Gott slut, 2010 & 254 låtar från Mette

Som nyårspresent får du mina favoritlåtar på Spotify jag samlat under året, hoppas du hittar några du gillar riktigt mycket. Det kan hända att någon extra åkt med... jag har inte sorterat så noga ;-)

Klicka här: Mettes favoriter 2010 (länken uppdaterad nu och ska fungera)

Ha en riktigt fin kväll så ses vi 2011!

Bästa hälsningar, Mette








Sista chansen att beställa med 2010 års priser!

Har du inte riktigt bestämt dig vilka bilder du vill ha ännu? Eller vill du göra tilläggsbeställningar från en tidigare fotografering?

Då vill jag påminna om att idag och i morgon är de absolut sista dagarna för att kunna göra efterbeställningar på bilder med 2010 års priser. På lördag (1 januari) justeras prislistan inför nästa säsong.

Välkommen med er beställning!



Simon & Saga i november, varmt och gott redan då ;-)




The ekstolpe formerly known as...

...ett häststaket:



Klart man kan nöja sig med att vintern är vit, ljus & fin i år - men jag längtar i alla fall tills björkarna är utslagna och fåglarna kvittrar. Då kommer det också att vara hög tid att laga staketet, om man får gissa lite grann.

Idag hoppas vi allra mest att det inte blir töväder i morgon... för det är lika med dimma, och då går vi miste om en stor del av tjusningen med att fira nyår uppe på Salomonhög - att kunna se fyrverkerier från alla de 10-15 olika byarna runtomkring.

Hoppas ni får en härlig nyårsafton allihop! Ta det lugnt med smällarna!

/Mette

PS. Några av er har redan saknat mina "julkort" - som faktiskt alltid egentligen varit nyårskort, och som i år blir januarikort istället. Jag har inte glömt er :-)






Korrekta hälsningar i mellandagssnön

Det var faktiskt inte helt ok av mig att lägga upp en bild på en bit av vårt hus när det var rött, med tanke på hur många timmar vi målade svart i somras. Tim (som inte har den minsta höjdskräck) fixade så att kuporna blev snyggare än snygga med både ny kulör och plåt. Upprättelse här alltså, med huset i dess rätta tjusiga kostym.

Och god fortsättning där ute i snön allihop! Nu, tillbaks till jullovet.














Mummel, mummel...

...i tomteskägget! Nu stänger jag ateljén för att äta hemlagade köttbullar och pussa på släkten. Jag är tillbaka på heltid 3 januari.

Måhända kommer det förstås lite blogginlägg däremellan, jo, det gör det nog. Och så har jag lite viktiga saker att uträtta nästa vecka, två Family Story-fotograferingar till exempel. Det blir inga mindre än familjen Roth och herr, fru & mage Braxenholm minsann.

Och skepp o'hoj! Vill du vara säker på att inte missa något kan du prenumerera på bloggen - bara klicka på "Följ bloggen" här nedanför och följ instruktionerna.

Ha en fin jul kompisar! Ta hand om varandra!

/Mette






Between a rock and a hard place?

...but in a good way!



En av bilderna till bröllopsbilagan som följer med Helsingborgs dagblad 22 januari




Bröllopsfotograf Ängelholm // Barkåkra kyrka: Danföredanföredanföre...

...är det fortfarande full rulle i ateljén! Mina kunder är vid det här laget vana vid att julhälsningen istället blir en runt-nyårshälsning, så även i år. Men innan jag börjar klippa, klistra och skriva cirkus 300 kuvert ska de sista beställningarna packas & levereras, bokföringen ska bli klar & någon gång under helgerna ska det dessutom bli storstädning. Jag längtar. Julstäda är bara trams, trettonstäda är ju helt klart bättre (hrmhrm).

