A good place to beElias.


Göteborgspussar


(familjen Nordstedt)


...och vinnaren är...

Nu är påsktävlingen avslutad, tack alla som deltog!

Lotten föll på nr 1 som var Angelica - grattis! Vinsten hon valt är 100 kr till Läkare utan gränser - bra val, tycker jag och ordnar det på studs. Vill ni kolla in Angelicas tvillingblogg om Johanna & Mathilda kan ni göra det här.

Gästbloggare tror jag dock att jag får återkomma om ändå framöver, det vore skoj det också.

Idag är det fortfarande sommarväder och jag ska försöka få några fräknar till innan det blir kyligare igen. Påsken var otroligt mysig, varm och go och mamma på besök!Bröllop 2011: Årets lediga lördagar just nu (uppdaterad 14 september)

Bröllopskalendern är den som blir först full hos mig, och nu börjar det fylla på även för 2012. Vill du vara säker på att få ditt datum? Mejla mig så snart du kan!

Följande lördagar 2011 är fortfarande obokade (uppdaterad 14 september):


OKT: 1 (endast tidig dag), 8, 22, 29 (preliminärbokad)
NOV: 5, 12, 19, 26
DEC: 3, 10, 17

Hos mig är det utan undantag den som först frågar, som först får preliminärboka. Jag skickar hem ett brev med prislista, checklista (tips och frågor) och en offert som gäller ca 10 dagar, det är alltså så lång tid du har på dig att bestämma dig. Finns det redan reserver på samma datum gäller offerten max en vecka.

För att vara först bör du alltså mejla mig omedelbums ([email protected]). Kom ihåg att inkludera vigseldatum, ort/plats och så din postadress (brevet kommer med "snigelpost").

2011 och 2012 års bröllopspaket startar på 4400 kr.

Varmt välkommen!


Malin, ur 2007-arkivet
A & C

Jag puffar lite för påsktävlingens sista timmar, och säger god kväll med ett par minifötter!
Tilde in the tree


Gilla-tävling!

Vad sägs om en påsktävling för alla er goa facebookare? Yes!

Så här gör du (läs noga):

1. Gå först in på Facebook här och gilla inlägget som innehåller bilden du ser här nedanför.

2. Kom tillbaka hit och skriv en kommentar i detta inläggets kommentarsfält om varför du vill vinna, samt vilken vinst.

3. Klart!

Javisst! Du får självklart gärna även dela med dig till dina andra facebookvänner, meddela i så fall även det i kommentaren ;-)

***

Välj bland följande tre vinster:


A. gästblogga ett inlägg här på bloggen (gärna med 4-5 bilder) i kategorin Mina vänner - några frågor från mig först ,men även en bit där du kan passa på att säga något själv, om vad som helst!

B
. få en gratis förstoring (18x24 cm, värde 475 kr) från en fotografering du redan gjort hos mig eller en bild här från bloggen

eller

C. jag sätter in 100 kr till Läkare utan gränser med en hälsning från oss båda

***


Tävlingen pågår tom måndag 25 april kl 23:59.

Lycka till & ha en härlig påskhelg!PS. Jag har bärldens bästa bloggläsare.
Sunny Segelstorp

Skärtorsdag 2011, familjen Evesson Lundén:(längst till vänster i bild kan ni känna igen Tilde, som var med som modell åt First Camp)

Glad påsk, världens bästa bloggläsare!

/Mette


Dagens förträffliga modeller

Västra Karup, 19 april kl. 10.37:


Bröllopsfotografering, Bodarps kyrka/Ängavallen: Sofia & Jacob

Sofia och Jacob är ett sådant där par man vänder sig om efter på gatan. De är snygga. De har elegans och stil. De har inneboende värme som de frikostigt sprider till alla omkring sig. De har coola kompisar. De har stenhårda livvakter:

Nääää, det var på skoj - livvakterna alltså. Inte resten. Jag måste också tillägga att Sofias brudklänning kan vara den allra snyggaste jag sett (och jag fotograferat snart tvåhundra bröllop).

Porträtten tog vi på Ängavallens ekologiska hotell - mycket väl värt ett besök om du inte varit där.
Att det storgräts i den fullsatta kyrkan och att prästen var den som blev mest rörd (efter brudparet själva), förvånar mig inte det minsta - även fotografen kämpade för att inte bli förblindad eller snörvla högt.

