Mat, böcker och ett par brorsor!

Fotografens vecka har bestått av massor av matbildsredigering, jag har skrivit texter till två olika presentationer (bland annat en bok som jag kommer att medverka lite grann i, den handlar om barnfoto och är skriven av Eva Sjöberg) och layoutat fotoböcker så Wacomplattan glöder!
 
Jag har också hunnit med en liten bit på en onlineworkshop (det är bra att fortbilda sig, och så himla kul), brudparsmöte, klippa mig, och hämta mitt pass så jag kan åka till Rom med min mamma i vår. Troligtvis kommer de att mota mig vid gränsen, för det är nog det fulaste passfotot jag haft. Ha. Det var det ena veckans bu ;-). Jag kan också tillägga att en trasig A/C på en ganska ny italiensk bil kan kosta minst 13 000 kr att laga. Om ni inte redan visste det, menar jag. Köp bara gamla bilar som ni kan laga med typ slägga och svets.
 
I morgon är det bröllop i Båstad, och jag hoppas att nederbörden de förutspår kommer att vara vackra, snälla, lugnt dalande snöflingor, och inte hårt piskande regn eller så. Klänning på pir är önskemålet, och det vore ju roligt om vi lyckas med det.
 
Här kommer en bild från fotoboken jag layoutat idag, där bilderna faktiskt är från 2010: tvillingarna Konrad och Bruno. Så himla söta.
 
 
Bröderna Krznaric, 2010
 
Trevlig helg!
 
/M

Kommentarer
Postat av: Maria H

Blir lite nyfiken. Vad är det för onlineworkshop som du går? Jag, precis som du, tycker att det är givande att fortbilda sig.
/Maria

Svar: Här Maria: www.creativelive.com! Finns massor!
Fotograf Mette Ottosson

2014-02-15 @ 10:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0