Extra roligt blir lunch med UlrikaVintage i morgon! Kolla in hennes hemsida om du söker fotograf i Uppsala i vår eller till sensommaren (hon ska bara få sitt andra barn först :-))


Ulrika (med Peter) på sin bröllopsdag 2007, med andra ord ungefär när
vi blev goda vänner. Riktigt goda, har det visat sig. En vän som hon är
det bästa man kan ha!






Ikväll ska jag...

...faktiskt gå hem innan ögonen börjar gå i kors! Jag råkade räkna ut att jag arbetat 49 dagar i sträck. Ojsan, skulle man kunna säga. Det var inte meningen och kan ju inte vara så nyttigt. Måste vara därför det rullar lite lätt, hehe.

Snart ska jag därför sitta i soffan och förhoppningsvis Skype-a med Jenny i Hallavara som fyller år men som inte kan träffas eftersom kräksjukan florerar i hennes familj. Har vi tur kan vi ta ett glas bubbel på varsin sida om cyberspace. Uselt substitut för ett Världens-Bästa-Jenny-kalas in real life, men bättre än inget. Vi tar igen det på nyårsafton, vännen!

God kväll, säger jag därför redan nu, vi ses i morgon.

Grattis Jenny, hurra hurra hurraaa!







En liten vovve hade varit mysigt att ha som sällskap idag


Vackra Rhodesian Ridgebacktjejen hos lille herr H.


God jul till världens bästa bloggläsare!

Lite disco & många pussar & kramar från oss :-) (klicka på länken för att se hälsningen)


Helsingör 6 aug 2009, foto: Marie Walther, redigering: jag




Norrlands vackraste skräddare


Cia, Sundsvall (klicka på namnet för att komma till hennes hemsida)





Måste bara säga... om bloggmobbing.

Jag är lyckligt befriad från fenomenet, men ser nästan varje dag på de andra bloggar jag läser hur människor bär sig illa åt. Det är häpnadsväckande svordomar och öknamn, klagomål på att de inte uppdaterar eller att det är fel på tävlingarna, att de är fula, tjocka, äckliga eller dumma i huvudet.

Som tur är finns det också människor som bryr sig om den som bloggar och står upp för dem, men alltså... det gör ont ändå.

BU för sånt. VAR SNÄLL! What goes around, comes around.

Snällkram till alla dummingar & hoppas det smittar,

söndags-Mette






Tävling: Titta in hos Diana & vinn presentkort hos mig!

I dagens lucka hos Diana kan du vinna ett presentkort hos mig! Presentkortet kan du använda till en porträttfotografering (barn/gravid/familj) eller förstoring hos mig.

Klicka här för att komma till tävlingen & mer info.



Den här bilden tog jag på Diana när hon var gravid:




Och den här bilden får representera barnporträtt idag, det är Elias Med De Fantastiska Ögonfransarna:




Lycka till i tävlingen!

/Mette




Lördags-Emmy & lite av varje

Emmystackaren har blivit utspridd i småbitar över många inlägg! Men å andra sidan är det roligt att se henne lite här och där, tycker jag. Är du ny läsare kan du se fler bilder på Ljungbys snyggaste Spätta här, här, här & här.

I januari kan man dessutom få se henne i tidningstryck! Mer om detta längre fram.

God lördag, jobb-Emmy!



I ateljén lyser flitens lampa, men vad tusan, det är ju snart jul och ledigt i alla fall fyra dagar. Det redigeras, sorteras och packas beställningar för glatta livet. I morgon eller på måndag kan ni förresten hålla utkik efter en utlottning med hjälp av Diana, och så är ju söndag **sista rea-dagen***.

Har ni en slant ni inte vet vad ni ska göra med, vill jag också påminna om att i morgon är sista dagen för Musikhjälpen. Kom igen & hjälp dem över 10-miljonersgränsen! 50 kr räcker långt!






Omslagsbild på Lindab-kalendern 2011

Det här är kul! Som omslagsbild till Lindabs (jättestora!) kalender 2011 hittar du min bild av trädet som jag tycker är det vackraste i hela Sinarpsdalen:









Oj, oj! Bara två dagar kvar på rean!

