Family story/familjeporträtt: Bergmarks

Frida och Joachim gifte sig 2008, och två år senare återvände vi till "brottsplatsen" för fotograferingen - Munka Ljungbys vackra vitsippeskog. Med oss var nu ljuvliga Olivia, ja henne hade man lätt kunnat ta med hem.

Enjoy!
På de här två sista är hon extra go:Skriv gärna något i Kommentarer!

En annan boll och Alfred
Bollen

Kast med liten snäcka

... eller kanske Liten kastar snäckor?

Lycklig decemberbrud från Nykvarn
Morgongåva: Caroline G./Pio Countryclub

Caroline är så söt, så söt, och när hon och jag med gemensamma krafter lyckats hitta Ett Riktigt Coolt Ställe att fotografera henne på var vi överlyckliga. Fotografen är inget annat än helnöjd! Vilken tjej - eller hur?


Tack Världens Bästa Caroline!

Morgongåva (underklädesbilder att ge till mannen) finns att boka från 1950 kr.
Maila mig gärna för mer info och fullständig prislista, [email protected].
Påminnelse: bonuserbjudande!

Boka porträtt i mars senast i morgon fredag (14 jan) kl 10.00 och få det här!


(nä, Timman får ni inte :-))


I'm the cleaner

Raderade just alla konversationer äldre än 2008 i min skickat-folder, och det minskade antalet med 5150 st. Höhö. Det är skönt att städa, och fort går det när man väl bestämt sig.

Dimman ligger tät över snöiga Salomonhög, men solen skiner där bakom och det känns nästan som vår idag! Jag fick just en förfrågan om bröllopsuppdrag på Gran Canaria igen så nu håller vi tummarna en gång till :-)

Familjeporträtt: Nina och hennes pojkar

När jag kom hem till familjen Andersson i Förslöv i november, försökte de påstå att de var nervösa inför fotograferingen - men det kan jag lova snabbt flög sin kos. De var både jättesnygga och jätteduktiga. Dessutom hade vi kul som sjutton :-)

The blog presents: the Anderssons!


Ha en bra torsdag!

/MetteJUST NU: Boka marsfotografering & få extra bild!

Erbjudandet gäller vid bokning senast fredag 14 januari kl 10.00:

Boka porträttfotografering (barn/familj/par/solo/husdjur...) under mars 2011
och få en extra bild i storlek 13x18 cm, värde 150 kr!

Porträttfotograferingar startar på 1480 kr.

För fullständig prislista och lediga datum, maila mig på [email protected].
Gäller ej bröllop och kan inte kombineras med andra erbjudanden/presentkort.
Nils, en riktig goding från London/Torekov
Nu ska det lagas mat ute i stugorna

I helgen skickade jag iväg de årliga korten (282 st denna gången) till mina goa kunder. Förutom en bild och en hälsning innehåller de också alltid ett recept. Det började 2004 med att jag ville göra något extra utöver ett julkort/nyårskort, och det är så roligt att kunna tipsa om riktigt god mat.

För övrigt tar jag det så lugnt jag kan och pysslar bara lite med smågrejer som ska göras färdiga. Igår passade jag på att bli rejält förkyld - som vanligt när jag trappar ner. Men det ska snart ha flugit sin kos, botad med brittisk Lemsip och ett gott humör.

Detta måste jag också säga: stort tack för alla vänliga ord till förra inlägget. Ni är gudomligt snälla! Tänk att man kan få så mycket löööv via internet, det värmer allt gott i fotografhjärtat det.

Kram på er alla, hörs snart igen,

/M

Nu går jag i ide ett tag

Hej igen!

Idag (7 jan) har jag bestämt mig för att dra ner på arbetstiden ordentligt några veckor. Jag kommer att arbeta mig själv sjuk annars, året runt med dubbla heltider är omöjligt i längden. Jag behöver läsa en bra bok eller tjugo, äta lite lösgodis, sova middag, dricka ett glas bubbel, pussa Tim hundra gånger om dagen.

