Publicerat : matfotografering, Magasin Båstad, våren 2014

Strax före påsk (när vi var i Spanien) kom Magasinets vårnummer ut. Eva och jag bidrog även denna gång med ett matreportage, tema vårkänslor. Jag kan säga att bland annat körvelsoppan var GRYMT god, prova den!
 
Så här ser det ut i tidningen, lika roligt varje gång att se bilderna i tryck:
 
 
 
 
 
 
(och ni kan läsa hela på nätet här, med alla recepten: Magasin Båstad våren 2014)
 
Här är bilderna till samtliga recept, i större format:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mat & styling: Eva Petersén/Gladmage catering
 
Tack till Malens strandpensionat (länken verkar inte funka just nu), DesignHouse Stockholm och Bissa & Anders Segerson för lån av miljöer och produkter!
 
Nästa vecka ska vi fotografera för sommarnumret, håhå så skoj det ska bli!
 
Trevlig Valborg allihop,
 
/M
 
 
 

Morris is the best.

I am back! Jag passade på att vila handleden - i Spanien. Det var riktigt härligt, 25 grader och sol varendaste dag. Vi passade på att träffa min bror och hans familj, som ska flytta från Barcelona till Ithaca (USA) i sommar. Här är två bilder på Världens Bästa Brorson Morris:
 
 
(med påskhare-leverans)
 
 
 
(på stranden i Fuengirola)
 
Ja, det är ju inte utan att vi längtar tillbaka! Här hemma är det ju i och för sig nästan lika härligt väder, sommaren ligger framför oss och nu drar högsäsongen igång. Jag börjar med det vanliga efter en ledighet: sortera post och mejl! Hoppas ni haft det bra i påsk, vi hörs snart igen!
 
/M
 
 
 

PÅSKLEDIGT!

Jag passar på att ta lite ledigt innan högsäsongen drar igång, och är tillbaka 22 april.
 
Njut av det vackra vårvädret och allt fint i naturen de här dagarna! Det ska jag göra. Glad påsk och vi ses då!
 
 
 
 
 

RSS 2.0