The week. Och Fanta.

Tisdagshej!
 
En hel vecka utan bloggande! Nej, det var inte roligt förra veckan, så hemskt ledsna vi blev för Dia. Vi tappade helt glädjen och det var det nödvändiga som fick ta plats. Vi har tre katter till, men de är inte alls lika intresserade av att bli kramade som hon var även om de gärna ligger tryckta mot ens fötter i soffan och sängen. Dia och hennes bror Indie (som bara levde tre år, han fick en blodsjukdom) var helst fastklistrade vid oss dygnet runt. Och Dia gjorde massor av roliga och knäppa grejer, och jamade jämtjämt frågor och svar :-). Nu känns det lite bättre, men vilken saknad efter så kär liten vän! Puh.
 
Ja, så jag tog några dagars bloggpaus. Dessutom är oktober mer fullspäckad än vanligt - bara några enstaka tider kvar på torsdagserbjudandet och full rulle även alla andra veckodagar. Förra veckan fotograferade jag bland annat världens gulligaste par som är mitt uppe i den spännande processen att adoptera två gudomligt söta barn från Montenegro (där ska det gå blixtsnabbt med bildleverans), och så har jag flera företagsuppdrag (som också alltid brukar vara snabba ryck) och mängder med härliga familjefotograferingar. Nu när USA verkar barka åt pipsvängen, världsekonomin ska svaja och räntorna galoppera är det bäst att hålla i hatten och tacka ja till alla uppdrag som dyker upp. Och riktigt kul är det ju. Jag säger det jag sagt så många gånger: det är så roligt att gå till jobbet!
 
Här är Fanta, de blivande adoptivföräldrarnas urgoa hund. Jag hoppas att jag inom något år eller så, även kan visa bilder på hela familjen. LYCKA TILL, K & G!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kathy

<3 <3 <3

2013-10-08 @ 18:18:31
Postat av: Vinnarlinda

Verkligen en oerhört fin hund! Vad är det för ras?

Svar: Visst är hon? Ja, hm, vad var det nu... springer spaniel och något mer. Ska fråga.
Fotograf Mette Ottosson

2013-10-09 @ 08:37:04
Postat av: * Mette svarar *

Linda: Golden + Springer Spaniel!

2013-10-09 @ 12:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0