Mässan 10 feb

Igår var det alltså dags för mässan! Vi var på plats vid halv nio för att bygga montern. Det första vi upptäckte var att alla andras lampor funkade utom mina... Mia (mässarrangören) tog hand om det direkt och först försökte de med kopplingen på skenan, sedan försökte vaktmästaren med lite annan el, men till slut kom han som hyr ut montrarna och då hade alla glödlamporna gått samtidigt - vad är oddsen för det liksom? Fixade sig snabbt i alla fall! Jag stod under tiden och strök gardinerna jag fått expresskickade av Nina från IKEA i Kalmar i veckan (de var slut i Helsingborg och de var bara de jag ville ha) och sedan hängde vi upp dem på gardinstänger, satte upp skylten och till slut den nya maffiga NAD-tv:n för att visa bilderna. Tim är en hjälte som hjälper mig med mässorna, särskilt nu när jag var "rätt" matt med luftvägsinfektion och allt...

Lite tur hade jag eftersom jag fått första montern, närmast ingången vilket ju alltid är bra! Då är besökarna pigga och glada :-) Dessutom hade jag med mig egna bord den här gången och kunde använda de som fanns på mässan till att ställa upp de stora bilderna jag brukar hänga upp annars (det tar en hel evighet eftersom man inte får "göra åverkan" på monterväggarna utan måste lösa det med hängkrokar och linor och det är ett petjobb att få det rätt, rakt och snyggt). De stora bilderna syns inte på fotot nedan men syntes bra på väg in från entrén!

Såhär blev i alla fall montern när den var klar:


image184


Det var inte lika många utställare i år som det varit tidigare, kanske för att det var en annan lokal (brukar vara på Stadsteatern). Jag tyckte det var toppen på Sundspärlan, stort och gott om plats för både montrar och besökare. En annan rolig sak var att visningarna gjordes på scenen mitt i lokalen,  och då kunde även vi utställare kunde titta utan att egentligen behöva lämna montern. Jag var framme vid scenkanten och tog lite snabba bilder av modellerna från Senza Modello som gjorde visningarna och dessutom sjöng och showade - mer av det tycker jag!


image185


image186Roligt var det i alla fall, jag tycker mycket om att träffa mässbesökare och svara på frågor (utom när jag måste tacka nej till bröllopsförfrågningar för att jag redan är bokad det datumet, det känns lika tråkigt varje gång, önskar jag kunde klona mig!)

Har du tips eller önskemål om vad du vill se i min monter nästa gång, eller vad du hade velat se i söndags?

Var du där? Vad tyckte du om mässan i allmänhet? Kommentera gärna.

Nästa planerade bröllopsmässa för min del är på Wapnö slott utanför Halmstad söndag 5 oktober, jättemysig mässa i underbara slotts- och lantmiljöer. Hoppas att vi ses där!

Kommentarer
Postat av: Anonym

har du inte lunginflamation?

2008-02-11 @ 22:50:32
Postat av: * M E T T E *

Hej Anonym!

Jo, jag är jättesjuk. Tyvärr är det så när man är egen företagare att man inte alltid kan strunta i allting och bädda ner sig veckovis i sträck, hur gärna man är vill och vet att man borde, för att inte riskera sin hälsa på allvar. Jag har investerat trettiotusen kronor i monter, stora bilder och monterinredning för den här mässan och det finns tyvärr ingen som kan "vikariera" för mig hur dålig jag än är. Därför är det bara att bita ihop, proppa sig full med medicin och le allt man orkar för att klara sig igenom dagen!

Vem är det som frågar? Om du undrar hur jag mår skulle jag bli gladare för ett telefonsamtal hem än ett anonymt inlägg på bloggen - du har väl numret?

Hälsar Mette

2008-02-12 @ 08:21:50
Postat av: Linda

Det ser urproffsigt och jättesnyggt ut, din monter! Fast jag är lyckligt gift blir jag sugen att gå på bröllopsmässa. Kanske för att uppleva känslan och pirret igen...

2008-02-12 @ 21:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0