Jullov!

Efter ett helt fantastiskt 2013 (wow!), tar jag nu ett redigt jullov. Ateljén håller stängt, bloggen/Facebook & Instagram tar paus. Jag ska sträckläsa och mysa så det står härliga till!
 
Under denna period kommer jag endast att göra enstaka nedslag i inboxen, men du är givetvis varmt välkommen att mejla mig även under jullovet. Jag svarar så snart jag är tillbaka. Adress: [email protected]
 
Bröllopsbokningar och frågor som handlar om fotograferingarna i januari/februari svarar jag på löpande, men det kan dröja någon dag extra.
 
 
Jag sätter igång på heltid igen den 13 januari. Välkommen då, och ha det riktigt härligt under helgerna!
 
 
 

Allt gott & bästa hälsningar,
 
Mette
 
 
 

Afternoon tea med rusks, marmelader & färskost (matfotografering med Gladmage för Magasin Båstad)

Efter pulkaåkning, skridskotur eller snöpromenad finns det inget bättre än att komma in i värmen och gotta sig med nybakta scones! Recept på Evas mammas "rusks", två olika marmelader, och färskost Lebne med paprika, hittar du här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för lånet av supermysiga miljöer i ditt hus, Ulrika!
 
 
 
 

Anna & Henric - bröllopsfotografering Helsingborg

En första bild från Anna & Henrics bröllop den 23 november! Så himla söta. Och de höll ut i kylan och blåsten med bara glada leenden, vilka hjältar. Hoppas ni haft det bra på resan, A & H!
 
 
Anna & Henric, 23 november 2013
Öresund/Helsingborg
 
 
 
 

Helstekt fläskkarré! Matfotografering med Gladmage, för Magasin Båstad.

I september fotograferade vi maten för vinternumret av Magasin Båstad. Nu när snön kommit i de flesta delar av landet, passar det finfint med en lördags- eller söndagsstek!
 
Receptet hittar du här. Som alltid när Eva lagar, var det gu-dom-ligt gott.
 
 
 
 
Smaklig spis!
 
 
Och tack för lånet av ditt vackra hus, Ulrika!
 
 

Theo (barnfotografering Båstad)

Akta er, båstadtjejer i ettårsåldern (eller ja, även tjejer i 43-årsåldern, hrmhrm), ni kommer att falla pladask för den här killen när ni träffar honom :-)

 
Theodor, november 2013
 
 
 
 

Publicerat i Kvällsposten/Expressen: författarporträtt Mattias Jeschko Edberg

I våras fotograferade jag Mattias och Teresa i Lund, två utomordentligt trevliga prickar - ni minns kanske bilderna på bloggen här.
 
Mattias' bok (Celanders förlag) kom i höstas, och nu finns den recenserad i Kvällsposten/Expressen - med författarporträtt :-). Väldigt roligt, tycker jag, som annars inte är direkt överförtjust i kvällstidningarna.
 
 
 
Eldträd tidig morgon
 
 
 
 
 

Julklappstips: min första instagramkollektion!

Äntligen har jag blivit klar med den efterfrågade instagramkollektionen, och dessutom till julklappspris några dagar framöver!
 
Just nu finns det 35 st bilder, med en samlingsbild längst ner. Klicka på bilderna för att se dem större. Om du saknar någon bild du vill beställa, får du gärna leta upp den på min instagram och skicka länk, så fixar jag självklart den åt dig.
 
Bilderna printas på halvmatt, arkivbeständigt fotopapper. Pappret är 25x25 cm, och bilden något mindre (jag gör alltid en 5% vit kant). Passepartout eller ram ingår inte, men det gör frakt inom Sverige. Bilderna kommer att vara signerade av mig, med guldpenna såklart :-)
 
De passar KANONBRA att hänga några på rad efter varandra, eller fyra tillsammans i en kvadrat! Motiv för sovrum, vardagsrum, kök... och jag hoppas att allihop ger en riktigt go och glad känsla.
 
JULKLAPPSREA - endast vid beställning inkommen senast söndag 8 december 2013!
 
1 st bild: 450 kr (ordinarie pris 600 kr)
 
Minst 4 st bilder: 400 kr/st
 
Minst 10 st bilder: 350 kr/st
 
Beställ så här! Skicka ett mejl till mig ([email protected]) med följande info: bildtitel/titlar (de hittar du på samlingsbilden), antal, ditt namn och din adress. Du kan köpa flera bilder till en serie, eller givetvis flera ex av samma bild. Betalningsvillkor: faktura 10 dagar.
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Här är samlingsbilden med titlarna (OBS - bilderna ligger inte i samma ordning som ovan), klicka på den för att se den större:
 
 
 
 
Vissa av bilderna kan göras i större format, mejla i så fall önskad storlek så kollar jag.
 
Det var nog allt så här långt... Har du frågor är det bara att ringa eller mejla, all kontaktinfo hittar du här.
 
VARMT VÄLKOMMEN!
 
/M
 
 

Annsypannsys träbröllop!

Den 22 november kunde vi gratulera Anna & Ola till träbröllopsjubileum! Det firade de bland annat med att beställa en förstoring på den här bilden:
 
 
 
Anna är så galet snygg och dessutom har hon genom åren blivit en vän, en riktigt fin sådan. Vi har exakt samma humor, vilket man ibland kan skymta i instagramkommentarerna. Hehe.
 
Vi ses snart på Monster!
 
 
 

RSS 2.0