The Westphal Boys

Min barndomsvän Anna och jag tappade kontakten någon gång i tonåren men har nyligen hittat varann igen - ibland måste man bara älska Facebook som kan återförena goda vänner! Häromveckan träffades vi för andra gången på ett år och då blev det familjefotografering. Så kul!
 
En första bild på sönerna, Erik & Isak:
 
 
 
 
 
 Barnfoto / familjefoto / fotograf / Göteborg

Smyckesfotografering: Jenny Kåberg Metalldesign i björkskog

I torsdags fotograferade vi Jennys smycken igen, den här gången i en björkskog med modellen Emma (som också är Jennys lillasyster). Ännu en jobbig dag på jobbet, blixtersnygga smycken på blixtersnygg modell, håhåjaja ;-)
 
 
 
 
 
 
 
Modell // smyckesfotografering // företagsfoto // designer // silversmed // Jenny Kåberg Metalldesign
 
 
 

Bröllop: Emelie & Joakim, Tjurpannans naturreservat

Om du föreställer dig en novemberdag i ett kalt klippreservat ute vid Skagerrak, med snålblåst och regn på tvären, och en sån där kyla som går lite grann igenom märg och ben? Ja? Precis så, förutom att det var den 16 maj... Ni förstår att Emelie och Joakim är mina nya idoler, hehe. Att trava runt genomblöt i bröllopskläder, glatt leende och "vi kände inte hur mycket vi frös förrän vi satte oss i bilen"-inställning, det är *guldstjärna*!
 
(förutom deras hjältemod är de också oerhört gulliga och roliga, och det var en superhärlig helg i Bohuslän. Pluspoäng även till frisören - inte ett hårstrå hamnade på avvägar trots vädret, och till Tim som med blå händer tappert huttrade omkring med alla paraplyer, utrustning och extrakläder och ändå hann ta några behind the scenes ;-)
 
 
 
Emelie & Joakim, Tjurpannans naturrreservat (en av de vackraste platser jag sett), 16 maj 2015
 
 
 
Bröllop // bröllopsfoto // bröllopsfotograf // Tjurpannans naturreservat // Grebbestad // Tanum // Bohuslän
 
 

Fakhri & Bahram

Jag är så glad att jag lärt känna de här två. Fakhri och Bahram, från Iran och numera från Karlskrona, har klivit rakt in i både min mammas och mitt hjärta. 
 
 
 
 
 
 
♥ ♥ ♥ 
 
 

En bild till på Carl & Sonja

Goa ongar!
 
 
Carl & Sonja, maj 2015
 
 
 

Igår för åtta år sen...

...hade jag ännu inte blivit bundis med den här goa tjejen och hennes hubby, men ni ser ju: såna godingar kan man ju inte släppa ifrån sig hur som helst! Enda felet med dem är att de bor i Uppsala, sisådär 60 mil åt fel håll ;-)
 
Nåväl. Lite roligt är det allt att åttaårsdagen blir Grattis på ullbröllopsdagen, Ullis & Peter! ♥ (och nu var det alltför längesen vi sågs!) KRAM till er båda!
 
 
 
Magnarp, 19 maj 2007
 
 
 
Bröllopsfoto // bröllopsfotograf // Ängelholm
 
PS. Ullis har dessutom hunnit bli fotograf hon också, och så himla duktig är hon. Kolla in hemsidan här!
 
 

The Fabulous Lundvalls

Ägnar Kristi H-dagen åt finredigering av bilderna på dessa två ♥ ♥ ♥
 
 
 
 
Erika & Christian, 4 april 2015
 
 
 
 

Carl och Sonja

Här kommer fyra snabba på kalasroliga Carl och Sonja från i fredags! Det var visa rummet, leka, busa, käka godis och vara supersöt för hela slanten - underbara familj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag inser efter visst detektivarbete att deras föräldrars bröllop och Carls förra fotografering är några av de som jag tyvärr knappt hunnit med att få in på bloggen! Men man vet aldrig, kanske kommer det en hel Family Story här så småningom. Jag vill så mycket! Får man klona sig snart?
 
 
 
 
 

Släktens nyaste!

I den här magen fanns Sixten Otto - släktens nyaste tillskott. Lika gudomligt söt och underbar som resten av oss! 
 
 
 
Sixten, 1 maj 2015
 
Här kan du se bildspelet från gravidfotograferingen, och ett eget med Sixten kommer så småningom!
 
 
 
Barnfotografering // barnfoto // barnporträtt // Karlskrona // Blekinge
 

Några bilder från Öppet Hus på Vallens säteri

Förra söndagen var det ju Öppet HusVallens säteri, och ojojoj, vilken festlokal säger jag. Hur fint som helst! Nu håller jag tummarna att det dyker upp en bröllopsbokning snaaaart så att jag får fotografera i de suveräna omgivningarna (bilder på utemiljöerna finns på min Instagram).
 
Ett urval av bilder, så många fina montrar och trevliga utställare (några av bilderna är länkade till deras hemsidor men jag har inte allas info):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0