Rivstart!

Vilken sommar det har varit! Vi drog på roadtrip till Spanien, en helt fantastisk upplevelse som ni kan se bilder ifrån på mitt Instagram. Bäst var att få träffa brorsonen Morris och hans kusin Pola, di goaste ongar som vi redan saknar massor. Morris har flyttat till USA (där min bror fått jobb på Cornell University) och Pola bor i Warszawa. Vi längtar till nästa gång vi ses!
 
 
Morris & Pola, i det vackra huset i Jafre
 
Vi har dessutom haft massor av roliga besök (bilder kommer) och varit på en annan miniroadtrip till Helsingör och Gilleleje. Nästa år får jag nog förlänga semestern en extra vecka så jag hinner ligga raklång med en bok några dagar :-)
 
För några dagar sedan började jag jobba igen och har tolv (12!) fotograferingar inbokade första veckan, så det blir en rivstart som heter duga. Resten av augusti och september är också ovanligt fullbokade, så vi får se hur mycket jag hinner blogga mellan vändorna. Morgonens fotografering fick vi flytta, för pappan-sjömannen i familjen blev försenad hem av ett oväder - men en liten bloggstund blev ledig istället!
 
Hoppas ni också haft en härlig sommar!
 
/M
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0