Hjärtat Mitt: Eva & Thomas Jönsson

Tävlingen Hjärtat Mitt ordnade jag förra vintern, och i somras fotograferade jag vinnarna (nästan alla, har en rolig en kvar).

Eva och Thomas Jönsson i Munka-Ljungby nominerades av sin dotter Josefina. Detta är ett utdrag ur hennes tävlingsbidrag om sin mamma och pappa:

"Sedan vi föddes så har jag och min syster varit de viktigaste i deras liv, på ett så närvarande och helt osjälviskt uppslukande sätt än vad jag tror många andra barn är bortskämda med. De har gjort allt för oss.
...
Mina föräldrar la sina liv åt sidan och levde för oss barn, men utan att för det kväva oss, utan istället bara inspirera oss till att gå vidare i livet som trygga människor.
Så det är väl därför jag inte hittar några kort på mina föräldrar i deras album. De har aldrig ställt sig själva i fokus, det ligger inte riktigt i deras intresse. Men jag vill så gärna ha fina, underbara och härliga fotografier på mina föräldrar som minne framöver och framförallt för att kunna ha dem nära, nu när jag bor 30 mil ifrån dem."

***

Eva och Thomas älskar sin trädgård och jag förstår dem, den är som en gömd oas i villaområdet - fantastiskt välskött och vacker! Jag är så glad att Josefina skickade in sitt bidrag, så att jag fick träffa dessa härliga människor (och vovve). Tack!

Ni ser ju vilka godingar de är:Hoppas att vi ses igen, familjen Jönsson!Kommentarer
Postat av: Ullis

Åh, vad första bilden är fin! Bakgrundsoskärpan är helt underbar, som en målning!

2010-04-06 @ 20:45:24
URL: http://www.ulrikalindelof.se
Postat av: Josefina

Hej Mette!!

Vill återigen tacka för helt sanslöst fina foto på mina föräldrar!! Jag är så lycklig över dem!! tack tack!!!

2010-04-07 @ 08:43:46
URL: http://www.gyllene-liv.se/dagarna
Postat av: Solveig

Jättefina bilder! Den sista gillar jag bäst. Här kan man väl tala om äktenskapstycke? Kram - ses snart!

2010-04-07 @ 09:03:06
URL: http://solveigholstein.blogspot.com/
Postat av: mammakero

Mette-vackra bilder! Vad jag är imponerad, jag tycker det är så svårt att fotografera glasögonprydda personer i solljus. Du lyckas perfekt, att få med deras själars spegel, trots glasögonblänk! Underbara bilder och en underbar dotter att ens tänka i den vägen!!

2010-04-07 @ 21:14:27
URL: http://mammakero.blogg.se/
Postat av: Jenny Eriksson

Härliga bilder! :)

2010-04-08 @ 09:59:27
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Postat av: Diana

Jättefina bilder! Gillade den med vovven bäst, hundtokig som jag är, men alla var supervackra! :) Stor kram från oss alla tre

2010-04-08 @ 15:05:09
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: hanna b

Nämen åh vilka fina! Man blir ju helt gråtfärdig! Jag vill också ha så fina bilder på mina föräldrar, synd att dom skyr kameran som pesten. Jag förstår att Josefina är grymt nöjd. :)

2010-04-13 @ 11:33:02
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0