Bröllopsfotograf Ystad // Kronovalls vinslott: En 2007:a till

Jag går igenom arkiven för att så småningom plocka ihop rätt bilder till hemsidan, och snubblar över en och annan gammal favorit :-)

Jag kan också se att det var poppis med softfilter då, hehe. Det redigerar jag förmodligen om ifall jag använder den på hemsidan - men det är roligt att se vilka trender som funnits genom åren!

Alison & Arek, Kronovalls Vinslott, 2007:

Kommentarer
Postat av: Cissi

ingen fara! :) ohtack :D

2010-10-13 @ 16:34:34
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, vad kul att gå igenom! En fundering jag fick: upplever du att du följer trenderna? För själv tycker jag du har en väldigt personlig och clean stil i både bilder och redigering. Fast sen jämför jag kanske för mycket med amerikanska fotografer:...

2010-10-14 @ 15:33:47
URL: http://mandalaya.se/blog
Postat av: *Mette* svarar

Anna: nja, kanske inte följer. Jag försöker nog låta bli. Jag brukar fastna för en grej, använda den lite för mycket ett tag, och sedan applicera den i mer lagom mängd i mitt dagliga... tror jag. Softningen använder jag numera bara "när det behövs", liksom. Jättekul att höra vad du tycker, och förstås, att du tycker så! Själv blir jag blind och tycker ofta att allt jag gör ser både likadant ut, och dessutom likadant som alla andra... så det var gött :-) Tack!

2010-10-14 @ 16:12:54
URL: http://mettesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0