52!

Det blev 52 st tävlande som anmält sig till fotomaran på söndag, JÄTTEKUL! Mer än en tredjedel anmälde sig igår kväll, hehe, sista minuten men det var förstås bara en glad överraskning.

Har ni nu några frågor så passa på att skicka dem idag, i morgon är jag på bröllop i Malmö hela dagen och kommer inte att ha internet. Ett par som är glada är Anna och Ola som gifter sig - det har nämligen snöat här i Skåne (wow) så nu måste det bara ligga kvar tills i morgon så att de får den vackra vita dagen de önskar sig.

För Mette är det stenhårt jobb som gäller resten av dagen, massor att redigera och tiden går som vanligt alldeles för fort.

Hej så länge kompisar, tack för alla anmälningar, jag kan knappt vänta till söndag så spännande är det!


Kommentarer
Postat av: Jojo

Hoppas det blir fler tillfällen av denna sort, verkar super kul! Kan tyvärr inte vara med denna gång, då jag är bortrest.

Håller tummarna för en repris! Lycka till alla som är med!

2008-11-21 @ 10:55:17
URL: http://jojosfoto.blogg.se/
Postat av: Stina

Hej Mette! Jag fick nys om den här tävlingen så sent som idag, vilket grämer mig väldigt mycket eftersom jag så gärna hade velat vara med. Kommer du att anordna liknande tävlingar igen? I så fall är jag en garanterad deltagare! :)

/Stina

2008-11-21 @ 11:14:49
URL: http://stinabloom.wordpress.com
Postat av: * M E T T E * svarar

Hej Stina, Jojo och ni andra som mailat mig:det här blev ju faktiskt ett bra antal deltagare så jag tror säkert att jag kommer att ordna fler fotomaraton! Håll koll här på bloggen bara så ser ni inläggen direkt :-)

2008-11-21 @ 11:25:28
URL: http://mettesfoto.blogg.se/
Postat av: Maja

fint

2008-11-21 @ 11:29:35
URL: http://gloryglory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0