Barnfotografering Vallåsen: familjen Agerteg

Jag har nästan tappat räkningen på hur många gånger jag fotograferat familjen Agerteg de senaste fyra åren. Sju tror jag, Angelica? Morgongåva, bröllop, gravidbilder och en rejäl bunt olika familjefotograferingar vid det här laget - och tänka sig, det är precis lika jätteroligt varje gång. Den här gången var vi på Vallåsens värdshus, mitt i skogen. Ludvig, Ellen och föräldrarna:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bröllopsfotografering Helsingborg: Kristina & Robert

Ramlösa brunnspark från sin snyggaste sida... det vill säga med mitt fina brudpar!
 
 
 
Kristina & Robert, 24 aug 2013
 
 
 

Allez allez!

Igår kväll hade vi grillfest med byn, och vår granne Tillan frågade mig hur arbetsgången egentligen är efter en fotografering, dvs hur lång tid det tar för jobbet att bli klart. Jag började räkna upp alla momenten av backuper, sortering, redigering och det administrativa och ja, jag ska inte börja rabbla här men det är inte så konstigt att det blir många timmar på jobbet just nu!
 
Jag har ovanligt många fotograferingar per vecka under hela augusti och september (det gäller att passa på innan solbrännan och grönskan försvinner), och det är nästan preciiiis så att jag hinner stoppa in bilderna i datorn innan jag ska iväg på nästa uppdrag. Det brukar vara ganska fullbokat men i år mer än någonsin, och många helt nya kunder. Superkul! Kanske är det nya hemsidan som gett den extra skjutsen? Hoppas! :-)
 
Lite social samvaro är ju också bra att hinna med. Igår grillfest, idag fika hos moster Gun och ikväll bio med Tims lillasyster. Zombiefilmen World War Z! Gött.
 
Och så några instagrambilder: grillfest, min väg "till jobbet" idag och till sist en härlig utsikt från Rydebäck där jag i morse fotograferade familjen S - med väääldigt mycket lättare väder än senast vi sågs (det ösregnade och blåste storm på deras utomhusjulibröllop). Återkommer om dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har det kalas allihop!
 
 
 
 
 

Eye of the storm

 
Nina & Jón, nya Älvsborgs fästning 10 augusti 2013
 
(bröllopsfotografering Göteborg)
 
 
 
 

Young love: Fanny & Oscar

En helt vanlig båletidig fredagmorgon i naturreservatet Ekered. Att det dök upp skumma bilar med grävredskap, träskmark och djupa vattenhålor som inte passar så värst bra ihop med nya tygskor, gubbar med motorsågar, älgspaning, insekter i elefantstorlek och syrsesvärmsantal, det bekom inte Fanny och Oscar nämnvärt.
 
Fanny som jag var fröken åt när hon var nio, och som var campingtjej åt First Camp, och som hållt kontakten genom åren sedan den där våren -99 (när vi tog oss igenom en hel skoltermin med en först väldigt ledsen klass som blev en väldigt glad klass).
 
Och Oscar, som pluggar på idrottsstipendium i USA och verkar längta minst lika mycket efter Fanny som hon efter honom. Ett par söta hjältar i naturreservatet, kan jag lova. Jag vet att det var min idé att dra ut er i vildmarken, och ni var jätteduktiga och tålmodiga! Hoppas skorna klarade sig ;-)
 
Ja, du Fanny, go och snäll har du alltid varit och en lika fin pojkvän har du hittat. Jag önskar er allt gott i hela världen och att tiden går snabbt när Oscar är borta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Juni 2013, Ekereds naturreservat
 
 
 

Familjen Westbom från Dalarna

Minna är en hyvens go tjej. 2008 fotograferade jag hennes och Daniels bröllop, hon har varit på fotokurs hos mig och efter flera års försök till sommardatumpussel (de bor i Dalarna, semesterkrockar, vattenkoppor och guvetallt som kommit ivägen) lyckades vi äntligen få till en familjefotografering! Här kommer en efterlängtad määängd bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack hela familjen! Vi ses igen!
 
 
 
 

En väldigt fin pappakram

 
Pojkarna Westbom
 
 
 

Three lovely Hawaiian kids

Kekoa, Isaiah & Jahmila, visiting from Hawaii:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilderness

 
Sus & Nik
 
Klänning på vift / Trash the dress
 
 
 
 

Wedding in Everöd : Filippa & Derek

I couldn't have asked for a sweeter couple, nicer guests, or lovelier sorroundings! Breathtaking. Here's the first image from Saturday:
 
 
 Filippa & Derek, Aug 17th 2013 at Margaretehof (Everöd)
 
 
 
 

My x 3

 
 
 
 
 
Tre av bilderna My valde till sig själv efter smyckesfotograferingen med Jenny.
 
