Together

 
 
The Roses. Bröllop Österlen, 2014.
 
 
 
 
 

Mrs Rose

 
Österlen, juli 2014
 
 

Heléne & Robban (bröllopsfotografering Krapperups slott)

En hemlig lördagförmiddag med de här två är en garanterad succé!
 
 
 
Heléne & Robban, 16 aug 2014
 
 
 

Snörvlig lägesrapport & lycka till Jenny!

Kära vänner,
 
hoppas ni har det gött och att värmen som återvänt till Salomonhög idag når även er!
 
Kameran och tangentbordet har gått varma sedan jag kom tillbaka från semestern, det har mest varit fotografera - göra backup och direkt iväg och fotografera igen. I slutet av förra veckan fick jag tvärbromsa farten när Monsterförkylningen Från Helvetet slog till. Med tanke på att ögon, näsa, och hals är en ganska liten del av kroppen, måste jag tillstå att de är ganska kraftfulla när det gäller att ställa till otyg. Som tur var stod regnet som spön i backen så vi hade redan bokat om de planerade fotograferingarna till längre fram, och jag kunde lägga mig på soffan ett par dagar. Nu börjar jag se en ljusning vid horisonten i alla fall, hehe.
 
Idag har jag bloggat bilder på tre tjejer som jag fotograferat ganska många gånger nu, och som hälsade på oss i sommar. Jag har sagt det förut: det är en av de absolut bästa grejerna med det här jobbet, att följa människor genom livet.
 
Jag vågar mig på att kasta ut en fråga i rymden: vad tycker du är bäst med ditt jobb?
 
Andra kul saker på gång är en fotografering (i Malmö) för ett välgörenhetsprojekt (i Brasilien) där vi "bara" ska hitta ett datum som passar både mig och sportstjärnan som ska vara kampanjens ansikte utåt, Eva och jag planerar och plåtar sommarmat inför nästa säsong, massor av barn- och familjefotograferingar och ett väldigt gulligt brudpar i september, uppdrag i Blekinge och 2 x Göteborg och ja... vi skulle ju byta en gavel på huset och renovera klart vardagsrummet också! Hej å hå, livet rullar på i Salomonhög.
 
Jag avslutar med att önska min vän Jenny ett stort lycka till på International Jewellery London show i helgen! Du kommer att göra pangsuccé!
 
 
 
Handmade jewellery: Jenny Kåberg
Model: My Nilermark
Location: a Hallandish beach *fniss*
 
 
 

Frida ♥

Goa fina Frida från Ludvika, ännu en av de jag följt sedan de var barn. Nu är hon så stor att hon pratar om arkitektskola i New York. LITA PÅ att vi kommer på besök, Fridisen!
 
 
Frida, 2014
 
 

Vera ♥

 
Vera, 2014.
 
(Vilmas lillasyster)
 
 

Vilma ♥

 
Vilma, 2014
 
(tidigare här, här, och här)
 
 
 
 

Bröllopsfotografering med 50-talsklänning (Krapperups slott)

Heléne och Robban gifte sig hemligt i lördags, men oh, så roligt vi hade! Här en första bild, lite hemlig den också men mer kommer :-)
 
 
 
Krapperups slott, 16 aug 2014
 
 
 
 

Bröllopsfotografering: Diana & Rikard

Throwback Thursday, Wedding Theme: more images from superfun days in the past!
 
Diana & Rikard, a stunningly beautiful, fun, loveable, darling couple. I just wanted to bring them home with me! Now, around their anniversary, it's time for a love bomb with lots of more pictures ;-)
 
Portrait photo shoot: Örenäs slott
Wedding: Vadensjö kyrka
Reception, dinner and party: Ellinge slott
 
Hair & make-up: Larsson & Lange, Lund
Wedding entourage: the most hilarious bunch ever
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actionkids: Felicia i skateparken!

Vi kör en ny genre i år: actionkids! Uppfunnen av Felicias mamma Maria, och en himla bra idé tycker jag. Första fotograferingen gjorde vi i skateparken, och i september ska jag följa med på hoppträning! Superkul att hänga på och fotografera vad barnen gör på sin fritid. Mer sånt!
 
Felicia är en riktig skejttalang, det har Tim berättat - och det märktes. Superduktig:
 
 
 
Felicia, Båstad skatepark aug 2014
 

Barnfotografering: Elsa

Helena och Staffan har fått en dotter! En första bild på jättegulliga spralltjejen Elsa, snart tre månader:
 
 
 
(Helena & Staffans bröllopsbilder kan du se här)
 
 
 
 

Sommarbarn ♥

Soliga barfotaungar, så härligt!
 
 
 
Lucas & lillebrorsan Alexander, aug 2014
 
 
 
 

En första bild till herr & fru Ahl (bröllopsfotografering)

 
Urgulliga Therése och Andreas, 9 aug 2014
 
 Bröllopsfotografering Norrviken // Kattvik
 

Family story / barnfotografering: familjen Olsson - Bartsch

Lina & Phil gifte sig 2010, i Mariakyrkan i Båstad och med en fantastisk fest på Norrvikens trädgårdar - kolla in hela bröllopet här!
 
Nu har de blivit två till: dottern Hanna och hunden Wrigley, lika oemotståndligt charmiga dom.
 
Vi träffades på stranden för att fotografera en blåsig dag i juli, men vad gjorde väl vädret... supermysigt att ses igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack godingar, ha det så bra i USA nu i höst :-) 
 
 

Bröllopsfotografering (Bjärehalvön): Helena & Jonas

Den 28 juni svajade vädret från strålande sol till nästan svart himmel och spön i backen - och tillbaks till sol igen. Tur att vi hade tur mellan skurarna! I Vistorps hamn fotograferade jag Helena (från Mora) och Jonas (från Koster). De har precis flyttat permanent hit till sitt sommarhus här på Bjäre. Bra val av plats, tycker jag - ni vet hur mycket jag älskar denna halvön ♥
 
Miljön i Segeltorpsstrand med strandängen, havet och i alla fall stora stenar i hamnen (som påminnelse om Kosters klippor) var viktig för dem, och jag är också jätteglad att regnet gjorde uppehåll den där eftermiddagen. Underbara människor, så lyckliga och glada för varandra:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varmt välkomna till Bjäre, jag är säker på att ni kommer att trivas här!
 
 
 

Rivstart!

Vilken sommar det har varit! Vi drog på roadtrip till Spanien, en helt fantastisk upplevelse som ni kan se bilder ifrån på mitt Instagram. Bäst var att få träffa brorsonen Morris och hans kusin Pola, di goaste ongar som vi redan saknar massor. Morris har flyttat till USA (där min bror fått jobb på Cornell University) och Pola bor i Warszawa. Vi längtar till nästa gång vi ses!
 
 
Morris & Pola, i det vackra huset i Jafre
 
Vi har dessutom haft massor av roliga besök (bilder kommer) och varit på en annan miniroadtrip till Helsingör och Gilleleje. Nästa år får jag nog förlänga semestern en extra vecka så jag hinner ligga raklång med en bok några dagar :-)
 
För några dagar sedan började jag jobba igen och har tolv (12!) fotograferingar inbokade första veckan, så det blir en rivstart som heter duga. Resten av augusti och september är också ovanligt fullbokade, så vi får se hur mycket jag hinner blogga mellan vändorna. Morgonens fotografering fick vi flytta, för pappan-sjömannen i familjen blev försenad hem av ett oväder - men en liten bloggstund blev ledig istället!
 
Hoppas ni också haft en härlig sommar!
 
/M
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0