Sibling portrait // syskonporträtt: Alex & Elise from North Carolina

Two years since last time, it was so much fun to meet the Perssons from Charlotte again! This day was the hottest all summer (35 degrees Celsius and no breeze whatsoever) and we were literally just melting away... but we managed to shoot both family portraits and their beautiful house for Angie's business (interior design company Swell Decor).
 
I'm starting out with the happy kids:
 
 
 
Alex and Elise, August 2015
 
 
 
 

Hommage aux assistants

Tant får hålla sig i ledstången ibland när det går undan: augusti- och septembermixen är mat, inredning, hotell, företagsporträtt, familjer och bröllop, och så vansinnigt roligt alltihop! Det är rejält långa dagar på hotellen och jag har därför fått hjälp av duktiga assistenterna Katta och Elin - de släpar väskor och kånkar vattenflaskor (som jag envisas med att ha i glasflaska, gillar inte plastvatten...), springer och hämtar och lämnar grejer, håller skärmar och lastas fulla av modellernas kläder/handdukar/skor/solglasögon/mobiltelefoner, flyttar prylar 5 mm åt höger och 10 mm åt vänster, rättar till kuddar och lakan och rynkiga mattkanter... Helt oumbärliga, med andra ord. TACK honeys! Ni är bäst!
 
(Tim, detta är till dig också ;-))
 
 
 
Elin fixar mattan på Hotel Riviera Strand
 
 
 
 
 

Hej arbetshöst!

Hallöjsa!
 
Efter en riktig man-cold förra helgen är jag nu tillbaka på jobbet på heltid efter semestern. Jag har gjort planeringen för de närmaste två månaderna och det är God-help-me-proppfullt i kalendern, så glöm mig nu inte även om jag kanske inte hinner blogga så väldigt frekvent under veckorna som kommer. Det är fyra stora hotellfotograferingar för Scandinavian Resort inbokade under denna månaden (den första i torsdags, elva timmar och 3600 bilder fotograferade, hehe), plus en hel bunt familje- och företagsuppdrag, och så några resor under hösten.
 
Under ledigheten hann vi lite av varje: se sommarteater med mamma i Karlskrona, frysa, gå på fest, bada, tjyvjobba lite, åka till Bakken, träffa kompisar, renovera, läsa deckare, äta kopiösa mängder räkor, fira 16-årsjubileum.
 
Och min vän Maria från Californien fotograferade oss även i år, härligt! Det är ju inte ofta jag är på den sidan kameran, men hon är så duktig på att få oss att visa våra allra snyggaste sidor.
 
 
 
Ha, jag bara skojar ;-) Hon ÄR duktig på det:
 
 
Hoppas ni också haft det bra i sommar! 
 
/M
 
 
 
 
 

RSS 2.0