Så här ser tiderna ut framöver:


From 7 jan - 7 feb: helt stängt. Inga fler bokningar. Kollar mailen max en gång/vecka. Blogg då och då.

8 feb - 28 feb: stängt förutom vissa undantagna dagar för företagsuppdrag och redan bokade projekt/jobb. Kollar mailen ca en gång per vecka. Blogg då och då.

1 mars och framåt: öppet på heltid igen med en utvilad fotograf, nya idéer, kropp och själ proppfyllda med energi och inspiration!


TGIF

Fredagar är extra roliga att jobba tycker jag, särskilt när jag har en ledig helg framför mig. Hurra! Bröllop är dökul, men det är också skönt att ha lite lördagsmys med Timman. Kanske kan jag lura honom att klistra frimärken medan jag skriver kuvert (282 st att skriva och jag är bara på J fast jag skrivit i flera timmar) för årets januarihälsning, men utöver det ska det vara jobbfritt. Vi tänkte också planera för vårens fortsatta husrenovering - det är spännande.

På fredagsschemat står mest redigering och så ska jag skicka material till Jenny som påbörjat en del av vårt nya, än så länge inte officiellt presenterade projekt.

Ha en bra fredag, kompisar!

/M


Louise vid Hålehall, ur arkivet:

Family Story/gravidfotografering: Brallorna Braxenholm

Linda är ett kärt barn med många namn. Min favorit är Brallan, som hon naturligtvis och helt självklart kallas eftersom hon heter Braxenholm i efternamn. Eller, ännu roligare är egentligen Byxan, men det namnet är en lång och intern historia som jag inte ska trassla in mig i.

Nu har Brallan en man (vad ska vi kalla honom, Byxan senior? Långbyxan kanske!) och dessutom en liten Kortbyxa i magen - wohoo! Det ska bli spännande att se vad för en krabat som kommer till världen i mars.

Magen måste förevigas och eftersom Sand är mysigt för både för vinterlunch och har fina miljöer, passade vi på att fotografera där i mellandagarna innan vi (mest Johan) lassade i oss av buffén. Sedan stod vi oss ända till nyårsafton.

Kolla in de här gulliga blivande föräldrarna:Magen syns inte så bra inpackad i vinterkläder, men är det snö i Skåne så är det:

Goa, fina Linda & Johan. Skriv gärna något till dem i Kommentarer!

Jag testar.

I år tänkte jag testa en ny grej, hohoho... att blogga uppdragen (nästan) direkt. Få se hur det går, det kanske bara varar denna veckan. Men plötsligt händer det, har jag hört. Därför kommer alldeles strax ett inlägg från mellandagarna.

De uppdrag jag inte hunnit blogga från 2010 ännu, kommer pö om pö. Tur det är ganska lugnt de närmaste månaderna jämfört med sommarsäsongen, detta är tiden på året när jag kan jobba som vanligt folk och hålla mig till åtta timmar om dagen, yeah :-)

Återkommer strax!

Hälsningar från snöhögen,

Mette

Morgongåva: L.

Flera morgongåvafotograferingar väntar på att bli bloggade - denna bilden är från den senaste, på Best Western Hotel Helsingborg före jul. Jag blev väldigt förtjust i inredningen där, och att L. var en riktigt tjusig donna förhöjde ju bara alltihop. Mer kommer!


Den tappade sugen

Oj, vilken kvällskoma jag fick - tänkte blogga men det står helt still. Jag går hem och kollar Dakar istället :-)

Later, alligators!


Uppdaterad låtlista

Hej igen på nya året!

Vilket år det ska bli, eller hur? Ett bra, härligt, fint & vackert, tycker jag i alla fall. I morgon är jag tillbaka på jobbet igen, då ses vi lite oftare. Tills dess har jag uppdaterat länken till låtlistan i förra inlägget, så nu ska den fungera för alla.

Strax får vi släktbesök för att byta de sista julklapparna - det blir kalas :-)

Ha en skön söndag!
RSS 2.0