Vajsing på kommentarerna

Hej på er måndagslejon,

hoppas ni haft en bra helg! Det är något fel på kommentarfunktionen och de visas inte som de ska - jag hoppas felet snart är avhjälpt. Bara så ni vet.

/M

Kommentarer
Postat av: Karin

Då kontrar jag med ett "Jeeezes vad snällt sagt!!"

Tack, vad glad jag blir! :)

2008-06-10 @ 14:48:44
URL: http://konstbykarin.blogspot.com
Postat av: turbotrollet

Först och främst: Du är helt amazing på att fota! Dina foton är helt fantastiska!Men till min fråga, har försökt hitta svaret under "Mette svarar" men har inte hittat..

Är bara nyfiken på vilken kamera du använder?I sommar SKA jag bara köpa mig en systemkamera, men vet inte alls. Troligtvis en Nikon eller Canon..

Men är lite nyfiken på vad du har, och vad du själv kanske rekomenderar? (Till en snart hobbyfotograf som kommer lägga ned mest tid på att fota sin fantastiska omgivning - natur, djur och mur - här på Gotland) ;)

2008-06-11 @ 15:51:27
URL: http://turbotrollet.com/
Postat av: Mindy

Hejsan!

Jag ville bara säga att jag blir så glad av att kolla på dina bilder. Det är så insipirerande! Det är så roligt när man hittar bloggar som denna, som får en att tänka så det knakar. Jag fotar en hel del själv på fritiden, men det känns som att inispirationen försvinner lite då och då. Detta är verkligen en riktigt rolig inspirationskälla, en påminnelse till att det ska vara glädje bakom fotografierna!:D

2008-06-11 @ 16:05:33
URL: http://krpln.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0