Bröllop: Linda & Magnus, Mellbystrand

Den 22 maj hade jag först det här bröllopet, och sedan ett till, i Mellbystrand. Linda & Magnus hade gift sig tidigare på dagen, men ville ha strandporträtt i skymningen. De bor bara 150 m från havet (och driver där hotellet Hallandsgården) - vilken dröm. Brudparet - ja, de passar som handen i handsken, och har ett lite hemligt samförstånd mellan sig som man fascinerat förundras över.

Dimman som rullade in från havet var ovanligt spännande, och det blev riktigt annorlunda ljus:


Försommarens grönaste buskage hittade vi på vägen tillbaka:


Sedan var det fest på Strandhotellet (gissar på ytterligare 150 m från havet...), som genomgick full fasadrenovering just då men som du kan skymta i bakgrunden:Riktigt häftig lokal! Det ska bli intressant att se när det är färdigt sedan. Ett par interiörbilder med alla Linda & Magnus' härliga gäster:


Det åts, hölls tal och skrattades, precis som det ska vara. En och annan skön sångfågel hade också kvittrat dit:Till sist den vackraste miljön på hela Strandhotellet, verandan - som gjord för bröllopsfotografering:En härlig majkväll, med härliga människor! Tack :-)


Kommentarer
Postat av: Emma

Härliga bilder!

2010-09-02 @ 19:56:42
URL: http://godisflickan.blogg.se/
Postat av: Mika

Mette! Du är så fantastisk på att hitta kemin mellan paren. Jag blir alltid så fascinerad över att ALLA dina par ser så fullständigt förälskade och synkade ut på ALLA bilder! Verkligen en gåva som du fått!!!

2010-09-03 @ 13:42:58
URL: http://hemmahosmika.blogspot.com
Postat av: Göran T

Som stolt pappa till Linda kollar jag med glädje på dessa fantastisk bilder!

2010-09-06 @ 13:03:31
Postat av: Sofie

Har du redigerat bilderna eller är det kameran som gör dom så fina? Vad heter kameran du fotar med?

2010-09-13 @ 12:58:20
URL: http://sofiesgold.blogg.se/
Postat av: *Mette* svarar

Tack, alla! Gulliga ni är :-)Sofie: jag redigerar alltid mina bilder, direkt ur kameran är inga bilder snygga hur bra utrustning man än har. Kameran är en Canon EOS 1D Mark III eller IV.

2010-09-13 @ 16:25:31
URL: http://mettesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0