Tävlingen Hjärtat mitt: Johan Karlsson med familj

I tävlingen Hjärtat Mitt förra vintern knep Johan Karlsson andraplatsen för sin hjälteinsats med en skrotbil. I somras fotograferade jag honom tillsammans med två av tre övriga familjemedlemmar (dottern Hanna var på vift). De bor i Mjövik där jag är uppvuxen, ett par minuter från havet, så det var ett självklart val att traska ner till vattnet först.

Fotografen torterade först familjen genom att be dem titta rakt mot solen (för bryggan var så himla fin och miljön så härlig)...

...och hittade sedan Det Perfekta Sommarljuset vid sjöboden strax bredvid - den här bilden gillar jag jättemycket! Visst är de fina?

Vi känner inte varandra så väl men det gick fort, de här lurifaxarna har ett par rävar bakom varje öra tror jag - vi skrattade från början till slut under fotograferingen! Jag kommer verkligen att minnas den roliga kvällen med glädje. Familjen utstrålar också en sådan värme, gemenskap, och godhet att det gläder mig extra mycket att vinsten hamnade hos dem.


Vinnaren Johan i egen hög person:

Hans fru Mona:

Och son Dennis...

...som också är en riktig hejare på cykel! Han och Tim borde kanske träffas och cykla ihop nån gång :-)

Sen sommarkväll i Mjövik:

Som sagt, det fnittrades massor (här ligger fnisset på lur):

...och gapskrattades också friskt och hejdlöst - underbart!

Till sist: får jag lov att presentera Johan och Johans Stolthet (som också fotografen föll för och där den här bilden är en superfavorit) - även detta ett mycket kärleksfullt förhållande :-)

Tack hela härliga familjen, jag är jätteglad att jag fick fotografera er. Vi ses igen!

Vilken bild gillar du bäst? Skriv gärna i Kommentarer!Kommentarer
Postat av: meta ottosson

Vilka goa - och goda - grannar! Naturligtvis är jag väldigt svag för Johans stolthet, den blå lastbilen, men idag röstar jag på bilden av de gapskrattande Mona och Johan!

2009-12-04 @ 14:10:07
Postat av: Solveig

Vinnaren John i egen hög person är min favorit! En jättefin varm och "äkta" porträttbild.Det syns att ni har bra kontakt. Sen tycker jag att coola Dennis gör ett elegant balanstrix på sin cykel, rena cirkuskonsten! Den sista bilbilden är också härlig! Äsch, det går inte att välja! Ps. Din Mamma är söt!

2009-12-04 @ 20:03:46
URL: http://solveigholstein.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0