Du kommer väl ihåg rean? Annars, klicka här. Extrapriserna gäller till och med söndag, 19 december.






Flickorna Lindgren, del 1

Goa systrar:







Tips: Tarbys fabrik

Både för dig som letar presenter och för dig som är kreativ är detta en underbar inspirationskälla: Tarbys fabrik i Västerås.

Det här halsbandet specialbeställde tärnorna till Ida när hon gifte sig 2009. Texten säger "VÄNNER". Fint, det.








E. i vitt





Eoh maj guddness (skångelska)

Vilken julröra. I huvudet & på skrivbordet & på min just nu väldigt långa bänk i ateljén är det fullsmattrat. Tur det är inomhusväder (hopp & skutt av glädje).

Här har ni däremot en som har ordning på grejerna:


Axel W




Julljus

Helsingborg igår:


Cajsa W



Tv-tips: Det naturliga ljuset

Det naturliga ljuset

SVT 2, 20:00 - 20:30

"Svensk dokumentär från 2009. En film om Jörgen Persson, en av Sveriges mest berömda filmfotografer. Han har jobbat med de flesta av Sveriges största regissörer som Bo Widerberg, Jan Troell och Roy Andersson. Här berättar Jörgen Persson hur han tänker när han ljussätter. Han delar också med sig av minnen kring olika inspelningar. Och vi får se klipp ur en rad långfilmer."

Produktionsår: 2009

Vissa stunder blir man extra varm i hjärtat av

Cia & Mattias:





Sisters


Fanny & Isabelle




Heja Musikhjälpen!

Igår startade årets Musikhjälpen med Timbuktu, Nour och Martina. Jag blir alltid så superglad för att detta görs och så beroende av att titta & lyssna. Hos oss är det nu Musikhjälpen dygnet runt tills på söndag.

Det är hur lätt som helst att skänka pengar för att stoppa handeln med barn. Kolla in på hemsidan, där du får all information om hur du kan sms:a, ringa eller bidra via Radiohjälpens postgiro.

Mitt favoritsätt i år är Ehsan och Saman som tar ett steg för varje krona du skänker till deras vandring. De utgår från sändningsglasburen mitt i Malmö varje morgon och tar sedan steg för steg framåt (HU så kallt). 9,90 per samtal.

Och som vanligt - att önska en låt för 50 spänn är också en given grej. Minst en gång om dagen :-)

BARN ÄR INTE TILL SALU.









Vi ser gärna att det blir några tokbilder där vi ballar ur totalt





Sundsvall 101010




Puff - för JULREAN!

Under det långa bröllopsinlägget igår gömmer sig JULREAN! Klicka här för att se aktuella erbjudanden - gäller tom söndag 19 december.

Bland annat kan du köpa presentkort på barnporträttsfotografering till extrapris.






Kuppen

Perfekt! Henrietta & Samuel försåg mig genast efter förra inlägget med resultatet av kuppen. Jag säger bara en sak: HAHAHAHAHAHAHAHA!

Vi tar en favorit i repris först:



Och sedan det underbara resultatet :-)




Nu kan jag sitta här och garva resten av kvällen :-D




Bröllopsfotografering Torekov 2010: Henrietta & Samuel

Som ni redan läst stod tårarna som spön i backen den 10 juli. Brudparet grät, gästerna grät, fotografen grät (lite grann, så svårt att fokusera annars).

Om du har träffat Henrietta och Samuel vet du precis vad jag menar - och för er andra kan jag bara försöka beskriva det med att... ja, de tar sig liksom in i hjärtat på dig. Good karma personifierad. Dessutom verkar de ha känt varandra sedan tidernas begynnelse, och sist men inte minst: de är en dröm för fotografen. Snygga, lätta att vara med, skrattar mycket och ofta, och har en helt egen stil som i alla fall inte jag får se så ofta på jobbet (mer sånt!).

