Ett par till på the hotties Jenny & Markus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gravidfoto: Jenny & Markus

När jag träffade Tim och "lite" hastigt flyttade från Boston till Båstad 1999, hade jag sådan tur att jag fick bli vikarierande klassföreståndare i världens finaste tredjeklass. Det var ett av de bästa åren i mitt liv! Många av barnen har jag fortfarande kontakt med, och det är jag verkligen jätteglad för. Och ja, de är ju inte barn längre. Jag kan knappt förstå att de fyller 25 i år! Men lika glad för dem är jag fortfarande.
 
En av dem är Jenny, och hon väntar barn i augusti. Himla fint tillfälle att träffas och fotografera. En supersnabb förhandstitt kommer här - tack goa fina Jenny och Markus för en jätterolig kväll!
 
 
 
 
 
Jenny & Markus, juni 2015 
 
 
 
 
Gravidfoto / porträttfoto / fotograf / Paulins brygga / Båstad
 
 

Familjefoto: Brodins i Kattvik

Förra veckan var jag hos familjen Brodin i sommarhuset i Kattvik igen, och den här gången prickade vi in deras helt fantastiska rhododendron i trädgården i full blom!
 
Första gången, när Anna och Henrik gifte sig (juli 2006) hade jag inte ens startat bloggen, så här kommer faktiskt en bröllopsbild till att börja med - det är ju snart pilbröllopsjubileum, grattis!
 
 
Mariakyrkan, Båstad 2006
 
 
2011 var de fyra:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och förra veckan var de fem! Härliga familjen!
 
 
 
 
 
 
 
Henrik, Erik, Karin, Anna & Ingrid. Kattvik, juni 2015.
 
 
 
 
 

Bröllop: Hanna & Robin

Hela veckan före midsommar gjorde vi inget annat är kollade väderprognoser, brudparet och jag. Det lovades spöregn, spöregn, spöregn... och vi ville så gärna fotografera i slottsparken på Krapperup som vi tänkt. När midsommarafton kom med uppehåll och till och med en och annan solglimt var det som paradiset: Hanna & Robin (som jag fotograferat förut, se strandbilderna här) klev nämligen ur bilarna ÄNNU snyggare än jag trodde var möjligt. Och då visste jag ju redan i förväg hur fina, kära och filmstjärnefotogeniska de är! 
 
Att välja ut några favoriter från de 1800 bilderna jag kom hem med (det gick inte att sluta när jag väl börjat, hehe) gick inte alldeles blixtsnabbt, men här kommer ett första gäng från porträttfotograferingen (vigseln får ni se senare):
 
 
 
 
 
 
 
 
Hanna & Robin, Krapperups slott, midsommarafton 2015
 
 
 
 
 
Bröllop / bröllopsfoto / porträttfoto / Krapperups slott / Höganäs / Mölle / Kullahalvön / Skåne
 

Porträttfoto: familjen Alatalo

I ett helt sagolikt fint korsvirkeshus i Ingelsträde bor familjen Alatalo. Mamman Cecilia och dottern Fanny driver det härliga företaget Alice & Fay (kläder i storlekar 42-56), titta gärna in på deras hemsida eller facebooksida!
 
Jag kom dit en solig försommarkväll (jag vet, man kan knappt tro det i år men solen sken faktiskt!) för att fotografera familjen. Ur högen med massor av übersköna gapskratt och en mycket påtaglig familjegemenskapskänsla, valde jag några snabba första bilder:
 
 
 
 
 

Ellie! (barnfotografering)

En första bild på supergoa Ellie: helt underbar att fotografera, världens busenergi och skrattet bubblar konstant!
 
 
 
Ellie, juni 2015
 
 
 
 
Barnfoto / barnporträtt / familjefoto / fotograf / Båstad 
 
 

Fotografering med familjen Bondesson Scheja

Det blev en Hugo! 
 
Förutom att fotografen som omväxling glömde spreja sig med insektsmedel och sedan tyckte det var lämpligt att lägga sig i en motorväg av myror för att ta bilder (nej, jag ska inte visa hur myrbettsblafforna såg ut, muehehe), var det verkligen 100% superkul att få träffa denna redigt goa ongen för första gången (och hans föräldrar för tredje, se bröllopsfoto här och gravidfoto här). Jag har sagt det förut och säger det igen: jag verkligen älskar att få följa familjer genom livet, och tack för att ni låter mig göra det! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hugo, Pia-Maria & Gustaf - juni 2015
 
 
 
 
 
 
 

Bildspel: Elin (studentporträtt)

Nu har Tims lillasyster Elin tagit studenten och är minst lika överlycklig som jag minns att jag själv var sommaren efter gymnasiet. Den känslan av frihet är obeskrivlig. Njut av livet och lycka till, goaste onge! ♥
 
(höj volymen, klicka upp i fullskärm, tryck på Play)
 
 
 
 
 
 
 
Studentfoto // studentporträtt // fotograf // Båstad

Herr & fru Bäck! (bröllop Mölle)

Alla älskar Hanna & Jonas! Jag också! Fotografhjärtat fullkomligt svämmade över i lördags!
 
 
Hanna & Jonas, 13 juni 2015
 
(fler bilder kommer)
 
 
 
Bröllopsfotografering i Mölle, Kullahalvön

♥ GRATTIS ELIN! ♥

 
 

Elin & studentbalsklänningen

Alldeles nyss var Tims lillasyster tre år gammal, och på fredag tar hon studenten. Älskade Elin, jag är så glad att du och din familj också blivit min familj! ♥
 
 
Elin, juni 2015
 
 
 
Studentfotografering // Båstad 
 
 

Zack-aroo ♥

 
Hålehall, Valborgsmässoafton 2015
 
 
Barnfotografering // Bjäre

Bildspel: Erika & Christian (bröllopsfotografering)

Nyss vinkade jag av Erika och Christian, som varit här och fått se sitt bildspel från bröllopet för första gången. Vi grät en del alla tre faktiskt, ja för om världens gulligaste brudpar sitter och gråter kan inte jag heller låta bli.
 
De gifte sig på påskafton, och det var säsongens första bröllopsfotografering för mig. Det var redigt gött att starta våren så, att helt uppfyllas av glädjen och den euforiska känslan av hur roligt det är med just bröllop. Det här skrev jag när jag visade de första bilderna, och det tål att upprepas: "Bättre påskafton går knappast att uppbringa, än att få vara med på Erika och Christians bröllop! Ni vet, där hjärtat svämmar över redan på porträttfotograferingen, där tårarna står som spön i backen under vigseln, och där ingen vill att dagen någonsin tar slut? Ett sånt bröllop var det."
 
Jag föll pladask för dem direkt. De har verkligen hjärtat på rätta stället, och är oerhört lyhörda för hur människor runt dem har det. Och så skämmer de bort folk så det står härliga till, även sådana de inte känt så länge (typ fotografer, hehe).
 
Ni är nothing short of amazing, Erika och Christian!
 
Så, här kommer bildspelet. Bröllopsfotografering vid Rosenhults mölla och vigsel i Förslövs kyrka här på Bjäre:
 
 
(höj volymen, klicka upp i fullskärm, tryck på Play)
 
 
 
 
 
 
 Bröllopsfoto / bröllopsporträtt / bröllopsfotograf / bröllopsfotografering / Förslöv / Båstad / Bjäre
 

RSS 2.0