Helgrapport

I fredags var jag, Tim och alltid lika roliga Solveig på fotomässan i Göteborg. Seminarierna var bäst, och mest bäst var Mattias från Moderskeppet.

På själva mässan fastnade jag bara för ett ljustält, och Tim Flachs hästbilder förstås. Hans Strand och Pieter ten Hoopen hade också några bilder i galleriet man kunde tänka sig att ha på väggen...(fast då får vi skaffa större väggar).

Lördag och söndag drällde vi runt lite här och där i snöstormen innan det var dags för hemfärd. Mysigast var fika med utsikt över älven!

Helgen var kamerafri så någon bild från Göteborg blir det inte. Istället en jämförelse från Öland. Juli och januari... vilken gillar du mest?

Kommentarer
Postat av: Sess

Vilka härliga bilder.

Min favorit får nog bli den understa!

Kram

2009-02-23 @ 18:30:33
URL: http://twinkle.blogg.se/
Postat av: ellen, f o t o

Åh, det var så synd att inte Tim Flachs bilder var med på fotomässan i stockholm! Jag hade så gärna velat se dom! Hade jag haft lite mer pengar skulle jag inte tvekat en sekund på att åka tåg till göteborg enbart för att se hans bilder på fotomässan!Jag gillar nog båda bilderna lika mycket men på olika vis, jag älskar det fina somriga ljuset i den översta men den understa är så fin med hela fönstret och de snötäckta granarna (?) utanför! Man skulle kunna tro att det är olika gardiner för bilderna är så olika men visst är det samma? :)

2009-02-23 @ 19:24:43
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ohhh jag får nog säga juli bilden...oj vad man längtar tills sommaren =) Men vinter bilden är fin...ja den också! Men har haft tillräckligt vinter nu och vill bara ha grön sommar. kram

2009-02-23 @ 19:47:35
URL: http://linasegna.blogg.se/
Postat av: ullie

Sommarbilden, ger värme och känsla av glädje och frihet!!!

KRAM

2009-02-24 @ 21:20:15
URL: http://elviapelvia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0