Photographer's delight

Nu har det vänt, och sedan kl. 06:08 i morse går vi mot ljusare tider. Ser fram emot de där sommarnätterna när det knappt blir mörkt alls (nej, det ÄR inte långt dit, jag lovar!) och man kan dricka morgonkaffet i solen, när hästarna ligger och vilar frukost i gräset och grillkvällarna känns oändligt långa... Någon mer än jag som önskar att du hade Hiro i Heroes förmåga att resa i tiden? Hade varit en fin julklapp :-)

Kommentarer
Postat av: Linda i Ludvika

Visst är det härligt med sommarljus och värme, men samtidigt är det så härligt nu! Det har varit -10º hela veckan, så rimfrosten är som stora kristaller. Vitt, vitt, vitt och en blek vintersol som precis orkar sig upp över grantopparna. Julgranen glimmar senare på kvällen i vintermörkret, och det är så fantastiskt att lägga sig under filten med glögg och praliner på soffbordet. Tempot är så mycket långsammare på vintern, det kan vara skönt att få varva ner. Ibland känns det som om de där grillfesterna och semestertripparna än hit och än dit som man planerar på sommaren aldrig hinner bli av. Helt plötsligt har det hunnit bli höst igen, medan man har tillbringat sommaren i en enda lång maktkamp mot flagande målarfärg och växande gräs. Så njut av vintern och lugnet!

2007-12-22 @ 16:45:34
Postat av: * M E T T E *

Åh Linda,

man blir ju sugen på att förflytta sig en bra bit norrut... här på Salomonhög är det nämligen LÅÅÅNGT från den härliga vinter du har! Snarare grått, grått, grått och blöt dimma, utan en endaste liten solstråle. Jag får väl njuta lite av det ändå då, fniss, snart jullov!

2007-12-22 @ 16:51:22
Postat av: Eva Hagbjärn

Önskar dig och Tim en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Jag ser också fram emot ljusare tider. Vinter är definitivt inte min årstid.

Kram Eva

2007-12-22 @ 20:32:54
URL: http://evafromsweden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0