Tio dagar sen sist!

Ja hej å hå, fullbokat + monsterförkylning + datorhaveri = inte hinna blogga. Jag måste prioritera och då är det alla jobb/backuper/leveranser som behöver gå först. Denna veckan har jag det något lugnare och räknar med att komma ikapp en aning med urval och beställningar.
 
Vill du hålla lite oftare koll så instagrammar jag både jobb, Salomonhögen och husdjur ungefär som vanligt: fotograf Mette Ottosson på Instagram.
 
 
 
Gazza på Insta
 
 

Kids portrait : the Tysor brothers

A first picture from the Tysor photo shoot... Let me tell you, these two are not only very handsome fellas - but also such a hilarious bunch!
 
 
Jocke & Jonathan, August 2014
 
 
 
 

Datorhaveri

Japp. Den har hållt i nästan fem år, och var i alla fall snäll och varnade mig först så jag skulle hinna säkerhetskopiera det senaste, men lite halvtaskig tajming tycker jag nog mitt i högsäsongen.

Burken inlämnad hos datorkillarna på Nadox, och fotografen hållerhållerhåller tummarna hårt att den snart är klar - och hel igen.

Tur det finns miljarder andra saker att göra på jobbet men jo, det blir nog lite fördröjning på alla urval och leveranser nu. Hav tålamod, mina kära vänner!

Bästa hälsningar NFF

(Något Förtvivlad Fotograf)

Barnporträtt : Alexandra

 
Alexandra, augusti 2014
 
Och här, och här.
 
 
 
 

Actionkids: Edith klättrar i träd!

 
Edith, augusti 2014
 
 
 

Together

 
 
The Roses. Bröllop Österlen, 2014.
 
 
 
 
 

Mrs Rose

 
Österlen, juli 2014
 
 

Heléne & Robban (bröllopsfotografering Krapperups slott)

En hemlig lördagförmiddag med de här två är en garanterad succé!
 
 
 
Heléne & Robban, 16 aug 2014
 
 
 

Snörvlig lägesrapport & lycka till Jenny!

Kära vänner,
 
hoppas ni har det gött och att värmen som återvänt till Salomonhög idag når även er!
 
Kameran och tangentbordet har gått varma sedan jag kom tillbaka från semestern, det har mest varit fotografera - göra backup och direkt iväg och fotografera igen. I slutet av förra veckan fick jag tvärbromsa farten när Monsterförkylningen Från Helvetet slog till. Med tanke på att ögon, näsa, och hals är en ganska liten del av kroppen, måste jag tillstå att de är ganska kraftfulla när det gäller att ställa till otyg. Som tur var stod regnet som spön i backen så vi hade redan bokat om de planerade fotograferingarna till längre fram, och jag kunde lägga mig på soffan ett par dagar. Nu börjar jag se en ljusning vid horisonten i alla fall, hehe.
 
Idag har jag bloggat bilder på tre tjejer som jag fotograferat ganska många gånger nu, och som hälsade på oss i sommar. Jag har sagt det förut: det är en av de absolut bästa grejerna med det här jobbet, att följa människor genom livet.
 
Jag vågar mig på att kasta ut en fråga i rymden: vad tycker du är bäst med ditt jobb?
 
Andra kul saker på gång är en fotografering (i Malmö) för ett välgörenhetsprojekt (i Brasilien) där vi "bara" ska hitta ett datum som passar både mig och sportstjärnan som ska vara kampanjens ansikte utåt, Eva och jag planerar och plåtar sommarmat inför nästa säsong, massor av barn- och familjefotograferingar och ett väldigt gulligt brudpar i september, uppdrag i Blekinge och 2 x Göteborg och ja... vi skulle ju byta en gavel på huset och renovera klart vardagsrummet också! Hej å hå, livet rullar på i Salomonhög.
 
Jag avslutar med att önska min vän Jenny ett stort lycka till på International Jewellery London show i helgen! Du kommer att göra pangsuccé!
 
 
 
Handmade jewellery: Jenny Kåberg
Model: My Nilermark
Location: a Hallandish beach *fniss*
 
 
 

Frida ♥

Goa fina Frida från Ludvika, ännu en av de jag följt sedan de var barn. Nu är hon så stor att hon pratar om arkitektskola i New York. LITA PÅ att vi kommer på besök, Fridisen!
 
 
Frida, 2014
 
 

Vera ♥

 
Vera, 2014.
 
(Vilmas lillasyster)
 
 

Vilma ♥

 
Vilma, 2014
 
(tidigare här, här, och här)
 
 
 
 

Bröllopsfotografering med 50-talsklänning (Krapperups slott)

Heléne och Robban gifte sig hemligt i lördags, men oh, så roligt vi hade! Här en första bild, lite hemlig den också men mer kommer :-)
 
 
 
Krapperups slott, 16 aug 2014
 
 
 
 

Bröllopsfotografering: Diana & Rikard

Throwback Thursday, Wedding Theme: more images from superfun days in the past!
 
Diana & Rikard, a stunningly beautiful, fun, loveable, darling couple. I just wanted to bring them home with me! Now, around their anniversary, it's time for a love bomb with lots of more pictures ;-)
 
Portrait photo shoot: Örenäs slott
Wedding: Vadensjö kyrka
Reception, dinner and party: Ellinge slott
 
Hair & make-up: Larsson & Lange, Lund
Wedding entourage: the most hilarious bunch ever
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actionkids: Felicia i skateparken!

Vi kör en ny genre i år: actionkids! Uppfunnen av Felicias mamma Maria, och en himla bra idé tycker jag. Första fotograferingen gjorde vi i skateparken, och i september ska jag följa med på hoppträning! Superkul att hänga på och fotografera vad barnen gör på sin fritid. Mer sånt!
 
Felicia är en riktig skejttalang, det har Tim berättat - och det märktes. Superduktig:
 
 
 
Felicia, Båstad skatepark aug 2014
 


Rekommendera:


bloglovin

RSS 2.0