Young love: Fanny & Oscar

En helt vanlig båletidig fredagmorgon i naturreservatet Ekered. Att det dök upp skumma bilar med grävredskap, träskmark och djupa vattenhålor som inte passar så värst bra ihop med nya tygskor, gubbar med motorsågar, älgspaning, insekter i elefantstorlek och syrsesvärmsantal, det bekom inte Fanny och Oscar nämnvärt.
 
Fanny som jag var fröken åt när hon var nio, och som var campingtjej åt First Camp, och som hållt kontakten genom åren sedan den där våren -99 (när vi tog oss igenom en hel skoltermin med en först väldigt ledsen klass som blev en väldigt glad klass).
 
Och Oscar, som pluggar på idrottsstipendium i USA och verkar längta minst lika mycket efter Fanny som hon efter honom. Ett par söta hjältar i naturreservatet, kan jag lova. Jag vet att det var min idé att dra ut er i vildmarken, och ni var jätteduktiga och tålmodiga! Hoppas skorna klarade sig ;-)
 
Ja, du Fanny, go och snäll har du alltid varit och en lika fin pojkvän har du hittat. Jag önskar er allt gott i hela världen och att tiden går snabbt när Oscar är borta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Juni 2013, Ekereds naturreservat
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fanny

Asså Mette jag blir ju nästan tårögd när du skriver så fint! Det är tack vare dig att jag vågat ställa mig och posera framför kameran! Utan din härliga personlighet och ditt skratt hade det aldrig gått, du gör att man känner sig avslappnad och det blir så naturliga och fina bilder! Jag och Oscar tackar så hemskt mycket för en jättebra och rolig dag med dig! Fler kommer det bli det vet vi hihi! :) tack fina Mette, tack tack!!!

Svar: Du är allt gullig du, Fanny <3, TACK! Du vet hur mycket ni betyder för mig :-) KRAM!!!
Fotograf Mette Ottosson

2013-08-26 @ 21:50:25
Postat av: JOSEFIN

Åh så fint!

2013-08-27 @ 19:26:06
URL: http://dear-soul.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0