Karin & Dick har fått en Clara!

Det kom ett mail från England:

Our daughter, Clara Mary Thyselius Schumacher was born 29 April 2009 at 11.27 am in the midwife led Bloomsbury Birthing Centre at University College Hospital London, weighing 3660 grams/8 pounds 1 ounce, 50 cm long/20 inches.


Stort grattis!
Hurra, hurra!

Karin och Dick gifte sig i juli 2007. Lite av varje hände den där dagen, kan man säga. Regnet stod verkligen som (breda) spön i backen, hinkvis snarare. Frisören var klar mer än en timme försent (hjälp!) så jag kom blixtrande, vattensladdande och dyblöt till Kvistofta kyrka samtidigt som Karin någon minut före vigseln, höll på att råka låsa in bilnycklarna i bilen, GLÖMDE att mobiltelefonen låg i fickan som dessutom började ringa under klockringningen (jösses vilken tur att det inte var senare, men kyrkvaktmästaren och jag fick oss en lätt paniskt fnissanfall)... Även solen har sina fläckar :-)

Men sen var det rena rama skrattfesten resten av dagen! Det är en dag jag gärna tänker tillbaka på, glädjen var så varm och stark och genuin bland brudpar och gäster och det är roligt att vi hållt kontakten sedan dess.

Mottagningen hölls på Sofiero, inbäddat i grönska, om än lite immigt :-)Återigen grattis och ha enfin fin sommar hela familjen!

PS. Karin är operasångerska, hennes hemsida hittar ni här!Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Jisses vilka fina bilder. Ibland kan brudkort vara för mycket...för mycket regi och för mycket skapad kärlek. Men det här var äkta!

2009-05-06 @ 20:51:45
URL: http://40taggaren.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0