Måndagstipset!

Varje måndag lägger jag upp ett tips på facebooksidan! Det kan vara en fotograf jag gillar, eller något annat om design/konst/foto. Idag tipsar jag om Bored Panda, en rolig sajt om precis det.
 
Kolla till exempel in de här ställena: Amazing places, eller de här glödlamporna: Exploding light bulbs. Coolt!
 
Nu är det tre arbetsveckor kvar innan jag tar semester, full härlig rulle, precis som det ska vara. Ni är så snälla och undrar hur det går med mina sköldkörtelvärden, och (peppar, peppar) - de har varit kanonbra i flera veckor nu! Jag är pigg som en mört och orkar långa arbetspass, vilket faktiskt är riktigt vilsamt till skillnad från att stressa upp mig över att jag är är galet trött hela tiden. Så, fastän jag jobbar 12-14 timmar om dagen just nu, mår jag bättre än när det var hälften av det för ett par månader sedan. Gött!
 
Någon undrade över om jag kommer att blogga längre inlägg från bröllopen förra året (till och med ett par från 2011 som bara visats med ett fåtal bilder). Ja, absolut. Mitt dåliga samvete nummer ett var hemsidan som jag ju äntligen lyckades hitta tid att göra om i våras. Mitt dåliga samvete nr två är alla uppdrag jag inte hunnit blogga ordentligt. Det är en av nackdelarna med att ha många jobb inbokade, och jag tänker på det jätteofta. Jag kanske aldrig kommer ikapp helt, men jag ska definitivt försöka. Det betyder inte att jag inte tycker om er :-) Det tar ofta ett par timmar att välja bilder, fixa dem till bloggen och skriva text till ett längre inlägg, och "den tiden gånger antal obloggade uppdrag" finns helt enkelt inte just nu. Men hav förtröstan, jag kämpar på!
 
Ha nu en fantastisk vecka, kära läsare! Njut av sommaren, lyssna på bra musik och lev livet!
 
Kram /M.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0