Snart är hösten fullbokad!

Fast man knappt kan (eller vill) tro det, närmar sig julen med stormsteg. Som det brukar, fyller det också redan på i bokningslistan och det är nu bara ett fåtal datum kvar i höst!

Sista datum för fotografering med säker leverans före jul är onsdagen den 11 november.
Det är alltså innan dess du/din sambo/dina barn/ditt husdjur bör fotograferas för att kunna ge bort bilderna i julklapp :-) Det går bra att boka även därefter förstås, men då levereras bilderna först i januari.

Julstängt har jag mellan 19 december och 10 januari.


Har du frågor om prislista, lediga datum eller något annat är du varmt välkommen att maila mig på [email protected] eller ringa 0431-36 20 80. Du kan också beställa presentkort på valfritt belopp att ge bort, tex i julklapp.

Några av er undrar om det verkligen går att ta porträtt på vintern. Det går alldeles utmärkt! Det gäller bara att leta upp rätt plats där ljuset hjälper till. Här kan du enkelt bläddra mellan ett gäng nypublicerade sötsöta ungar jag fotograferade förra hösten och vintern (ni som läser flitigt har redan sett dem, men de tål att ses på igen, eller hur?):

Adela i Höör

Ella & Elias i Ängelholm

Leo i Göteborg

Leah i Göteborg

Sonja, Konrad & Bruno i Karlskrona


(Det börjar också bli många bröllopslördagar bokade nästa sommarsäsong, så fråga hellre redan nu än fundera för länge och så är det bokat sen!)

Ha en fin tisdagkväll!

/Mette


Kommentarer
Postat av: Fia

Usch säg inte så, vill inte ha jul och höst..

2009-09-03 @ 20:12:53
URL: http://www.improveme.se/sofia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0