Bodarps kyrka, bara någon kilometer från Ängavallen, med milsvid utsikt:Mina favoriter har jag sparat till sist, fotograferade i örtagården på Ängavallen:


Vilket otroligt brudpar, och vilken härlig dag i södra Skåne! Tack.

Skriv gärna något i Kommentarer så blir Sofia & Jacob extra glada :-)Stilleben: favoriter i helgköketNu är det strax fredag! Vi hörs nästa vecka, kompisar :-)

/MFamily story: familjen Finyak Gudmundsson

Ni minns väl Katta och Martin i Göteborg? Goare än goast, är de:Nu är de tre i familjen, och när vi sågs i mars var Elmer sisådär två månader gammal - redan då en väldigt snygg och stark liten kille (han har goda gener från Morfar, Den Ungerske Brottaren vad det gäller nackstyrka). Dessutom är Elmer precis lika skön i humöret som sina föräldrar: det mesta är kul jämt!

I sovrummet har de guldtapet, härliga kuddar och överkast, och jag som älskar färger blir glad för den himla snygga miljön runt lillknatte:
Med lite stöd kunde han till och med sitta - och stolt minsann!Vi avslutade med OnePiece och sparkdräkt... overall i stereo?Nu längtar vi igen tills vi ses nästa gång.

Ha en härlig fredag bästa läsare!

/Mette

Sista chansen, erbjudandet går ut idag!

Från en riktigt solig och underbar vårdag i Skåne kan jag påminna om att idag är sista chansen för dig som tidigare kund att boka/beställa något från jubileumserbjudandet!

Själv ska jag fira med att jobba vidare på hemsidan och njuta av min igårkvällslagade american cheesecake med Tim och Cicci. Det blir fint det, och jag tycker vi jubilerar med en gammal goding från min bröllopssäsong nr 2:Karin, 2005
I ♥ WP & ProPh.

Jag har, som en del av er vet, våndats mycket länge över att göra om min vanliga hemsida (inte bloggen, den stannar här iaf tills vidare). Jag har funderat på DreamWeaver som jag gjorde den gamla i, jag har testat BluDomains och jag har provat Showit. För att fatta mig kort var allt krångligt eller dyrt och jag har inte direkt fastnat för någon av dem, men:

Idag
har jag hittat mina nya själsfränder, Wordpress + ProPhoto. På bara några timmar har jag gjort quite a good chunk av grundutformningen färdig och ska nu ("bara") välja vilka bilder som ska visas.

Säkert kommer jag att stöta på patrull i något avseende, men det spelar liksom ingen roooooll så snabbt gick det. Hur enkelt som helst, och som vanligt när det gäller Mette ♥ webbdesign så glömde jag bort tiden! Jeflar alltså, så roligt det är (förlåt språket, var bara tvungen).

Nu ska jag försöka slita mig från datorn och gå hem och titta på veckans bästa program.Maria & Daniel, Haväng (ibland måste man helt enkelt träna först)
Företagsuppdrag: New faces på Bjäre Kraft

I torsdags visade jag er min fabulösa fotostudio för dagen:
Nu kan jag visa lite resultat också, nämligen dagens nyhetsbrev från Bjäre Kraft med porträtten jag tog på just den tjusiga lilla platsen:
Så här ser alla de tio nyanställda ut i större storlek:


Alla var väldigt duktiga och glada på ett kick. Vad de heter och vad de sysslar med på jobbet, kan ni hitta på Bjäre Krafts hemsida.

Kul uppdrag! Fler bilder från samma företag men med lite andra teman, kommer i maj när deras årsredovisning är klar på tryckeriet.

Ha en go' tisdag allihop!

/Mette
Stammisar: Tre dagar kvar!

Jag påminner om erbjudandet till alla tidigare kunder som gäller tom torsdag 14 april, som blivit stor succé och bidragit till att en stor del av sommaren snart är fullbokad! Härligt. Klicka här för mer info.


Parveln Evelina, mars 2011
Priser 2011

Detta är en kortfattad version av prislistorna för 2011.

Önskar du de fullständiga prislistorna
, vänligen maila mig på [email protected]. Bröllopsprislistorna (inkl information, checklista och offert för ditt datum) kommer med vanliga posten (bifoga din postadress, bröllopsdatum samt ort för vigsel). Övriga prislistor mailar jag som pdf:er.