Smycken och styling: Jenny Kåberg Metalldesign
Modell: My Nilermark
 
 
 
 

Vendela

 
 Vendela
 

Albumbeställning på gång

Senast måndag skickar jag iväg en albumorder till Kolo, så om det är någon som vill komplettera med något är det bra tajming nu!
 
Se alla album och boxar här.
 
Glad fredag!
 
 
 
 

Mette åker på kortare turer: Rydebäck, Helsingborg, Malmö. Boka nu!

Hösten börjar fylla på med bokningar, och här kommer några datum/tider på annan ort som kanske kan passa bra om ni vill dela resan med redan bokade?
 
 
***********************************************************
 
Rydebäck, onsdag 28 augusti: tider finns ca kl 11.30 och ca kl 13 (bokas i den ordningen)
 
Helsingborg, torsdag 5 september: tider finns kl 13.00 och kl 11.00 (bokas i den ordningen)
 
Malmö, fredag 4 oktober: tider finns ca kl 11 och ca kl 13 (bokas i den ordningen)
 
Helsingborg igen, onsdag 9 oktober: tider finns ca kl 11.00 och kl 13.00 (bokas i den ordningen)
 
***********************************************************
 
 
Tiderna är ungefärliga och beror dels på avstånd mellan fotoplatserna, dels på hur lång tid det tar (1-1,5 timme för det mesta). Det är därför bra om ni kan vara en aning flexibla med klockslagen.
 
Porträttfotograferingar finns från 1480 kr. För fullständig prislista och mer information, mejla mig på [email protected].
 
 
(först till kvarn - och med reservation för om det blir fullbokat)
 
 
Elmer, inte så rädd av sig längre
 
 
 
 

Bröllop, Nya Älvsborgs fästning: Nina & Jón

Det.stod.som.spön.i.backen. Det har förmodligen aldrig regnat så mycket på en lördag, någonsin, någonstans. Hehe. Och ändå, ändå: Nina & Jón, så coola, fina, lyckliga, och inte minst tappra hjältar i både stormvindar och åskknallar. En dag att minnas med glädje resten av livet för mig (och förste regnassistent Tim).
 
Kära N & J, hoppas ni har en fantastisk bröllopsresa. Med mycket sol ;-)
 
En första bild:
 
 
Nina & Jón, Nya Älsvborgs fästning 10 aug 2013
 
 
 
 

Olivia & Vendela visiting from Switzerland

Three years ago I photographed Maria och Michael's wedding, a superhot day and a superhot couple as I am sure you remember. And yes, they also have supersweet daughters! We've kept in touch through Instagrams and Facebook so I knew I was in for a treat.
 
Lovely Olivia and Vendela, with those quick little legs glued to the ground for at least one whole second - just the way it should be, and always is on family photoshoots :-) (so, no worries out there!)
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjejen med ett vinnande leende

 
Ellie, en av glimmingeflickorna
 
 
 

Mia & Vicki

Jag rivstartade efter semestern förra veckan med familjefotografering modell större: ett helt gäng fantastiska människor på sommarlov i Glimminge plantering.
 
Mia och Vicki är två av dem. Fler kommer :-)
 
 
 
 
 
 

Familjen Dyrvold 2013

Vilka darlings! Nästan varje sommar sedan jag startade företaget, har jag fotograferat familjen Dyrvold vid deras stuga i Mäsingestrand. Judith var nog ungefär två år första gången. Vi väljer alltid en sen eftermiddag och tur med vädret har vi haft varje gång. Kanske lyser solen alltid i Mäsinge :-)
 
Malin, Judith och Jenny - anno 2013:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kom snart tillbaka!
 
*kram*
 
 
 

Nu är jag här!

Halloj kära läsare! Hur har ni haft det? Berätta!
 
Vilken fantastisk sommar det blev på Bjäre. Semestern på 2,5 vecka kändes faktiskt mycket längre i år, när vi kunde ligga på stranden nästan varje dag. Oh, så gott, jag älskar ju solen.
 
Min favoritstund på stranden är när eftermiddagen precis går över i kväll: fika från kylväskan, skön musik i bakgrunden, håret är salt och ansiktet lite strävt av havet. Fräknarna kryllar på armar och knän, boken är nästan slut och man är helt mjuk i kropp och själ.
 
Vill du se mer av vad vi hittat på under vår ledighet är det bara att titta in på Instagram:
 
 
 
Tim badar (jag fotar bara lite först)
 
 
"Höstterminen" drar jag igång med ett rejält block av fotograferingar: nio stycken första veckan. Och så the usual business: bocka av allt som samlats på listan när jag haft stängt. Redigera bilderna från Äventyr i Naturreservatet, till exempel:
 
 
 
Fanny & Oscar
 
 
Härligt att vara tillbaka!
 
/M
 
 
 

RSS 2.0