Facebooksidan

Facebooksidan behövde ett ansiktslyft, och denna gången blev det med hotelltema! Från vänster: Hotel Riviera StrandTorekov Hotell Resort och Hotel Skansen i Båstad. Bilderna fotograferade vi under 2014 och 2015, och fler kommer framöver :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotellfoto // Matfoto // Företagsfoto // Scandinavian Resorts // Båstad // Skåne 
 

Bröllopsfoto 2016: lediga lördagar/ helgdagar just nu (uppdaterad 12 juli)

Nu närmar sig 2016-säsongen, och som vanligt är det bröllopskalendern som blir fullbokad först! Vill du vara säker på att få ditt datum så hör av dig så snart du kan.
 
Klicka här för att läsa mer om hur jag fotograferar och se massor av bilder från tidigare bröllop.
 
Följande lördagar & helgdagar 2016 är fortfarande lediga (uppdaterad 12 juli):
 
JULI: fullt
AUG: 13, 27

SEPT: 10, 17 (preliminärbokad), 24 (preliminärbokad)
OKT: 1 (preliminärbokad), 8, 15, 22, 29
NOV:  5, 12, 19, 26
DEC: 3, 10
 
Fler lediga datum finns självklart på veckodagar!
 
 
Veronica & Daniel, juli 2015
 
Hos mig är det utan undantag den som först frågar, som först får preliminärboka. Jag skickar hem ett brev med prislista, checklista (tips och frågor) och en offert som gäller 10 dagar, det är alltså så lång tid du har på dig att bestämma dig. Finns det redan reserver på samma datum gäller offerten max en vecka.

För att vara först bör du alltså mejla mig genast på [email protected]. Kom ihåg att inkludera följande: båda era namn, vigseldatum, ort/plats och så er postadress (brevet kommer med "snigelpost" för att jag älskar vackert papper).


2016 års bröllopsfotograferingar startar på 4800 kr:
 
Porträtt – från 4 800 kr

Porträtt & vigsel – från 8 900 kr

Porträtt, vigsel och lite fest – från 14 700 kr

Från frisör till brudvals – från 24 700 kr

 

Jag gör också många Klänning på vift/Trash the dress, pris från 3 450 kr 

och Morgongåva/boudoir, pris från 3 850 kr

 

Och ja! Jag reser gärna både inom Sverige och internationellt för bröllop – det är bara att fråga.

För utlandsbröllop/destination weddings finns en särskild prislista med extra förmånliga paket.

Utlandsbröllop startar på 12 300 kr.

Varmt välkomna!

 

PS. Många önskar sig presentkort på bröllopsfotograferingen eller en fotobok i present och kan på så sätt uppgradera sitt fotopaket. Mejla gärna för mer information om detta.

 
 
Bröllop // bröllopsfoto // bröllopsfotograf // bryllup // bryllupsfotograf // Wedding // Destination wedding // Wedding photography
 
 

Att försöka fotografera Klintasyskonen

 
 
 
 
 
 
 
 
The Rascals, aka Filip, Elin & Tim. November 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 

Boktips: Humans of New York / Brandon Stanton

Min bror och hans familj skickade oss en fantastisk fotobok i julklapp: Humans of New York. Fotografen Brandon Stanton har i månadsvis vandrat runt gata upp och gata ner, fotograferat och pratat med invånarna "in attempt to capture ordinary New Yorkers in the most extraordinary of moments", och det är riktigt bra. Boken är rolig, sorglig, tragisk, fantastisk och otroligt träffsäker. Jag brukar inte så ofta fastna för fotoböcker (mer för måleri, skulptur och sånt) men den här platsar i varje bokhylla.
 
 
 
Boken finns att köpa på tex AdLibris och Bokus, och finns den inte att låna på ditt bibliotek så kräv att de genast köper in den :-)
 
HONY website
HONY på Facebook
HONY på Instagram
 
 
 

Conde del Guadalhorce, Andalusien

Så där, nu var jullovet över och jag är tillbaks på jobbet precis som de flesta av er. Liiite motigt är det allt första veckan, särskilt eftersom vi just kom hem till snömodden från tre varma veckor i Spanien, men det är ju gött att ha vilat upp sig och sätta igång med det nya årets projekt. Hoppas att ni också haft det bra! 
 
När vi är i Spanien brukar vi oftast vara på Costa del Sol i Andalusien, och närmare bestämt i trakterna runt Fuengirola. Om det inte är strandväder finns det ändå hur mycket som helst att göra, särskilt om man har bil. Vi brukar kolla på kartan efter en by eller stad vi inte varit i, och så köra iväg på äventyr. I år åkte vi bland annat upp i bergen till de turkosa sjöarna Conde del Guadalhorce, helt fantastiska! 
 
Fler bilder kommer! Nu återgår jag till bokföringen ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0