Barn- och familjeporträtt:

1 tim fotografering inkl 4 st bilder från 1480 kr


Bröllop:

Entimmesporträtt - från 4400 kr
Porträtt & vigsel - från 7900 kr
Porträtt, vigsel & 1-2 tim på mingel/fest - från 10 700 kr
Från förberedelser till brudvals - från 20 700 kr

Paketen innehåller olika antal kopior/förstoringar/digitala bilder samt tackkort, och du kan alltid utöka paketen med fler bilder/timmar. Konsultation (& fika) här i ateljén ingår i alla bröllopspaket :-)


Morgongåva:


1-2 tim fotografering & 12-18 st bilder 1950 kr


Klänning på vift (Trash the dress)
eller Kvällsfotografering:

1 tim fotografering & 10 st bilder från 2450 krVarmt välkommen om du har frågor, och/eller för att boka datum för din fotografering!

Bästa hälsningar,

Mette


Priserna är hämtpriser och gäller tills vidare under 2011, med reservation för tryckfel/ändringar. Moms 25% inkluderad.


Konsten att skrämma livet ur en 2-månaders göteborgare


Stackars Elmer, hoppas han inte fick allvarliga men för resten av sin levnad utan kanske, kanske kan tänka sig att träffa fotografen fler gånger.Dagens fotostudio eller "Ska vi vara här eller? Höhö."

I know you think I'm quite mad, men just här fanns det snyggaste porträttögonglittret idag:Man ska inte ge sig bara för det finns risk att verka flängd. Och både skarpa solen och stormen kom vi undan. Resultatet får ni se när de valt. Hej å hå!Mobilglädje


Evelina, i ett underbart litet grönt radhus Göteborg


Lunchkrock med Josef och Torkel

Igår hade jag två mycket trevliga ladies som lunchsällskap på Sand ett par timmar - tänk om man kunde ha det varje dag! Thanks Jenny & Janice!

Vid bordet bredvid satt dessutom den här och den här kändisen. Vi hörde att de pratade om hur det är att bli igenkänd, så vi gjorde vårt bästa för att ignorera dem. Det var svårt för den här krockade nästan med Janice när hon hämtade bröd. Men vi försökte åtminstone.

Alldeles strax ska jag ta en tidig lunch ackompanjerad av ett par Panodil och en balja kaffe för att stävja migränen som smyger sig fram precis som dimman över Salomonhög. Inte lika kul lunch som igår... men man vet förstås aldrig om man råkar krocka med någon på väg till eller från jobbet sen. Jag har ju ändå 10-12 meter att gå hit, hemifrån.

Adjöken så länge!


Marita & Jonas, 2008

(som funderar på att utnyttja erbjudandet)

och som var första brudparet jag fotograferade från rullstolen den sommaren... känns fortfarande helt crazy.

Hässleholm 24 maj?

Tisdagen den 24 maj ska jag fotografera årets upplaga av den utökade familjen Karlsson, i Hässleholm. Om du bor i närheten eller på vägen och vill boka mig, får du bra pris på resan! Maila mig på [email protected] för prislista och mer information.

Porträttpaketen 2011 startar på 1480 kr.


Tilda och farfar Karlsson, 2009 (läs mer om hur de två är sammanbundna för evigt här)


Tips: vernissage, 22 blivande reklamfotografer från Gamleby fotoskola

Hade jag bott nära Stockholm hade jag varit given hängare på låset den här dagen. Gå och titta åt mig, ok?

Företagsuppdrag: Litomove, porträtt

Jag blev uppringd av ett företag i Malmö som marknadsför naturläkemedel, bland annat ett nyponpreparat (Litomove) mot artros. En av deras nöjda konsumenter fotograferade jag förra veckan: Anita från Båstad. Vi stämde träff i hamnen och vårsolen sken sitt allra bästa! Anita var supergo och glad, och så himla söt.

Dessa fyra bilderna kommer att användas i annonser och marknadsföring:


Reminder: erbjudande.

Nu blir det fredagspåminnelse om stammiserbjudandet (som går ut 14 april, tiden går blixterfort dit) - klicka här för att läsa mer!

Jag vill också önska en en hejdundrande bra helg. Yeah yeah. Vad ska ni göra? Vi ska på byamöte på andra sidan golfbanan, det blir nog rajtan tajtan precis som vanligt. Jag tror vi får ta både en partylåt och en blåserihåretbild på det:

Låten.

Bilden:


RSS 2.0