Fredag med Lundvalls

Vilken arbetsvecka! Det känns att säsongen dragit igång. I helgen kommer våra ölänningar på besök och på söndag är det Öppet Hus på Vallens säteri, kom och hälsa på oss där mellan kl 13 och 16!
 
Men först avslutar jag fredagen med att klicka iväg provbilderna till herr & fru Lundvall!
 
 
Erika & Christian, påskafton 2015
 
 
 
 
Bröllop // bröllopsfoto // Bröllopsfotograf // Förslöv // Båstad // Bjäre
 
 

Tuva!

Vad kan väl vara bättre än ett vårhopp en solig aprildag?
 
 
Tuva, 2015
 
 

Produktfotografering / smyckesfotografering: halsband & armringar av Jenny Kåberg

Hon gör så galet snygga grejer, den där Jenny!
 
 
 
 
 
 
 
 

Öppet Hus på Vallens Säteri nästa söndag (26 april)!

Nästa söndag (26 april) kan du träffa mig, Jenny Kåberg, Gladmage och andra bröllopsleverantörer när Vallens Säteri har Öppet Hus. Kom och säg hej och titta på den überhärliga lokalen - jag har inte varit där själv ännu men här nedan en printscreen från deras hemsida, och det ser ju helt fantastiskt ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografen på turné (Karlskrona, Göteborg, Stockholm)

Nu har jag lite resedatum spikade för året! Om du vill boka en fotografering, hör av dig genast så att inte tiden försvinner :-)
 
Porträttpaket finns från 1480 kr, klicka här för att läsa mer!
 
Följande tider finns lediga:
 
Karlskrona
Fredag 1 maj (röd dag) ca kl 12.30
 
Göteborg
Torsdag 14 maj (Kristi H, röd dag) ca kl 14 i första hand, ev även ca kl 16
 
Stockholm
Måndag 12 oktober
Torsdag 15 oktober (em)
Fredag 16 oktober
 
Gäller alla former av porträtt utom bröllop. Med reservation för fullbokning. Mejla mig på mette@mettesfoto.se för mer information!
 
Dela gärna!
 
 
 
Evelina & Erik, från Singapore
 
 
 
 
Cajsa, Oscar och Axel från Helsingborg
 
 
 
 
 

Bildspel: Linda & Marcus, Sölvesborgs slott

Jag upp det här bildspelet på Facebook häromdagen, och redan har över 250 personer tryckt på Play! Jag håller med - det är verkligen ett helt fantastiskt sätt att titta på bilder (jag kommer att erbjuda det som tillval till alla kunder framöver).
 
Goa Linda & Marcus. Hästproffset och hockeyproffset, "levannes granna" som de säger om varandra - en himla fin midsommardag på Sölvesborgs slott. Solen sken, regnet vräkte ner, och leendena satt som smäckar på de här två genom alltihop. Mina favoritbilder är riskastningslyckan, och det underbara asgarvet när de ska kliva på vagnen :-)
 
Kram till er båda, familjen och alla era fina gäster!
 
 

Bröllop Bosjökloster Slott & Trädgårdar

Bröllopsbroschyren från Bosjökloster kom idag, med tre bilder på mina goa brudpar Laila & Erik, och Crystal & Dan (klicka för fler bilder). Jättefint blev det, tack Julia!
 
Slottet är verkligen helt fantastiskt vid bröllopsfotografering, och den lilla kyrkan som tillhör är också superfin.
 
 
 
 
  

Påskbröllop: Erika & Christian

Bättre påskafton går knappast att uppbringa, än att få vara med på Erika och Christians bröllop! Ni vet, där hjärtat svämmar över redan på porträttfotograferingen, där tårarna står som spön i backen under vigseln, och där ingen vill att dagen någonsin tar slut? Ett sånt bröllop var det.
 
Här kommer fyra favoriter till att börja med. Tack E & C. Ni är underbara.
 
 
 
 
 
Erika & Christian, 4 april 2015
 
 
 
 
Bröllop // bröllopsfotografering // Förslöv // Förslövs kyrka // Bjärehalvön
 

Arthur - le joli garçon!

