Bröllop: Marie & Johan, 13 juni i Margretetorp

Den 13 juni hade jag två bröllopsfotograferingar bokade, en här i Skåne kl 12 och en i Karlskrona (25 mil härifrån) med start i kyrkan kl 16. Regnet hängde i luften och lite extra laddad var man. Snälla brudparet Marie & Johan som var först, ville gärna börja lite tidigare, vi klarade oss undan regnet, och det blev en toppendag!

Vi fotograferade deras porträtt vid Margretetorps Gästgifveri, där det finns både en fin liten bit trädgård och så sagoskogen med en å, mossa, höga träd och träbroar (som är hala som attan om det har regnat, så akta er om ni ska dit och kolla :-))

Både Marie och Johan är ganska lugna personer, men spännande.  De hade en skir, graciös, eterisk aura runt sig, som en florstunn lyckoslöja. Jag tycker det var så fint återgivet i allt de valt: deras klädsel, i Maries frisyr för dagen och så förstås deras självklara sätt mot varandra.

Here we go:









































Tack Marie & Johan! Ni är ljuvliga!



Kommentarer
Postat av: ellen, f o t o

Galet vilken underbar miljö du fotade dom i, de två sista bilderna är magiska! Du är så otroligt duktig på att fånga kärleken på bild!

2009-12-08 @ 11:59:28
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/
Postat av: Sara

Säger som Ellen här ovan, vilken underbar miljö! Ljuset blev helt fantastiskt :)

2009-12-08 @ 15:28:50
URL: http://saraamarklund.blogg.se/
Postat av: Ullis

... sista bilden... fantastic!!!

2009-12-08 @ 18:04:21
Postat av: Fotograf Marie Walther

Finfina bilder! Fotade själv ett bröllop där 2008. Men nu nästa tisdag är det julbord som gäller. Ser fram emot det då det är så fint på Margretetorp =)

2009-12-10 @ 12:13:04
URL: http://www.mwpd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0