Fast med gråten går jag händelserna lite i förväg. Vi började dagen med porträtten. Det var precis som veckan före en riktigt het sommarlördag, och på önskelistan stod bilder från Torekov. Behöver jag säga att de orsakade härlig uppståndelse bland byborna när vi fotograferade?

Jag var med många timmar och de valde nästan 200 bilder, så här få ni en rejäl dos sommar:



















































Ja, så var det det där med vigseln då. Ingen förblev opåverkad den eftermiddagen, det lovar jag. Torekovs kyrka var nästan fullsatt, musiken var fantastisk (tack, Cornelia & Co.!) och det var härlig stämning.






















Det roligaste av allt var Kuppen. I maskopi med brudparet smugglade jag in deras kamera bakom altaret för en lite annorlunda överraskning när de till sist vände sig om som herr och fru. Som vi skrattade allihop!








Och det var startskottet för ett riktigt kalaspartaj.




















Med en och annan ytterligare överraskning...














Vilken perfekt dag! Tack Henrietta och Samuel!

Vill du säga något till brudparet eller berätta om du fick någon favoritbild? Klicka på Kommentarer här nedan och skriv en rad, så blir vi glada!











REA: Dags att fira! Fyra julerbjudanden till extrapris!

Eftersom det snart är jul, bloggen firar tre år i december, det är sex år sedan i januari som jag startade företaget här i Sverige (Boston innan dess) och allt detta nästan sammanfaller i tidpunkt... tycker jag vi ska fira lite!

Här kommer fyra extrabra julerbjudanden som alla gäller fram till nästa söndag den 19 dec:


1. REA på presentkort:

Köp ett presentkort på en porträttfotografering inkl. 4 st 13x18 cm
Värde: 1480 kr
Du betalar: 1200 kr
Fotograferingen ska utföras i feb - mars 2011. Gäller ej redan bokade fotograferingar och kan inte kombineras med andra erbjudanden/presentkort. Ange rabattkod PK20101212.



2. REA på förstoringar:

Köp en förstoring i storlek 30x45 cm (800 kr) och få ytterligare en för halva priset (400 kr)!
Värde: 1600 kr
Du betalar: 1200 kr + ev frakt
Gäller redan utförda fotograferingar och/eller när du köper bilder härifrån bloggen (se bildexempel här) eller hemsidan. Endast nybeställning. Ange rabattkod FS20101212.



3. REA på halvdags fotokurs:

Boka en halvdags (4 tim) nybörjarkurs med mig och få rabatt på kursen + extra uppföljning!
Värde: 3500 kr
Du betalar: 2500 kr
Kursdatum skall bokas vid köpet, samt skall genomföras under februari - april 2011. Bokningen är bindande och hela kursavgiften erläggs vid bokning.Endast nybokning. Ange rabattkod FK20101212.



4. REA på vita pennor & guld/silverpennor - hitta rätt penna att signera bilder med, skriva julklappsetiketter eller kuvert!

Köp fyra och betala för tre:
Värde: 212 kr
Du betalar: 162 kr inkl frakt
Gäller Uniball Signo Broad White, Uniball Paint Marker Extra Fine Gold samt Uniball Signo Sparkling Gold & Silver. Läs mer om pennorna genom att klicka på namnen. Ange rabattkod GP20101212.


FÖR MER INFORMATION, PRISLISTOR eller KURSUPPLÄGG, MAILA MIG: [email protected]

Varmt välkommen!

/Mette


Signo Broad White:





Paint Marker Extra fine Gold:





Signo Sparkling Gold:












Lördag

Redigering x 6. Beställning x 7. Blixtbloggning x 2.






- Nej då, det är inget fel på ert internet.

- Har ni provat att starta om routern?