Jag har längtat så efter att blogga svenskfranska go-ungen Arthur med de fantastiska ögonen, och hans härliga föräldrar Marie och Samuel, men tiden har sprungit ifrån mig. Här kommer äntligen hjärtans-kära höstbilder från Malmö!
 
 
 
Oktober 2013
 

Dansföreställning: Kalejdoskop

Tims lillasyster Elin tar studenten från dansgymnasiet i Halmstad i sommar. Deras slutproduktion, dansföreställningen Kalejdoskop, var helt fantastisk! Jag blev så imponerad av hur duktiga dansare de är, och all koreografi, scenografi och musik var inget mindre än superprofessionell. Bravo, Elin och gänget!
 
 
 
 
 
Dansshow // Sturegymnasiet // fotograf // Halmstad
 

Högsäsong - boka nu!

Nu är högsäsongen strax här, och det är redan ganska fullt i kalendern för sommarmånaderna. Har du tänkt boka fotografering är det därför toppen om du hör av dig så snart du kan!
 
Lediga lördagar/helgdagar för bröllopsfotografering hittar du här.
 
För porträtt, matfoto, företagsuppdrag och alla andra sorters fotograferingar (vardagar), är det helt fullt vecka 20-22 och 27-32.
 
Under veckorna 15-19, 23-26 och från vecka 34 och framåt, har jag lite fler lediga tider.
 
Varmt välkommen att mejla om du har frågor, och/eller för att boka din fotografering! Glad påsk kära vänner!
 
 
 
 
 

Produktfotografering // smycken // design Jenny Kåberg

Här kommer ett par bilder till av Jennys makalöst snygga smycken från fotograferingen förra veckan. På fredag startar Konstrundan, och Jenny är nr 69 på kartan. Kom till vackra Salomonhög!
 
Dessa smyckena är ur kollektionen Precious.
 
Armband med opal och natursten:
 
 
Ringar: opal, agatdrus och natursten.
 
 
 
 
 

Påskmat i Glumslöv & hönor i Fogdarp (matfoto för Magasin Båstad)

Nu har vårnumret av Magasin Båstad kommit! Denna gången var Eva och jag i Glumslöv och fotograferade maten, på härliga Hilleshögs Boställe (tack Thomas!) - och så hönor på hästgården hemma hos barnsjukgymnasten Benedicte i Fogdarp (tack Benedicte!).
 
Alla recepten kan du läsa här: Magasin Båstad Bjärehalvön vår 2015.
 
 
 
 
 
 
 

Bildspel: familjen Thordstein Blomkvist // fotograf Karlskrona

Här kommer bildspelet från familje-/gravidfotograferingen hos Anna, Jimmy och Olivia i Karlskrona i januari. Katten heter Lakrits, och i magen låg en Sixten Otto. 
 
Ha volymen på, och klicka gärna upp i fullskärm! 
 

Det där regnet also known as filosofiska stunden

Regniga dagar får mig alltid att hamna i ett speciellt sinnestillstånd, att känna en sorts längtan och tillfredsställelse på samma gång. Jag är så oerhört tacksam för mitt liv: för Tim, för vår gård, för mitt jobb, för min familj. I morse såg jag först en bild på New York-mäklaren Fredrik Eklunds Instagram som påminde mig så grymt mycket om USA och regniga dagar där, blöta gatstenar och taxibilarnas avlägsna tutande mellan skyskraporna, och de bilder jag själv tog till ett projekt när jag bodde i Boston. Salomonhög är verkligen hemma för mig, men jag har några andra hemma också: Torreby, Nättraby/Karlskrona, Boston/NY, Gran Canaria, och Costa del Sol. Alla platserna betyder mycket för mig och jag kan verkligen längta dit så det känns ända in i hjärtat. Det är en ynnest att ha det så. 
 
Den här låten är precis så det känns att längta till New York. Och här kommer av av de gamla bilderna från bostonprojektet. Det var 1997 och jag gick på världens bästa skola, New England School of Photography. De flesta av bilderna sitter i negativpärmar, men denna hade jag i alla fall digitalt. Svindlande läskigt att det gått snart 20 år, och svindlande skönt att ha utvecklats fotografiskt en hel del sedan dess, hehe.
 
 
 
Vad sägs om en liten kommentar idag? Vad längtar du till?
 
 
 


Rekommendera:


bloglovin

RSS 2.0