter fotografen. Tio inlägg på en vecka, och hela 16 kommentarer utav er långt över tusen besökare som varit här.
 
Jag vet förstås att ni längtar efter långa bröllopsinlägg, men annars? Om ni börjar få tråkigt här inne måste ni säga till. Och jag fiskar inte efter beröm (denna gången, hehe), jag vill bara ha lite konversationer. Skriv något, vad som helst! I'm here for YOU, nämligen. Spill, please.
 
♥ ♥ ♥
 
 
 
 Flocken på 10 000 starar som snodde våra körsbär från trädet på ett par minuter.
 
PS. Ubåt = man vet att den finns där, men den ger sig inte tillkänna.
 
 
 
 
 

Bröllopsfotografering Karlskrona: Jennie & Daniel (Bastasjö)

Det här är Jennie och Daniel, de snygga föräldrarna till de vackra barnen i förra inlägget. Vi hade så himla kul i fredags och de var verkligen superduktiga (särskilt på att pussas i myggsvärm).
 
Porträttfotograferingen gjorde vi i Bastasjö och så småningom kommer bilder från vigseln i Lösens kyrka, inklusive skaka-rumpa-dans. Det ni ;-)
 
 
Herr & fru Ö.
 
 

For the honeymooners Öhberg

Idag åkte fredagens brudpar Jennie och Daniel på bröllopsresa och även om jag är säker på att de kommer att ha det fantastiskt bra, vet jag hur mycket de redan saknar sina goa barn.
 
Så för ovanlighets skull börjar vi med en barnbild från ett bröllop! Här får ni era hjärtan:
 
 
Fler bilder kommer ;-)
 
 

Inte tror jag de här två kommer att ha tråkigt på Cuba, inte.

Ha en underbar bröllopsresa, godingar!
 
 
 

Bröllopsfotografering Karlskrona: Emma & Micke (vintage style)

Bröllopsresan hägrar, här får ni en bild till på vägen, godingar!
 
 
Bubbetorp 18 aug 2012
 
 

Jubileumsgrattis!

Alltså, tiden går alldeles för fort. Jag tycker det var igår jag fotograferade Magdalena och Gustav, och nyss såg jag på Facebook att det är deras treårsdag idag. Grattis! Både till er, och till alla andra brudpar jag fotograferat genom åren, som firar sina jubileum!
 
Snart får jag nog hitta på ett specialerbjudande för pappers-, läderbröllopsfirande och allt vad det nu heter. Skulle inte det vara roligt, att fotograferas igen vid någon årsdag? Så att jag får se er igen :-)
 
Själva firade Tim och jag Ylleförlovning i juli. Moahaha. Amerikanerna jag känner (och kära Juliane) trillar nästan baklänges av förskräckelse, men ja ja, någon gång blir det nog bröllop för salomonhögsborna också.
 
Hipp hipp igen!
 
 
 
 
 
 

iPhone, släng dig i väggen.

Jag brukar tycka att min kamera är stor, men vad säger ni om den här?
 
World's Largest Fully Functioning Holga.
 
Yeeeehah.
 
 
 
 
 
 
 

Editeditedit + Ludvig & Adela

Idag har jag (förutom att vi firat Timmans födelsedag med presentöppning på morgonen och lunch på Sand) redigerat som en gaaalning. Sju stycken jobb är nu beställda från labbet och snart på väg till goa familjer och brudpar nära mig, eller en bit härifrån. Kul, kul!
 
Om ni inte redan märkt det kan jag berätta att veckorna är fullspäckade just nu, sommarsäsongen gör sitt sista kraftryck innan höstsäsongen tar vid. Filar i tanken på ett hösterbjudande, säg till om du vill stå på intresselistan för det redan nu ([email protected]).
 
Det är nämligen jätteskoj när fotografen kommer:
 
 
 
(Ludvig vill köra traktor på kanten och Adela blir lite trött.)
 
 
 
 

Bröllopsfotografering Mellbystrand : Leila & Jörgen

Jag lovar att berätta allt om de här två underbara så småningom, men just nu måste jag bara visa en första bild från stranden i Mellbystrand. Den i vanliga fall något slitna frasen "magiskt ljus" kunde ropas, hojtas och glädjeskrålas, för den kvällen fullkomligt sopade mattan med alla tidigare aspiranter på detta. Tur det blev mörkt, annars hade jag slitit ut även Leila och Jörgen med att vilja fotografera dem i timvis.
 