Den har vi hört ett antal gånger nu. Oavsett ny router, säkert 50 st stängaavi30minuterochsättapådenigen, TP-test i oändlighet och enveten kontakt med Bjäre Krafts kundservice det senaste året, så lägger internet av minst en gång i veckan. Däremellan kan hastigheten variera från, ja... ni vet gamla uppringningsmodemhastigheten, till helt ok hastighet. Idag har det varit helt borta hela förmiddagen.

Det mest irriterande av allt är att det går en fiberlina under vägen här utanför, men det kostar minst 300' att koppla in den till oss. Japp. Så det är bara att bryta ihop och gå vidare. Eller vänta på att fyra bilder tar en halvtimme att ladda upp till labbet. För även om det är väldigt lockande, tycker vi att 300' är lite på den dyra sidan.

Morr, hälsar argspiken. Dags för lunch, och hoppas att internet finns kvar i eftermiddag.

Tur man har sötisar att titta på på jobbet.






Säker leverans före jul? Beställ senast söndag!

Påminnelse: senast nu på söndag (12 december) behöver jag få in de beställningar som ska levereras före jul. Detta gäller omonterade bilder (canvas mm kan ta ibland ta längre tid, så jag vågar inte lova).

Det kan gå även om beställningen kommer in senare, men för att vara på den säkra sidan är det alltså söndag som gäller. Jag förbehåller mig dock Postens hantering, den är varken snabb eller varsam så här års. Ett år kom ett paket bilder med ett stort svart fotavtryck från en känga i typ storlek 46 utanpå. Hmmm...

Mer snö lär vara på väg mot Salomonhög, och iskylan har redan anlänt. Enligt prognosen ska det vara 10-15 minus här ända fram till jul - så den blir vit i år! Det är vi inte bortskämda med i Skåne. Härligt :-)

Herr & fru Hansen hade också tur med sin snöönskan:



Nu blir det sångfågelsfinal på tv och soffmys! Ha en fin kväll!

/M



Vilken vigselceremoni...

Nästa bröllop här på bloggen blir det jag (helt utan konkurrens) blivit mest rörd vid någonsin. Det bara gick inte att låta bli. Jag var till och med tvungen att snörvla lite (ljudlöst förstås). Tur jag har kameran att gömma mig bakom, gråta snyggt är inte min starka sida.

Håll utkik under helgen så ska ni få ser mer av det här fantastiska brudparet:





Sista rea-dagen på fotoalbum!

Idag (10 dec) är sista rea-dagen på de album jag har i lager!

Klicka här för att kolla in bilder och priser.



Noci-album:











Tugga, tugga

Jag lovade ju bloggtorka häromdagen. Ack, vad det smög sig! Medan mina actions tuggar i Photoshop hinner jag nämligen lägga upp både det ena och det andra sekundsnabba inlägget här. Hehe. Kanske till och med rekord?

Nåväl, nu är det kväll och jag ska gå hem och kolla på Halv åtta & Robinson. Och äta middag med B & J's New York Super Fudge Chunk till efterrrätt. Det blir en bra kväll, det.

Ses i morrn!

/M


Och en bild som passar titeln hade jag också! Tack Dante! Ni har sett den förut, men vad gör det med en sådan goding :-)


Finns ingen bättre... (del 2)

... man, än mannen till vänster. And he's mine! Otroligt.


Dubbelhakan till höger är min bästa brorsa som alltid gör sitt allra yttersta för att undvika kameran. En riktig världsmästare i just detta, det ser ni minsann inte varje dag!



Morris, painting with crayons


Montserrat, Spanien, oktober 2010




Timman vs. skräpande spånplattan: 1-0







Finns ingen bättre...

...mamma än min! Längtar tills vi ses.


En mysig familjeeftermiddag i Spanien




Gratis bio

Min utsikt på jobbet. Like a movie.





Q & A

Med många nya läsare kommer också många nygamla frågor. Tyvärr kan jag inte svara individuellt på alla era undringar, men jag har uppdaterat informationen i Fråga Mette med svar på de vanligaste frågorna.

I kategorin Mette svarar kan du hitta ännu mer.

