Murphymåndag

Du vet sådana där dagar när datorn inte vill som du? När internet strular, programmen inte vill starta och allt går i snigelfart? Just det, den känslan. Men, efter sex timmars fix och trix har jag fått ordning på det och känner mig nu odödlig som dataexpert - hurra!

Parisbröllopet som jag lovat er kommer i veckan. Tills dess en sommarbild från Båstad hamn. Vi längtar lite nu, eller hur? Om inte annat så blir i alla fall jag på gott humör av att se sol och grönska på bild.

Ha en fin måndagkväll!

Next up: la photographie de mariage à Paris (Irina & Patrik)


Musée Rodin, ParisSnart fullt i sommarkalendern - boka ditt bröllop nu!

Nu finns det bara några enstaka lördagar kvar i bröllopskalendern i sommar! Vill du vara säker på att få ditt datum kan det vara en god idé att mejla mig genast. På söndag är det bröllopsmässa i Helsingborg och efter det brukar det trilla in en hel bunt förfrågningar.

Mina obokade lördagar och lite mer info hittar du här: lediga lördagar 2012. Vi hörs ;-)Snart herr & fru Werlinder, Göteborg juli 2011
Barnfotograf Halmstad : Jacob, the cowboy

5 januari 2012


Med Tim, på väg hem till hotellet efter en härlig dag i skateparken. Fuengirola, Spanien.

Publicerat : bröllopsbilagan 2012 i Helsingborgs dagblad (Helsingborgs bröllopsmässa)

Det är lika roligt varje januari jag får vara med i Helsingborgs dagblads bröllopsbilaga, 2012 är femte året i rad.  För första gången kan jag nu dessutom presentera bilagan i bläddringsbar form.

Klicka på bilden så kommer du dit!
Och en av bilderna som är med:Maria & Rasmus Nanhed, Margretetorp 2009

Bilagan trycks inför Helsingborgs bröllopsmässa. Fellow photographer i bilagan: Lisa Wikstrand, en av mina kollegor i Lovely weddings.

Jag är inte med i år, men den brukar vara jättebra: nu på söndag 29 januari kl 11-17 på Stadsteatern. Inträde 120 kr inkl ett ex av Bröllopsmagasinet - och ett ex av bilagan förstås!

Vill du hjälpa mig med en grej?

Skriv TRE ord som beskriver mina bilder och/eller min bildstil. Jag ska kunna använda orden själv i min marknadsföring :-)

Behöver du kolla igenom snabbt kan du klicka här: Galleri Facebook.

TACK!


Bröllopsfotograf Helsingborg // Ramlösa brunnspark: Linda & Joakim

För elva år sedan träffades Linda & Joakim. De har dottern Ida (6 år) tillsammans, och den 7 maj gifte de sig i Rådhuset i Helsingborg. Vi hade bestämt porträttfotografering i Ramlösa brunnspark, där allt var knallgrönt och soligt och en sådan dag när man älskar extra mycket att vara fotograf. Lugnt och skönt, en väldigt mysig timme med en härlig familj en riktigt svensk försommardag:
Snart är det maj igen!

Bröllopsfotograf Torekov // Hovs kyrka: Challe & Kalle

Challe & Kalle berättade tidigt att de kallas just så, av alla, inklusive kollegorna på advokatbyrån. En av deras gäster sa redan i somras att det skulle bli superkul för mig att få jobba med detta bröllopet, och han hade verkligen rätt. Challe och Kalle rimmar lika bra tillsammans som deras namn, de verkar skratta sig igenom livet och man kan inte annat än falla för dem.

En hel del av bilderna har ni redan sett så detta är ett samlingsinlägg, som dessutom i slutet toppas av brudparets bröllopsfilm gjord av min f.d. assistent och numera frilansfilmare Alex (Alexander Gustavsson Visuals).

Porträttbilderna är allihop fotograferade i Torekov, på bygatorna och i hamnen, 15 oktober 2011:
Vigsel i Hovs kyrka:


Sprillans nyblivna herr och fru Nörklit:
Och så Alex' film på Vimeo (klicka gärna upp i helskärmsläge): C & K Wedding

 

 

 

 


Sagolika världar // bloggtips : Navad Bagim (AimishBoy)

When we left the movie theatre in Barcelona after watching Avatar a couple of years ago, I felt sad for not being able to see that world in real life. The insect images made by Navad Bagim, also known as AimishBoy, gives me the same fairytale feeling. I just want to step into that world and explore it.

His website: AimishBoy

And an interview at the My Modern Met-blog here.Resefotograf // travel photographer: Tarifa's salty beach

In Tarifa, it's windy all year around. The Atlantic ocean and the Mediterranean sea meet, and it's a beautiful (although a bit salty) place.


Tarifa, Costa de la Luz, Spain
Företagsuppdrag // produktfotografering: Jenny Kåberg Metalldesign

Fler ljuvliga bokmärken, handgjorda av Jenny Kåberg:

Bröllopsbilder på väg

...till herr & fru Englesson / Ankarcrona!


(jag blir överlycklig när jag hittar snygga omslagspapper!)Håll utkik!

Håll utkik efter den här bilden och årets upplaga av En Viss Bilaga i Helsingborgs dagblad på lördag (eller ev. söndag)!Miriam & Mathias, bröllopsfotografering i Göteborg juli 2011
Family story // barnporträtt : Alva, den lilla godingen

Fler bilder på Alva kan du se här.
Gästbloggare: Tim

Tim tog den bästa kattbilden med sin nya iPhone. Snyggare än så här blir hon inte när hon ler mot kameran, vår Dia:


© Tim KlintMatfotografering // produktfotografering: JellyBean

Ett längre inlägg kommer, men här en första bild från en av de kanonroliga fotograferingarna med JellyBean i december!


Fantastiska musslor på ett grått uppläggningsfat från JellyBean. Mat & matstyling: Eva Petersén/Gladmage.

Olivlunden

Ja, detta var Olivlunden med stort O. Vackrare plats en nyårsafton har jag nog aldrig sett.


Coín, Spanien, 31 dec 2011
Tjena moss! (från Fuengirola, Tarifa, Mijas // Andalusia)

Jag är tillbaka. Vi har varit i Fuengirola (Andalusien, Spanien) i två veckor och haft sol varenda dag, fått fräknar på näsan och den bästa vilan någonsin. Det kan eventuellt bero på att jag bestämde mig för att vara helt utan internet och mobil, men tänk, världen gick inte under utan mig denna gången heller (konstigt). Det kan varmt rekommenderas för er som brukar arbeta lite för mycket i vanliga fall.

På förmiddagarna var vi i skateparken, Tim skejtade och jag drack kaffe. På eftermiddagarna solade vi på takterrassen eller stranden, eller så körde vi en tur med hyrbilen längs kusten eller i bergen. På kvällarna åt vi goda middagar och innan läggdags kollade vi vårt favoritprogram varje januari, Dakarrallyt. Helt enkelt en toppensemester som gav massor av ny energi och förhoppningar om ett glädjefyllt 2012!Tim är nöjd, på café i Mijas på TrettonaftonTarifa, som måste vara en av världens vackraste platserEn olivlund nära Coín, på nyårsaftonEn palmkantad gata i en bergsby någonstans mellan Fuengirola och CoínKaffe med utsikt, nära TarifaMorgoncykling i Fuengirola skateparkSkymning, vyn från vår balkong på Hostal Marbella över ett julpyntat FuengirolaRSS 2.0