Summan av kardemumman

Min lysande plan att bara jobba tre dagar i veckan mellan jul och påsk gick i stöpet så det svängde om det. En hel vecka klarade jag det. Den här månaden har jag fått fler uppdrag än någon tidigare februari och det är ju superduperkul, men när man är lite vintertrött och det mesta går lite långsammare än vanligt... you get it. Det känns ju inte helt bra att vara spontanledig ändå, när att-göra-listan växer. Jag övergick därför till att helt enkelt känna mig rejält lyckligt lottad som får ha det här jobbet. Mette ♥ foto = sant.
 
För övrigt vill jag hävda att mars är nästan helt onödig här i Skåne. Alla vet att våren är på gång, men vi måste ändå plågas igenom en hel månad av fortsatt brunska, lera och svinvind, höhö. Tur att jag är positivt inställd till livet i största allmänhet: under mars har jag tänkt ordna med lite sådant som piffa i ateljén, fixa bloggen och hemsidan. Rensa, sortera, städa upp, både i tanken och i verkligheten. Så... kanske den inte är så onödig ändå.
 
Den här bilden får illustrera: inte att jag känner mig vissen, utan att alla stadier av förfall kan vara vackra på sitt sätt, haha. Ni vet att jag älskar tulpaner, och nästan mest när de ser ut så här.
 
 
 
Snart är det vår! Och idag släpptes säsong 3 av House of Cards på Netflix. Se den!
 
Glada hälsningar, Eder Fotograf
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Vinnarlinda

Åh vilken vacker bild! Ser nästan ut som en orkidé tycker jag.

Svar: Tack snälla Linda!
Fotograf Mette Ottosson

2015-03-02 @ 08:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0