Och vad händer på Högen?

Hela förmiddagen redigerade jag julkortsbeställningar, och nyss blev jag klar (lagom till deadline) med bildmaterialet till januaris bröllopsbilaga i Helsingborgs dagblad. Här är två av bilderna på temat "matcha skorna till klänningen". Hehe.







Bilagan för två år sedan kan du kolla in här.




Vidrigt, knasigt, coolt - från Reuters "Pictures of the year: Strange and unusual"

Här är ett bildspel med lite av varje du nog inte sett förut, från nyhetsbyrån Reuters:

Pictures of the year: Strange and unusual.



Trippel i Emmy, samt före & efter

Jag testade lite ny redigering, det var kul!








Ni frågar ofta om före/efter-bilder, så här kommer en sådan:

(klicka på bilden för att se den större)





Emmys blogg hittar du här. Väl värd ett besök!


You just have to love Love...

...because he's such a great kid!







Mette påminner: rea på album! Endast tre dagar till!


*** REA REA REA ***


på alla album jag har i lager!

Klicka här för mer info. Gäller endast tom 10 december.



Albumet Newbury.



Hej tisdag!

Nu har jag levererat beställningar så det står härliga till, bland annat till Jenny som är mamma till den här härliga grabben:



Strax snabblunch och sedan dags att åka för att bli stucken i armen eller skinkan, eller var man nu får sin vaccination när man ska vara bröllopsfotograf här till våren.

Någon som märkt att det snöar? Jag tror vi råkat flytta till Alaska utan att någon upplyste mig om det. Det bästa är julstämningen som inte har särskilt svårt för att infinna sig.

Ha en fin dag kompisar!



Nu ni, blir det fajt om sekunderna!

Nu följer de två absolut tajtaste veckorna på hela året. Julkort ska beställas och hinna ut till kunderna för att kunna sändas före den 16 december (åh, som jag önskar att Posten varit bara liiite mer effektiv vid jul, en hel vecka för julkort känns länge), och alla julklappar ska vara iväg i rätt tid för att också hinna slås in och eventuellt skickas vidare inför julklappsutdelningen.

Efter lunchen idag kommer jag att dyka in i effektivitetsdimman på allvar, icke brådskande saker får stå lite åt sidan, och här på bloggen blir det mest korta, sporadiska inlägg ett tag.

Det här är viktigt att veta:

1. jag tar alla sorteringar & beställningar i turordning som de utförts/kommit in
2. om du har både beställningar som ska vara klara före jul, och sådana som inte är lika brådskande, ange gärna vilket i din beställning
3. om du mejlat mig om något som inte är julrelaterat, kan det dröja några dagar innan du får svar
4. jag arbetar nästan alla vakna timmar, och det går tyvärr inte snabbare om jag behöver pausa för att svara på undringar om när - svaret är alltid så fort jag kan!

Tack alla gullisar! Ses snart igen!




Skummeslövsstrand, 4 dec 2010






Att ha kollegor

The wedding business is a lonely business... för även om man träffar otroligt mycket härliga människor på själva bröllopen, är man ändå ensam på sin kammare med firman, efterarbetet, kundkontakten, inspirationen (och ibland bristen på den), ekonomin, målsättningarna... Därför är det supergött att träffa kollegorna då och då.

I morgon har vi jullunchsmöte på Sand (jag börjar bli stammis där), det ser jag fram emot, och hoppas att snön håller sig på plats så att även jag kan ta mig dit. Just nu har vi börjat dra i trådarna för ett nytt spännande projekt som bli jätteroligt, mer om det framöver.

