Bröllopsfotografering: Hanna & Robin (Krapperups slott & Jonstorps kyrka)

Två fräkniga blonda ungdomar var de för några år sen, när jag fotograferade dem första gången. Ni vet den där sortens människor med en aura av total vänlighet och elegans? Just den. De träffades redan på gymnasiet, och allt jag kan tänka, är att mer rätt kan det nog inte bli. I midsomras gifte de sig, och det var bara füllkomlich überljuvlich alltså. They are such good people.
 
Några bilder har jag visat tidigare, och här kommer bildspelet. Enjoy!
 
Klicka upp i fullskärm, välj bästa upplösning, ha volymen på - PLAY.
 
 
Hanna & Robin, Krapperups slott & Jonstorps kyrka, midsommarafton 2015
 
 
 
Bröllopsfoto // bröllopsfotografering // bröllopsfotograf // Krapperups slott // Jonstorps kyrka // Höganäs // Mölle // Jonstorp // Kullahalvön // Kullaberg// Skåne
 
 

Bröllopsbok in the making & Way Up North

Äntligen mår jag lite bättre efter influensan, tack och lov! Hoppas ni alla slipper den holmgången! Hu. Skönt att vakna med hopp om ett snörvel- och hostfritt liv i alla fall.
 
Idag håller jag på med det sista till Hanna & Robins bröllopsbok, och under tiden lyssnar jag på Storytel-ljudböcker och försöker att koppla loss hjärnan lite grann från allt annat den vill tänka på: förra veckan var jag på Way Up North i Stockholm - en internationell bröllopsfotokonferens med 500 deltagare och tio föreläsare. Jag kunde inte låta bli trots att jag inte var så värst frisk, men jag ångrar det inte en sekund. Det var en på många sätt fullkomligt omtumlande och helt fantastisk upplevelse som jag vill ska processas i lugn och ro i bakhuvudet, samtidigt som jag blir supersugen på att genast sätta igång att förändra delar av mitt arbetsflöde och hur jag jobbar. Vi får se vad det blir av det så småningom! 
 
För övrigt har hösten kommit även till Salomonhög, och det är riktigt skönt med tända ljus och lite burra in sig-känsla i år. Bilder från vardagslivet finns som vanligt på Instagram.
 
 
Hanna & Robin, bröllopsfotografering på Krapperups slott 
 
 
 
 
Fotograf // Mette Ottosson // bröllop // Krapperup // Höganäs // Mölle// Kullahalvön

Ace aka Mårran

Jag var i Grekland och vilade upp mig förra veckan! Nu är jag tillbaka på jobbet, med en halsinfektion. Höhö. Jag dricker Lemsip, öser in vitlök och knaprar Strepsil så det står härliga till. Men det blir sparsamt med bloggande ett tag till :-)
 
Här kommer lundakatten Ace till er så länge! Gapskratt! Love him!
 
 
 
 
 
 
 
Kattfoto // kattporträtt // djurfoto // djurporträtt // fotograf Mette Ottosson // Båstad // Lund
 

RSS 2.0