Ingrid

Strax kommer mitt 17 augusti-brudpar på möte. Under tiden redigerar jag Ingrid!
 
 
 

Bröllopsfotograf i Helsingborg : Maarit & Robbin

Wow, vilken dag i lördags! Här får ni en första bild av herr & fru Steen:
 
 
 
Maarit & Robbin, Maria Park/Helsingborg, 25 maj 2013
 
 

It's all good

Nu var det flera dagar sedan jag bloggade, så jag hoppas ni håller koll på mig på Instagram där jag uppdaterar så gott som varje dag - flera gånger om. Det är så enkelt med telefonen, för bloggen behöver jag hinna sitta vid datorn, redigera bilder och dessutom TÄNKA på vad jag ska skriva - bara en sån sak!
 
Allt är i alla fall finfint hos fotografen, full rulle som ni förstår. I torsdags fotograferade jag Hallandsgården, ett jättemysigt strandboende i Mellbystrand som jag blir lite barndomssentimental av (gå barfota till havet, badrockar, spetsgardiner och någon våningssäng här och där) - bilder kommer så småningom.
 
I lördags var det bröllop i Helsingborg och idag har jag fotograferat i Butikerna på gården - Tant Grön och Elin & Arvid. Guuuuuu så fint där är och hur många fotomotiv som helst, kommer också snart.
 
Men - en glad tisdagskväll passar familjen A väldigt bra. En helt underbar och lite hjärterörande familj, så fina, så fina:
 
 
Ortön, Karlshamn, maj 2013
 
 
 

Bröllopsfotograf Ängelholm: herr & fru Loveby

Lördag 18 maj. 31 grader i skuggan. Underbara Kristina & Henrik.
 
 
 
 

Angelica & Pontus i Klosterkyrkan, Lund

I veckan fick jag mejl från prästen i Klosterkyrkan i Lund, som undrade om han kunde få ha den här bilden på deras hemsida. Såklart han får, eller hur Angelica och Pontus?
 
:-)
 
 
 
 

Mors Dags-present!

Ge bort en fotografering i Mors Dagspresent! Tänk så roligt för mamman att bli fotograferad, och tänk så roligt för dig och/eller barnen att ha bilder av henne.
 
Gäller såklart alla sorters mammor, svärmödrar, mormödrar, farmödrar och ännu äldre generationer. Och du - vill du boka en till dig själv för att du vill ge dina barn bilderna i present, så går det förstås utmärkt :-)
 
******************************************
 
Erbjudandepris:
 
Mammafotografering 1 tim
4 st bilder (13x18 cm)
 
1200 kr (ord pris 1480 kr)
 
alt.
 
Mammafotografering 1 tim
4 st digitala bilder
 
1600 kr (ord pris 1900 kr)
 
******************************************
 
Mejla mig på [email protected] eller ring 0431-36 20 80 för mer info och komplett prislista.
 
Erbjudandet gäller vid köp av presentkort senast fredag (24 maj 2013), endast nybokningar och giltigt i ett år från utfärdandedatum. Betalas via faktura. Ev. resa tillkommer (65 kr/mil).
 
Och det här är min egen mamma, på Gran Canaria förra året. Visst är hon söt och fin?
 
♥♥♥
 
 
 
 
 

Nyordning!

Sociala medier, ojoj: jag har bloggen, jag har Facebook "privat" och jag har Facebook företag. Och så är det Instagram och Twitter. Och Lovely Weddings-blogg och -facebook! Det blir en rasandes massa postande. Som många märkt har jag därför kört ganska mycket samma över hela linjen, eftersom det är olika personer och olika stor publik, beroende på var det är. Och det tar tid att tänka ut olika saker att blogga och prata om.
 
Men det är också ganska många som följer mig på samtliga ställen. Och de vill jag inte tjata sönder. Därför har jag nu bestämt följande:
 
* Twitter lägger jag ner helt, eller i alla fall gör ett uppehåll.
 
* Instagram älskar jag så det fortsätter jag med.
 
* En stor del av instagrambilderna kommer jag att dubbelposta på min privata Facebook, eftersom det är såpass många läsare på båda ställena, men jag kommer förstås också att lägga upp separata bilder och inlägg, och en massa vanligt snickesnack som det ju är där.
 
* På företagsfacebook och Lovely Weddings-sidorna (blogg och gilla-sida på FB) kommer jag att posta separata enstaka bilder, men såklart länka när jag gjort ett längre blogginlägg eller om det kommer erbjudanden som kan vara alla till gagn.
 
* Och till sist: här på bloggen fortsätter det som vanligt.
 
Jag provar detta ett tag så ser vi hur det går. Fritt fram alltså att välja och vraka, följa överallt eller på ett ställe, eller fortsätta som förut, men förhoppningsvis utan att få hål i huvudet :-)
 
Nu ska jag sortera bilder från Hemma Hos-fotograferingen i torsdags. Ha en bra dag mina vänner!
 
/M
 
 
 

Sommarmat med Gladmage: Red Mullet

En första bild från matfotograferingen i onsdags. Fisken fick jag med hem och efter en kvart i ugnen blev det den bästa middagen på hela veckan. Gudars skymning, så gott det var!
 
 
 
 
Mat & styling: Eva Petersén/Gladmage catering
Keramik: Bissa G. Segerson
 
Fler bilder kommer!
 
 
 
 
 

Företagsfotografering: Hotell Conrad & Hotell Aston, Karlskrona

Sofia och jag bodde grannar i Spanien som barn, och har hittat på massor av roligt sedan dess. Hon och hennes mamma Irene driver hotellen Conrad och Aston i Karlskrona.
 
