30 grader?

Vilken högsommarvärme det ska bli till helgen! Härligt! Nu gäller det att plocka fram sommargarderoben på riktigt så det inte blir en svettpöl under rullstolen på lördag, hehe.

Det går sakta men säkert framåt med vardagsträningen här hemma, nu kan jag till exempel ta på mig strumporna själv om jag har foten uppe på en bra höjd framför mig (tex soffan) - en stor seger! Bäst av allt är att smärtan avtar lite grann för varje vecka, skönt. Minst bra är väl att inte orka jobba så mycket som jag vill... den eviga arbetsnarkomanen lider av abstinens och en hel del ångst över alla jobb som väntar på att bli redigerade, men det är inget annat att göra än sitt bästa och sitt fortaste (även om det är snigelfart just nu jämfört med tidigare).

I morgon hoppas jag få tidningen Kamera & Bild i brevlådan, där det ska finnas både bilder av mig och dessutom mina bästa tips om man vill börja fotografera bröllop - ska bli spännande!

Snart kommer också en extra artikel i Allt om Bröllops nätversion om att man inte ska glömma bort detaljerna när man fotograferar bröllopen. Jag säger till när den är ute! Roligt med publicitet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0