Förra gången sågs vi hos Lisa i Helsingborg, bilderna tagna av oss allihop (klicka på namnen för att kolla in deras sajter: Lisa, Lina, Marie, Jenny, Peter & så jag då):





















Yesterday's secret wedding

4 december 2010:




Spanska beslag

Hostal Marbella, Fuengirola:






Decembertorsdag

På fotografens schema stod idag (förutom tandhygienisten) lunchmöte på Sand med Rebecka från Båstad kommun, som skulle kolla nya bilder till hemsidan. Det finns inget bättre sätt att äta än med havsutsikt! Skulle vara utomhus då, men nja, kanske inte idag. Eftermiddagen gick snabbt åt till att sortera och mejla iväg en hel bunt provbilder, och nu ska jag strax göra den nödvändiga bokföringen för veckan. I morgon är det bröllopsmöte inför lördag - de önskade sig snö, och jajamänsan - knappast troligt det hinner töa bort tills dess, väl? Kul!

Ha en fin kväll kompisar!








Vinter i Torekov

De här bilderna tog jag när jag var ute mitt i smällkalla torekovsvintern och fotograferade för en broschyr för några år sedan. De passar fint även idag. Höhö. Man fryser rumpan av sig mellan huset och ateljén, kaffet hinner kallna från hörnet till dörren (sisådär tre meter) och när luftvärmepumpen avfrostar gliiiiider kylan in... Brrr. Men vackert är det ute.









Och varma tankar kan man alltid ha!


Sommar, vilket trams.

Eller...?




Mette anno 2004

Jag sitter och går igenom arkiven för ett par olika kunder som behöver bilder nu i december, och jag hittar en och annan rolig som jag glömt. Undrar hur många bilder jag har egentligen... Ett antal hundra tusen, borde det vara när jag gör ett snabbt överslag i huvudet. Oj.

Här är i alla fall jag, en precis lika iskall vinterkväll som idag, fast 2004. Det var lördag, fest & gräddbullskrig bland gästerna (jag deltog naturligtvis inte). Minns du, Emma?


Bild: Tim Klint



Välkomna, prenumeranter!

Ville bara säga Hej! till alla nya prenumeranter - över 60 st den senaste månaden. Läsare per dag har också poffat upp i statistikstapeln, många som halkat hit från Emmy tror jag. Alla är välkomna, kul att ni är här :-) och totalt 182,000 besökare sedan bloggstarten!

Vill du också följa bloggen med Bloglovin' klickar du bara här.



Resterna från ett minikalas häromhelgen.

Boka-nu-erbjudande: fotografering student & konfirmation 2011

Nu börjar våren & sommarens porträttbokningar trilla in på löpande band, härligt - man kan ju inte annat än längta!

***BOKA-NU-ERBJUDANDE***

Boka datum för din konfirmations- eller studentfotografering senast 15 december så får du en extra digital (högupplöst) bild på köpet, värde 100 - 750 kr. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller presentkort. Fotograferingen ska utföras under 2011. Ange kod KSP-20101201.

Välkommen att maila mig på [email protected] för prislista, tillgängliga datum och mer information.


Lina F, 2010



Konfirmationsfoto & studentfoto: Alice & Yasmin

När jag flyttade hem från USA -99 blev mina allra första kompisar i Båstad en härlig bunt med nioåringar. Jag kan fortfarande sakna de tiderna jag arbetade som lärare, så mysigt vi hade! Många av dem håller kontakten vilket jag tycker är underbart (jag har inte precis någon längtan efter min lågstadiefröken...) och en av dem är Yasmin, som tog studenten förra året. När hennes lillasyster Alice konfirmerades i år, passade vi på att kombinera deras porträtt.

Enjoy! Så vackra flickor!

Alice var huvudpersonen:

























Och så Yasmin:








Det kan vara så att de brås på sin snygga mamma ;-)










Trots det kyliga och blåsiga vädret traskade vi ner till havet för de sista bilderna - och det blev kalas. Jag fnissar för mig själv när jag kollar på dem, för jag tycker de ser ut som lokala små moln med sina skuggor undertill. Hehe.






Kram till hela familjen, hoppas vi ses snart igen!

/Mette

Vilken bild tycker du bäst om? Skriv gärna en rad i kommentarsfältet!



RSS 2.0