Anna, Clara & Nanook

En fredagförmiddag i november hade jag stämt träff med systrarna Anna och Clara, som skulle bli fotograferade tillsammans med sin hund Nanook. När de kom var det nästan mörkt och dimman låg så tät att man knappt såg handen framför sig, men tjejerna var lika glada för det och tyckte precis som jag att det skulle bli häftiga bilder i alla fall! De ville ha friluftstema eftersom de gillar att vara ute i naturen, och gärna dramatiska bilder med utsikt. Vi hade tidigare bestämt Hovs hallar och höll fast vid det även om det kanske inte skulle bli så väldigt mycket utsikt med tanke på vädret. När vi kom fram strålade solen från en klarblå himmel och ingen av oss trodde det var sant - jag misstänker att de flesta av mina kunder har mutat en vädergud någonstans, haha, det är ofta så!

Tjejerna hade klätt sig jättemysigt med härliga tjocka tröjor, halsdukar och mössor (och päls...):


image66


image67


image68

image71


Nanook var hur snäll som helst och satt blixtstilla för porträtten:


image70


En bit från själva klipporna hittade vi en liten stig och en grind som vi använde, och jag provade förstås också lite motljusbilder (gillar stämningen i bild två):


image72


image73

Och till sist ett stort tack till systrarnas chaufför och goda vän som bistod oss väl med "få-Nanook-att-titta-på-fotografen-ljud-och-viftningar" (samt förstås till killen som lånat ut sin BMW):


image74

Kommentarer
Postat av: Jessica

Verkligen fina och stämningsfulla bilder!

2007-12-29 @ 11:46:24
Postat av: Bella

Hunden var ju hur fin som helst.

2008-03-25 @ 09:26:17
URL: http://thespaceinbetween.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0