Vilken vecka!

Oj, som jag har farit denna veckan på olika uppdrag och möten och annat! Måndag Helsingborg, tisdag Helsingborg, onsdag Markaryd, torsdag Ängelholm, i eftermiddag Malmö, på måndag Markaryd igen och nästa fredag 19 feb Vallda (det finns fortfarande plats kvar att boka fotografering eller kurs i Vallda/Kungsbacka/Göteborg eller på vägen dit - maila mig på [email protected]e för mer info).

Så jag har inte varit den snabbaste med att svara på mail eller i telefon, förlåt :-)

Här kommer i alla fall en liten tjuvtitt på en av bilderna från igår på Best Western Hotel Paletten. Bilderna kommer att finnas på deras hemsida och i broschyrer & reklam. Denna fotograferade vi för att illustrera hotellets lilla relax-avdelning:


Trevlig helg!

/MetteKommentarer
Postat av: Meta Ottosson

Glöm inte att andas!

2010-02-12 @ 11:42:52
Postat av: Emelie

Haha, ja bara muta honom du =) Men det verkar va svårt att få tag i ett datum som passar dig... =)Vet inte om spotify kommit hit. Kanske borde kolla upp det först =)Just nu lutar det åt att jag kommer föda här, men att vi sen försöker ta oss hem så fort som möjligt. Om man nu kan kalla det fort i denna byråkrati... Sen får vi se om vi blir kvar här nästa säsong. Men sommaren kommer i alla fall spenderas i Sverige.

2010-02-12 @ 11:44:17
URL: http://europe.blogg.se/
Postat av: Nillas liv på pinnen

Man blir onekligen sugen på lite hotelliv! =)

2010-02-12 @ 16:57:44
URL: http://nillalivet.blogspot.com
Postat av: Solveig

Älskar din mammas kommentar!♥

2010-02-16 @ 15:53:34
URL: http://solveigholstein.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0