Vinnare i Hjärtat Mitt: farfar Bengt Karlsson

I tävlingen Hjärtat Mitt här på bloggen nominerades ett stort antal fantastiska människor. Vann gjorde farfar Bengt, som donerat en njure till sitt barnbarn Tilda. Det är stort! Nomineringen kom från Tildas föräldrar Linda & Mathias (som gifte sig hemligt 2008, klicka på namnen för att se bilderna), och vinsten var en fotografering.

Vi träffades på Norrvikens trädgårdar i juni, och det var en fin dag på många sätt: en go' och känslovarm familj, färgglatt både i kläder och trädgård, och sol på längden och tvären:











Faktiskt var det så mycket sol att det var riktigt klurigt att hitta bra skugga för porträtten! Till sist, ända framme vid parkeringen bredvid Villa Abelin, en liten gräsplätt med reflekterat ljus som blev mjukt och bra. Tilda-full-med-bus fick sin favoritbok att läsa för att kunna vara still mer än en och en halv sekund - här gällde det för fotografen att vara blixtsnabb.






















Linda och Mathias gjorde starkt intryck på mig redan första gången vi träffades, de är enormt sammansvetsade. Och lite "tysta och starka", på något sätt! Det var så roligt att också få träffa de andra i familjen, som var lika mysiga. Jag önskar er all lycka, och tack - både för den fina nomineringen, och för att jag fick fotografera er.


Kommentarer
Postat av: Fanny

Wow, vilken farfar! Gullig familj!

2010-02-24 @ 09:22:21
Postat av: Vinnarlinda

Vilken stålfarfar! Mycket välförtjänt vinnare till ett sånt fint pris. Bild 5 och 7 är favoriter.

2010-02-24 @ 14:48:13
Postat av: Christopher Carlsson

Bilden där dem håller hand är Riktigt bra :>

2010-02-25 @ 13:02:48
URL: http://wadupyo.blogg.se/
Postat av: Lovisa

ååh, vilka härliga bilder! andra bilden är en stor favorit!

2010-02-25 @ 21:56:27
Postat av: Eva Sjöberg

vad fint på farfar och tilda! tycker om när man ser dem hålla hand. mysigt och varmt. och bra idé med barnboken. härligt färgglatt och får mig att längta till sommaren. bilderna visar hur nära olika generationer kan vara. hur en vän kan vara en människa i vilken ålder som helst!

2010-02-27 @ 19:42:57
URL: http://www.storalilla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0