 
 
 
 

Bröllopsfotografering Karlskrona // Bubbetorp : Emma & Micke

 
Ni skulle sett dem! Så otroligt gulliga och fina. Och kläderna, ojoj. Jomen, tristare helger kan man ha. Mer om dessa godingar kommer framöver, kanske redan i veckan, de vill gärna se lite fler tror jag innan de far på bröllopsresa :-)
 
 
 
 

Varsågod, här har du ditt drömjobb i paradiset.

Klicka in hos Del Sol-fotograferna och SÖK - de är vad jag hört helt underbara, och du kommer att få the time of your life.
 
Del Sol Photography is hiring - Job Openings in Paradise
 
Lycka till! (och berätta sen om du fick det :-))
 
 

En av mina favorittjejer kom på besök i sommar

 
 
Vilma.
 
 

Publicerat i Tidningen Veteranen : "Kicka igång med QiGong!"

 
Sedan några veckor finns Veteranens artikel om Carlos Luna även på nätet!
 
Se bilderna från fotograferingen här på bloggen.
 
 
 
 

Love is sweet

 
 
 
 

Å ett par Diana & Rikard till...

(Snygga? Näää. Hehe.)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllopsfotografering Glumslöv: Diana & Rikard

Efter den regniga sommaren var vi överlyckliga i lördags. Glumslöv sken ikapp med Diana och Rikard, kan man säga. Dagens 1900 bilder ska sorteras ner till några hundra, så vi börjar med en. Är de inte snygga, så säg ;-)
 
 
 
 
 
 
 

Jag fick ett mejl från Läkare utan gränser

Och eftersom jag fick omedelbara kalla kårar av mejlet, bloggar jag genast. Du kan läsa det längst ner, och gör gärna som jag: blogga bilden, och sprid. Och skicka det där sms:et.
 
NU. Senare är försent.
 
Jag gråter för alla världens barn som inte får leva.
 
(Mer info eller skänka online? Klicka på bilden.)
 
 
 
 
Hej!

Jag mailar dig för att du har hjälpt Läkare Utan Gränser förut, nu behöver vi din hjälp igen, akut.

Just nu har över 170 000 flyktingar i Sydsudan hamnat i ett helvete av lera, misär och död.
De sitter mitt i ingenstans på en plats utan skydd, mat, vatten eller sjukvård. Dödligheten bland barn överstiger alla krisnivåer och nu kommer regnperioden som riskerar göra allt ännu värre.

Vi gör allt vi kan för att rädda liv. Akutinsatsen i Sydsudan är Läkare Utan Gränsers största just nu. Men behoven är enorma och det är få andra som bryr sig. Media skriver inte särskilt mycket om vad som händer, vi har inte massa pengar till att köpa annonser. Men vi har dig. Du kan hjälpa oss fortsätta rädda liv.


Skriv om detta på din blogg och/eller lägg upp bilden vi skickar med och länka den till http://www.lakareutangranser.se/akutfond


Tusen tack för hjälpen!

Vänliga hälsningar

Robert Höglund

P.S, Svara hemskt gärna på detta mail och berätta om du skriver något eller lägger upp bilden. Tack!

Kommunikation & Insamling
Läkare Utan Gränser / Médecins Sans Frontières (MSF)
Gjörwellsgatan 28, 4th floor
Box 34048, S-100 26 Stockholm, Sweden

(New) Office/Mobile: +46 10 199 32 14
[email protected]
 
 
 

Toodilooo!

Hej allihopa!
 
Hoppas ni haft sköna veckor och klarat er finfint utan mig (eller nja... hehe. Jag har saknat er!). Själv har jag både vilat och hållt igång, mer om mitt sommarlov kommer sen. De första veckorna efter en semester är väldigt ofta väldigt fullspäckade, så även dessa: det väntar bröllop i mängd, resor både till Baksidan och Solen, porträttfotograferingar av olika sort och så är det ju det där i mejl- och beställningsväg som kommit in medan jag var borta. Tur och ordning är min melodi och många goa timmars redigering alltså, när jag ska passa på att lyssna ikapp P1:s sommarprogram.
 
I alla fall så rivstartade jag jobbhösten med att hänga med Diana, Rikard och alla deras sköna människor hela lördagen. Waaah, så roligt det var! Jag inväntar svar om de vill vara med på bloggen, så här kommer en bild på plejset där vi var i lördags kväll - Ellinge slott. Rätt så schysst, va?
 
 
Nu ska jag sortera bilder för glatta livet innan det är dags att köra till stranden och fotografera en orientalisk picknick i skymning. Håhåjaja, mitt jobb är så himla trååååkigt.
 
 
/M.
 
 
 

RSS 2.0