Bröllopsfotograf Helsingborg // Ramlösa brunnspark // Raus kyrka: Petra & Johan

Ni minns väl supergulliga lille Alvin? Hans lika supergulliga föräldrar är numera gifta! Den 31 maj 2008 blev de herr och fru Axelsson, och oj så vackert det var! Dagen strålade och de hade valt Ramlösa brunnspark i Helsingborg för porträttfotograferingen. Jag blev helt lyrisk av alla fina ställen där fanns, och kan knappt förstå att jag inte varit där tidigare.

(Ganska rullstolsvänligt var det faktiskt också, Tim var som vanligt med och körde och den här gången var vi glada för ganska hårda sandgångar i parken. Detta var det fjärde av sju bröllop med Mette i rullstol så nu tyckte vi nog att vi började få in lite rutin på all packning, körning och fotografering)

Vi började vid Vita Villan (en byggnad som både Tim och jag genast ville bygga en kopia av någonstans vid Medelhavet och flytta in i genast...):
Är de inte hur gulliga som helst, Petra och Johan?

Lite längre in i parken fanns en plats som nästan gjorde fotografen gråtfärdig av lycka - PERFEKT ljus! När solen reflekteras utifrån en öppen plats och in under det gröna bladverket som här blir allting så glittrande vackert, och det underbart vackra brudparet sken förstås ikapp både med solen och varandra:Petra hade en av de mest välgjorda frisyrerna jag någonsin sett, inte ett hårstrå smög sig ur - fullständig perfektion även här! Och så SNYGGT med hennes mörka hår till det gnistrande diademet, det här är min absoluta favorit:
Vigseln ägde rum i Raus kyrka. Både Petra och Johan sade innan att det förmodligen skulle forsa tårar på dem båda men de klarade sig finfint - fast här tror jag nog att jag lyckades fånga ett extra känslofyllt ögonblick:
Gratulationer med såpbubblor är inte alltid det lättaste när det blåser, men vi fick god hjälp av ett brudpar jag ska fotografera om några veckor (vänner till Petra och Johan):

Kolla vilket härligt resultat det blev av Andreas' såpbubblande:Till sist en familjebild även Alvin är med, nyss väckt efter sin eftermiddagstupplur men lika glad ändå:

Tack hela familjen Axelsson för ett roligt uppdrag! Vi ses väl kanske den 30 aug igen? ;-D

Kommentarer
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Åh vilka vackra bilder Mette! Så vackert det var inne i parken och som du säger, perfekt ljus! Du är så duktig! Är imponerad av dig som orkat med så många bröllop trots rullstolen!

2008-08-11 @ 13:45:29
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Nilla

Sjukt fina bilder! :D

2008-08-11 @ 15:24:20
URL: http://unwanted.webblogg.se/
Postat av: Ida

Det är så bra att komma in här och se dina fullkomligt bedårande bilder och få lite inspiration.. Jag ska fota ett bröllop i helgen också.. :D

2008-08-11 @ 19:17:25
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Postat av: Ullis

Åååååååååååååååååååååh!!!! Bilden på bruden uppifrån, med diadem och frisyr i fokus; I LOOOOOOOOOOOOOOOOOVE it!!!!

2008-08-11 @ 20:00:11
Postat av: * M E T T E *

Tack tack tack tack tack!!!

2008-08-11 @ 20:10:52
URL: http://mettesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0