Utmaning

Nä, nu får jag nog utmana er lite; 242 sidvisningar så här långt under dagen och inte en enda kommentar! Vad tycker du om bloggen så här långt? Vad vill du läsa om framöver? Kom igen och knappa in lite feedback till mig!

Kommentarer
Postat av: Linda

jättefin blogg. Jag vill se massor av fotografier, och den önskan verkar jag få uppfylld. jag är mest förundrad hur du får din tid att räcka till!? När sover du?

2007-12-09 @ 16:08:23
Postat av: Ulrika Lindelöf

Heeeeeeeej Mette!
Det ska verkligen bli helt underbart roligt att få följa din blogg framöver! Jag är ju som du vet grymt imponerad av ditt arbete så att få se dina alster här ska bli en ren fröjd!
Som du vet är jag ju hungrig på att lära mig mer om fotograferingens ädla konst så vill du dela med dig av tips och trix också här på bloggen så skulle det vara jättespännande att läsa.
Lycka till och vi hörs! Tjingeling //Ullis

2007-12-09 @ 20:54:57
Postat av: Anneli

wow,vilken blogg!
Jag bara älskar dina bilder och det är dem jag vill se i din blogg,i massor!! Kul att se vad du har och har haft för uppdrag.
Lycka till!//Anneli

2007-12-10 @ 10:01:25
Postat av: * M E T T E *

Hej tjejer, tack för era jättegulliga kommentarer! Det känns bra att veta att jag inte är ensam här ute i rymden :-)

Massor av fotografier lovar jag att ni kommer att få se, och även tips och trix när det gäller fotograferandet. Är det något särskilt du eller någon annan undrar över så här med en gång? Kom gärna med förslag så jag får en hint om var jag ska börja!

(och Linda, nä, jag hinner inte... Jag gör inte mycket mer än arbetar och sover, men tack vare min fantastiska Tim (som ska få ett dedikerat inlägg här snart) står huset kvar och gräsmattan blir klippt och middagen blir lagad och bilarna är hela - han är en klippa!

2007-12-10 @ 10:12:03
Postat av: E

jag gillar den.. Det är riktigt roligt att se riktiga proffs bilder :D

Jag skulle dock önska lite amatör-fotografs tips. Vad ska man tänka på, hur ska man ställa in sin kamera i olika tillfällen m.m..
ja allt man bör veta..

Men det kanske du inte vill skriva om förståss :)

2007-12-11 @ 23:28:17
Postat av: * M E T T E *

E:

Roligt att du gillar bloggen. Jag tipsar jättegärna - dock lite svårt att börja med "allt" (fniss) - kom gärna med förslag på särskilda situationer där du tycker det varit klurigt tidigare, hur du kan förbättra något som inte riktigt blivit bra eller andra specifika frågor! Så får jag i alla fall en fingervisning om var jag ska börja... Tack!

2007-12-12 @ 11:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0