I fredags var jag hos dem för att fotografera några nya rumskategorier, lekplatsen och lite annat. Bo där om ni ska till Blekinge! Supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens tips: en stugsajt, Bissa & Anders

Jag vet, namnet är knäppt! Jag minns inte om jag tipsade om sajten när jag hittade den, men den är så himla spännande och inspirerande så i så fall får ni dubbeltips: Cabin Porn.
 
Idag har jag fotograferat i fem fantastiskt soliga timmar (fast vi åt supergod lunch och fikade två gånger också) hos Bissa & Anders i Hovs hallar, för Hemma hos-reportaget med Milena/Svenska Dagbladet. Herre min je, så roligt det var alltså. Enormt fina miljöer, underbara människor. Åk dit och kolla in Bissas keramik och Anders' målningar, ni kommer aldrig att vilja åka därifrån.
 
Bilder kommer när det publicerats i SvD:s Magasinet Bostad.
 
Ester blev också snabbt en favorit. Vilken goding, alltså:
 
 
 
 
 

Nu är det så där gött igen

En helt vanlig tisdagkväll, och jag är på himla gott humör. Har haft så roliga uppdrag den senaste veckan, och dessutom kunnat jobba undan så att jag redan nu sitter och lyssnar på bra musik och sorterar lördagens bröllop (kan vara rekord).
 
Brudparet ska få se bilderna innan jag publicerar dem här, men bara måste visa en. Hovs hallar i lördags, grönt & blått var deras önskemål - och så deras egna otroliga färger!
 
 
 
Åsa
 
 

Mette åker på tur: Karlshamns Saltsjöbaden & Ortholmen

I torsdags när vi kommit till Ortholmen utanför Karlshamn för att kolla in platsen inför familjefotografering, rullade tjockdimman in. Då får man ju passa på! Det är inte varje dag fabriksskorstenar är fotogeniska.
 
 
 
 

Ledig söndag

Vilken härlig långhelg det har varit! I torsdags fotograferade jag en familj i Karlshamn, i fredags på Hotell Conrad och Hotell Aston i Karlskrona, och i går bröllopsporträtt vid Hovs hallar. I veckan som kommer blir det trädgårdsmästare på Great Gardens, mat med Gladmage, hemma-hos för Svenska Dagbladet och så bröllop på lördag. Tänk att få göra så mycket roligt i sitt yrke! Ibland blir jag nästan avis på mig själv, hehe. I love it!
 
Idag är det söndag och det är min lediga dag. Först fick vi besök av familjen Angvar och på eftermiddagen har vi planterat och grejat i trädgården. Nu ska jag nog slänga mig i soffan några timmar, i morgon bitti är det träning i arla morgonstund.
 
 
Glad söndag mina vänner!
 
/M
 
 
 

Ha en skön Kristi Himmelsfärdshelg!

Själv ska jag fotografera familj i skärgård, två hotell och ett bröllop! Superkul!
 
En skön helg önskar jag dig, med en bild av glada Stina:
 
 
Stina W
 
 
 

Reportage i Amelia!

"Hej, härliga helveteshelg!" är rubriken på Karin Widéns reportage från tredagars-bootcampen på hotell Skansen i Båstad. Karin skriver lika kul som hon själv är, och det var superroligt att jobba ihop med henne. Resultatet finns i nyaste Amelia (nr 11/2013) - i prenumerantbrevlådorna nu och i butik i morgon 8 maj. Fem sidor!
 
Här är några av bilderna de valde, och så i slutet vilka som kom med i tidningen.
 
BRA JOBBAT Karin, både med bootcampen och reportaget!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Camp Shape It-instruktörerna:
 
 
 
 
 
 
Och så lite afrikanskk dans :-)
 
 
 
 
 
 
Tidningen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat : Allt om Bröllop, Äppelgården + strandguide + Gladmage

Idag kom nya numret av Allt om Bröllop i brevlådan, där flera av mina goa brudpar finns med! Och en liten intervju + bild med Eva. Kul!
 
Jag hoppas få pdf:er på sidorna sedan, men här kommer i alla fall några Instagrambilder:
 
 
 
 
Hej hej igen!
 
 
 

♥♥♥

Idag tänker jag väldigt mycket på en av mina favorittjejer, en god vän som jag tycker grymt mycket om och som har det svårt just nu. Du vet vem du är. Jag skickar miljoner kramar!
 
Och ni, ta hand om varandra där ute. Livet är skört. De senaste veckorna har jag plöjt igenom Sofias änglar på nätet på kvällarna. Jag kan lugnt säga att det inte tar många sekunder att få rätt mycket perspektiv på mina egna "problem", när jag ser vad andra går igenom. Oj, som jag gråter över sorgliga saker både i vanliga livet och på tv.
 
Men - sorg och elände till trots - det är MAJ nu. Har ni sett så vackert det är? Jag bara älskar maj, snart ännu mer, för den gröna färgen på allt som strax slår ut är nog världens bästa färg, i alla fall varje maj, hehe.
 
Ha en skön helg, och en STOR kram till alla som behöver det!
 
/M
 
 
Salomonhög, maj 2013
 
 
 
 

Sommar, sommar, sommar!

Nu börjar det bli fullt även vardagarna i sommar (bröllopslördagar är det bara några få kvar), särskilt under de mest populära veckorna från mitten av juni till mitten av augusti. Jag har i princip helt fullbokat + semester i juli. I juni och augusti finns det fortfarande lite tider kvar.
 
Med andra ord; har du tänkt i en hel evighet att du ska höra av dig till fotografen och boka datum i sommar, kan det vara läge nu ;-)
 
Kontakta mig på [email protected] eller 0431-36 20 80. Välkommen!
 
 
 
Alexandra, Fäjö/Karlskrona 2012
 
 
 

RSS 2.0