De jävlas med mig

Jag skulle bloggat en massa bilder idag men eftersom 1) min ena hårddisk passade på att lägga av just när jag kopierat över en hel massa grejer och 2) min ena dator har svartskärmat sig FYRA gånger under dagen är det "en del" jobb jag har fått göra om... alltså hinner jag inte bildblogga idag heller... Vad är det med apparaterna egentligen? Har de fått solsting?

Några stunder har också gått åt till att slå ihjäl flugor från invasionen, flämta i de 27 graderna här i ateljén samt svära en och annan ramsa över att inget tycks gå som jag vill i min planering "att-hinna-göra-på-jobbet-innan-vi-åker-till-Öland" på lördag. Murphy, vad gör du här? Far åt varmare breddgrader är du snäll!

Stressdoktorn på tv igår morse talade till mig, jag lovar. Fy på mig, jag borde genast ta fem veckors semester eftersom det tar minst tre innan man blivit lugn. De övriga två skulle man ligga i hängmattan med en bok (får man ta en paraplydrink med sig också tro?). Den semestern är ungefär lika trolig som de där 59 miljonerna vi ska vinna på Lotto varje lördag ;-)

Kommentarer
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Det är så störande när datorn krånglar. Hoppas du haft en trevlig helg!

2008-07-07 @ 08:15:32
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0