Kristina & Robert (bröllopsfotografering Helsingborg)

In love.
 
 
 
Kristina & Robert, 24 aug 2013
 
Ramlösa brunnspark, Helsingborg
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda i Ludvika

Hej bästa Mette-mys! Du brukar ibland undra hur vi läsare vill ha det på bloggen. JAG vill ha det såhär som det varit på slutet. Gärna en eller ett par Highlights från nygjorda fotograferingar, det räcker. Den här bilden var jättefin!! Jag är liksom nöjd att se några bilder, behöver inte ett mastodontinlägg på hela dagen. Det är min peronsliga åsikt. Hellre lite om mycket (jobb och såklart om ditt liv, din Tim, ditt hus, dina djur). Kramar från ett somrigt Ludvika!

Svar: Tack gulliga Linda! TACK! Jättebra att veta ;-) puss & kram och vi ses väl snart...? Vinka när ni passerar över oss!
Fotograf Mette Ottosson

2013-09-09 @ 15:39:49
Postat av: erica björkander

SV: taack, blev faktiskt nöjd med den!

2013-09-09 @ 20:35:15
URL: http://bjoorkander.blogg.se
Postat av: Vinnarlinda

Jag håller (nästan) med hon. Jag gillar också lite om mycket (jobb + ditt eget) men tycker det är roligt att också få se många bilder från ett tillfälle ibland. Så att man får se såna där riktiga godbitar som kanske inte alltid är den snyggaste eller coolaste bilden men som är bäst på något annat sätt. Typ ...

Svar: Tack Linda! Ni Lindor är bra ni, på att berätta saker jag gärna vill veta :-). Ungefär så tänkte jag nog, att hålla mig till det här men med ett och annat bröllopsundantag eftersom det är roligt både för mig och brudparen att visa lite fler bilder från de dagarna :-)
Fotograf Mette Ottosson

2013-09-10 @ 10:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0