Bevare mig väl!

Det viner runt husknutarna, spannvis med regn står på tvären (dropparna vet inte ens vilket håll de ska så de far runt som snö), buskstackarna piskar mot väggen och visste jag inte bättre skulle jag nog tro att jag hamnat i en orkan! Det regnar in från taket ovanför entrén, drippdropp i hinkar som i filmer, barnfotograferingen kl 17 blev framflyttad för att vi inte skulle blåsa bort och jag tänker INTE springa in och hämta minneskorten till kameran för att visa er hur det ser ut ;-) NEJ.

Har ni det likadant? Lite mysigt är det om det inte vore för att det kommer in inomhus... blir nog upp och täta när Tim kommer hem!

Kommentarer
Postat av: Fotograf Emelie Ohlsson

Här är också kaos! Kom precis hem efter kaos med bilen så jag är glad haha!

2008-08-04 @ 16:05:22
URL: http://emelieohlsson.blogg.se/
Postat av: Jessica Arvidsson

Likadant är läget på Köpmansgatan! Utemöblerna far omkring på altanen och buskarna "bockar" så djupt att de högsta grenarna snart tar mark.

Lite mysigt är det dock... har riktigt längtat efter att få "kura" lite efter några soliga (härliga) veckor.

2008-08-04 @ 17:12:27
Postat av: Linda i Ludvika

NÄE, jag vill INTE ha höstväder REDAN!! Efter en vecka med 30 grader är det nu 12!!! 12!!! Fattar ni - 12 grader MITT PÅ DA´N!! Har för mig att det var det i februari också!! Jag vill ha sommar och sol juni, juli och augusti. Kura hinner jag göra övriga nio månader per år! Och det värsta är städningen som jag skulle ta tag i när det blev sämre väder-fasiken, trodde att jag skulle slippa ännu ett tag ;)!

2008-08-04 @ 19:15:31
Postat av: * M E T T E * svarar

Hahaha, Linda, jag vet! Men här nere i SÖDERN kommer det snart att bli fint igen för några NIO månader tänker jag inte gå med på, max sju...(maj-sept). Tack för senast förresten!

2008-08-04 @ 19:21:53
URL: http://mettesfoto.blogg.se/
Postat av: Linda i Ludvika

Läste i tidningen att ni fått kura riktigt mycket därnere. I stormstyrka dessutom: )! Häruppe i norr är det vindstilla, men lika kallt fortfarande. Tack själv förresten- det var mycket trevligt! Vill gärna ha receptet på den omtalade 7-layerdippen!

2008-08-07 @ 15:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0